Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21.07.2022

Παρθένε, ο οργανισμός σου και η ψυχολογία σου εκπέμπουν «sos» για λίγη αποφόρτιση.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καμία φορά, ένα ψέμα που μπορεί να προστατέψει κάποιον από πολύ στεναχώρια είναι προτιμότερο από μια αλήθεια που μπορεί να τον «τσακίσει». True that, αλλά και επικίνδυνο ταυτόχρονα.
Ταύρος
Το συνεχές striving προκειμένου να γίνεις αποδεκτός στα μάτια του άλλου και να εισπράξεις τον θαυμασμό που αισθάνεσαι πως «δικαιούσαι», μπορεί και να σε εξαντλήσει. Και βασικά, αξίζει τελικά τον κόπο;
Δίδυμοι
Αισθάνεσαι λίγο ένα ψυχολογικό ζόρι και ενώ το να μείνεις μόνος σου μπορεί να φαίνεται λογικό, ίσως τελικά είναι η κατάλληλη κοινωνική συναναστροφή που μπορεί να «ξεμπλέξει».
Καρκίνος
«Οι ζωές των άλλων», δε λέω, έχουν το ενδιαφέρον τους, όμως το «reward» του να ασχολείσαι με τον εαυτό σου προσπαθώντας να εκπληρώσεις τα δικά σου θέλω, δεν συγκρίνεται.
Λέων
Μάταιο το να περιμένεις -έστω ασυνείδητα- να βρεις συναισθηματική ασφάλεια στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Ξεκινάς από εντελώς λάθος βάση δηλαδή.
Παρθένος
Ο οργανισμός σου και η ψυχολογία σου εκπέμπουν «sos» για λίγη αποφόρτιση. Αν δεν μπορείς να «μπαρκάρεις» άμεσα τουλάχιστον καταπιάσου με μια δραστηριότητα που σε ξεκουράζει. 
Ζυγός
Μην «πουλάς» τον εαυτό σου φτηνά, ούτε σχετικά με τις οικονομικές σου διεκδικήσεις, ούτε όμως και σχετικά με τις συναισθηματικές σου «επενδύσεις». Μπορείς να πετύχεις καλύτερο «deal».
Σκορπιός
Κανείς δεν είπε ότι οι σχέσεις είναι «ευκολακι». Επειδή όμως «no man is an island» κάποιες φορές πρέπει να πεις στον εαυτό σου «παίξε Πίπη, παίξε» και να προσπεράσεις.
Τοξότης
Όταν η εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση έχει κλονιστεί, θέλει ειλικρινή αλλαγή συμπεριφοράς για να μπορέσει να ξαναβρεί τα «πατήματα» της και όχι «ημίμετρα» που ουσιαστικά διατηρούν την ανασφάλεια.
Αιγόκερως
Όσο πιο πολλά αξιώνεις από την σχέση σου με τα παιδιά ή τον σύντροφο, τόσο πιο πολύ θα νιώθεις το ανικανοποίητο να σε «περιγελά». Βρες το κάπου στη μέση.
 
Υδροχόος
Το βασικό είναι να δεις τι είδους σχέση θέλεις να έχεις με το ταίρι σου και να χτίσεις πάνω σ’ αυτό, από το να αφήνεις προηγούμενες εμπειρίες να διαμορφώνουν ασυνείδητα τον «δρόμο» σου.

Ιχθύες
Το να λειτουργείς απερίσκεπτα, μη αναλογιζόμενος τι μακροπρόθεσμες συνέπειες θα έχει η συμπεριφορά σου δεν είναι «carefree style», αλλά pure αφέλεια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ