Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.07.2022

Ζυγέ, οι κινήσεις σου στα προσωπικα δεν πρέπει να τροφοδοτούνται από τον φόβο του «τι θα γίνει αν» αλλά από την επιθυμία για το παρόν.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο κορίτσια.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Διαφορετικό πράγμα το να σκέφτεσαι για τα συναισθήματα σου και διαφορετικό να τα νιώθεις, οπότε άσε την πολύ ανάλυση και εστιάσου στο βίωμα.
Ταύρος
Κάπως νευρική η Παρασκευή, με «κίνδυνο» όσο πιο πολλά αξιώνεις από τις σχέσεις σου, τόσο πιθανότερο να «χαλαστείς». Δέξου ότι δεν γίνονται όλα αυτόματα.

Δίδυμοι
Η σημασία της άσκησης μέσα στην καθημερινότητα έγκειται και στην συμβολή της στη μείωση του στρες. Επειδή ξεκινά και καύσωνας, το βραδινό περπάτημα είναι το ιδανικό.

Καρκίνος
Σου χρειάζεται «οξεία ψυχοθεραπεία» με τη βοήθεια καλών φίλων βεβαίως βεβαίως, που έχουν τον τρόπο να σε «βγάζουν» από το άγχος και να σε «φέρνουν» στο γέλιο μέχρι δακρύων. Αυτό.

Λέων
Χρόνια Πολλά! Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σου αργά το βράδυ, τα γενέθλια σου ξεκινούν για φέτος και με την επιρροή του Κρόνου, η στόχευση δεν μπορεί παρά να είναι σημαντική αν και όχι εύκολη.

Παρθένος
Να γυρίσεις, να διασκεδάσεις, να βγεις για ψώνια, να κάνεις κουτσομπολιό και γενικότερα light πραγματάκια σήμερα. Α, και να πίνεις νερό, γιατί κάνει και ζέστη.

Ζυγός
Οι κινήσεις σου στα προσωπικα δεν πρέπει να τροφοδοτούνται από τον φόβο του «τι θα γίνει αν» αλλά από την επιθυμία για το παρόν. Simple as that.

Σκορπιός
Επειδή είναι πολλά αυτά που πρέπει να βγουν «απαραίτητα» σήμερα, αλλά κι εσύ έχεις τα όρια σου, κάνε πλάνο για τα όντως «sos» και βλεπεις για τα υπόλοιπα.

Τοξότης
Η δουλειά και οι υποχρεώσεις μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό, αλλά επειδή υπάρχει και ένας οργανισμός από πίσω και ξεκινά και καύσωνας, φρόντισε λίγο παραπάνω και’ σένα.

Αιγόκερως
Η μέρα χρειάζεται ένα μικρό γευστικό break, έτσι γι’ αλλαγή, οπότε μια βόλτα από το ολοκαίνουργιο «Saitama» στον Κεραμεικό για νόστιμο street food και ωραία κοκτέιλς «επιβάλλεται».

Υδροχόος
Υπάρχει μια ανησυχία στο περιβάλλον του σπιτιού αλλά και μέσα σου ενδεχομένως και το σκεπτικό είναι να κάνεις και λίγο τον «κινέζο» από το να περάσεις στην αντίδραση.

Ιχθύες
Ο καύσωνας ξεκινά και’ συ είσαι σε mood «speedy Gonzales», τρέχοντας να προλάβεις τα πάντα, ανησυχώντας για το παραμικρό. Ας είναι τουλάχιστον για τις προετοιμασίες των διακοπών!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ