Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.12.2020

Ταύρε, καλύτερα να μην πιέζεις καταστάσεις που φαίνεται πως δεν προχωράνε γιατί τελικά εσύ πληρώνεις τη νύφη

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mathilde-langevin-lonlzz0lpfu-unsplash_1.jpg

Τα Ζώδια της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2020:Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Κριός

Βιασύνη, απροσεξία και γενικά προχειρότητα δεν συγχωρούνται για κανέναν λόγο σήμερα, τόσο όσον αφορά την σωματική σου ασφάλεια, όσο και τη δουλειά σου.

Ταύρος

Καλύτερα να μην πιέζεις καταστάσεις που φαίνεται πως δεν προχωράνε, είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά, γιατί τελικά εσύ πληρώνεις τη νύφη.

Δίδυμοι

Δεν είναι και το καλύτερό σου να πρέπει να ολοκληρώσεις ένα πράγμα πριν πιάσεις κάτι άλλο, όμως σήμερα καλό θα 'ναι να το έχεις κατά νου.

Καρκίνος

Για να βρεθεί άκρη στη σχέση ή με τους συνεργάτες σου, χρειάζεται να φύγεις από άκρα τύπου ή το δικό μου ή τίποτα, επειδή έτσι πιθανότερο είναι το τίποτα.

Λέων

Κάπου πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να κανονίσεις την δουλειά και αυτά που θέλεις να κάνεις, προς το παρόν αυτά που θέλεις να κάνεις, χάνουν.

Παρθένος

Αν έχεις διάθεση για σοβαρότερα πράγματα συναισθηματικά και οικονομικά, χρειάζεται ουσιαστικότερη δέσμευση, με τα συν και πλην της, όχι χαζομαρίτσες.

Ζυγός

Για να συντηρείς συνήθειες και πράγματα που βασικά σε εκνευρίζουν, στο σπίτι και το γραφείο, θυσιάζεις την προσέγγισή που θα ήθελες στις σχέσεις σου. Χμμμ.

Σκορπιός

Πριν πάρεις φόρα με διάφορες δουλειές και πραγματάκια, βεβαιώσου ότι έχεις την δυνατότητα κίνησης που χρειάζονται και ότι έχεις καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Τοξότης

Σκοντάφτεις σε αρκετό δισταγμό να αποχωριστείς τις ανέσεις, την σιγουριά και γενικά τις συνήθειές σου, όταν πηγαίνεις για οτιδήποτε καλύτερο, ειδικά ερωτικά.

Αιγόκερος

Ευτυχώς που δεν μπορείς να κάνεις ακριβώς ό,τι θέλεις αυτό τον καιρό, στο σπίτι και την δουλειά, ξανασκέψου το, ορισμένα σχέδιά σου είναι για πουθενά.

Υδροχόος

Με το μαλακό η φόρα σε επαφές και μετακινήσεις, επειδή υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο επί του παρόντος και δεν εξαιρείσαι, ούτε σωματικά, ούτε με άλλο τρόπο.

Ιχθύες

Έμαθες πράγματα τα τελευταία χρόνια και σε καλή κατεύθυνση σε οδηγούν, δεν είναι τσιγκουνιά να περιορίσεις τα καταξοδέματα που μετά μετανιώνεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ