Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.06.2022

Δίδυμε, στα ερωτικά φαίνεται πως έχεις φάει μεγάλο «σκάλωμα» με μια προηγούμενη/ τελειωμένη κατάσταση

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι σε ένα λιβάδι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.06.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός 
Η μέρα χρήζει αξιοποίησης για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, όπως ρυθμίσεις οφειλών, διακανονισμούς, συμφωνίες, φέρνοντας ίσως θετικές εξελίξεις για μια χρηματοδότηση κλπ (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ταύρος
Από τις μέρες που ευνοούν συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά η Παρασκευή, ακόμα και για «σοβαρά» οικονομικά θέματα, όπως μια αύξηση, μια προαγωγή κ.λπ (3ο δεκαήμερο κυρίως).
 

Δίδυμοι
Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο θετικό νέο/ μια θετική εξέλιξη για ένα οικονομικό ζήτημα της δουλειάς, στα ερωτικά όμως φαίνεται πως έχεις φάει μεγάλο «σκάλωμα» με μια προηγούμενη/ τελειωμένη κατάσταση (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος
Αν έχεις να κάνεις μια σημαντική συζήτηση/ μια συνάντηση για τα οικονομικά, να διαπραγματευτείς τους όρους μιας συμφωνίας ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο, η σημερινή μέρα είναι απολύτως κατάλληλη (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Αν ήσουν σε συζητήσεις και έκανες επαφές τον τελευταίο μήνα (+ -) για ένα ζήτημα/ πρότζεκτ στα επαγγελματικά, μπορεί τώρα αυτές να καταλήξουν κάπου ή ακόμα να έρθει μια νέα πρόταση ή το τέλος ενός κύκλου (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Παρθένος
Θέματα σπουδών και επαφών με το εξωτερικό για τα επαγγελματικά μπορούν να έχουν μια θετική εξέλιξη, όπως π.χ. το να γίνεις δεκτός σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, να κλείσεις μια συνεργασία κ.λπ (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός
Η Παρασκευή προσφέρεται για οικονομικές συζητήσεις, διακανονισμούς οφειλών, «βολιδοσκοπήσεις» σχετικά με μια αγοραπωλησία ακινήτου, ακόμα και για «κλεισίματα» ή υπογραφές συμβολαίων (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός
Μια καλή μέρα η σημερινή για επαγγελματικές συζητήσεις, διαβουλεύσεις συμφωνιών κλπ, ενώ ενδέχεται να υπάρξει και μια σημαντική γνωριμία για κάποιους σε ένα ταξίδι, σε μια κοινωνική συναναστροφή ή στο διαδίκτυο (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Τοξότης
Αν και η περίοδος είναι γενικώς «ζόρικη» για τα οικονομικά σου, η Παρακευή ενδείκνυται για οικονομικές συζητήσεις και διευθετήσεις, ιδιαίτερα για τη δουλειά, ίσως μάλιστα σχετικά με μια νέα συμφωνία/ πρόταση (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως
Θέλεις να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου, με ένα φίλο, το παιδί σου ή έναν συνεργάτη; Today is the day, ενώ μπορεί να προκύψουν και εξομολογήσεις ερωτικού «χαρακτήρα» από εσένα ή από την απέναντι πλευρά (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος
Αξιοποίησε την ημέρα για συζητήσεις σχετικά με τα οικονομικά της δουλειάς, για να διαπραγματευτείς τους όρους μιας συμφωνίας, μιας εκμίσθωσης/ αγοραπωλησίας ακινήτου, ολοκληρώνοντας ίσως μια σειρά επαφών που «έτρεχαν» εδώ και καιρό (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ιχθύες
Καλή μέρα η Παρασκευή για να βάλεις σημαντικές συζητήσεις, συναρτήσεις, να περάσεις από συνέντευξη, να διαπραγματευτείς ή να υπογράψεις μια συμφωνία/ ένα συμβολαιο στα επαγγελματικά (3ο δεκαήμερο κυρίως).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ