Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11.07.2022

Αιγόκερε, καταπίεση και αισιοδοξία δεν πάνε μαζί

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξανθιά κοπέλα, με κόκκινο μαγιό, πάνω σε σκάφος
© Zoran Zonde Stojanovski / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Οι ευχάριστες κουβέντες, η εξωστρέφεια, το φλερτ και οι χαλαρές συναντήσεις «σου πάνε» πολύ σήμερα. Προσπάθησε να τις «εντάξεις» οπωσδήποτε στο πρόγραμμα.

Ταύρος
Το «μπλέξιμο» με τα οικονομικά και τα πρακτικά της δουλειάς σε απορροφά αρκετά, βρίσκεις όμως ευκολότερα κάποιες λύσεις, με γνώμονα την ευελιξία.

Δίδυμοι
Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας η  Δευτέρα, χρήζει αξιοποίησης τόσο για επαφές και συμφωνίες στα επαγγελματικά, όσο και για συζητήσεις στα προσωπικά.

Καρκίνος
Μια μέρα που σε βοηθά να τα φέρεις εις πέρας με επιτυχία σε επαγγελματικά και καθημερινότητα η σημερινή, ούσα θετική και για να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά.

Λέων
Η αυτοπεποίθησή σου επανακάμπτει, χαρίζοντάς σου κοινωνικό charm, αν και φλερτάρεις αρκετά και με την δημιουργική ασάφεια...

Παρθένος
Το πώς θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις την οικονομική πραγματικότητα με τις ανάγκες σου είναι ένα ζήτημα, ίσως όμως έχεις κάποιες «αναλαμπές» today.

Ζυγός
Αρκετά συνθέτη η δυναμική της Δευτέρας, σου επιτρέπει πάντως να ολοκληρώσεις πρακτικούς στόχους, αλλά και να έρθεις λίγο πιο κοντά με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Ζητήματα οικονομικών και επαγγελματικών μπορούν να «ρολάρουν» καλύτερα, με το όριο αντοχών σου να είναι αυξημένο, «εξυπηρετώντας» μεγάλο όγκο δουλειάς.

Τοξότης
Από τις πιο «βατές» και αξιοποιήσιμες ημέρες η σημερινή, δεν δημιουργεί ιδιαίτερα εμπόδια στα σχέδιά σου, ενώ μπορεί να κρύβει και ερωτικό ενδιαφέρον.

Αιγόκερως
Καταπίεση και αισιοδοξία δεν πάνε μαζί. Αν διαπιστώνεις πως το πρώτο υφίσταται σε μια σχέση, καιρός να πάρεις τα μέτρα σου, αλλάζοντας «στρατηγική».

Υδροχόος
Οι «κεραίες» σου λειτουργούν καλά σήμερα, βοηθώντας σε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, αλλά και σε κοινωνικά χαριεντίσματα με «αντίκρισμα».

Ιχθύες
Μη βγάλεις αντίδραση με συνεργάτες γιατί δεν μπορείς να επικοινωνήσεις αυτό που σκέφτεσαι, «ποντάροντας» περισσότερο στο team spirit.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ