Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 28.12.2020 - 03.01.2021

Αιγόκερε, ευκαιρία να ασχοληθείς με σένα και επίσης να καταλάβεις ότι τα μισόλογα δεν λένε

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικονογράφηση για το ζώδιο του Αιγόκερου

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28 Δεκεμβρίου 2020 - 3 Ιανουαρίου 2021

Kριός

Προοπτικές που θα ήθελες να είναι υλοποιήσιμες χωρίς αλλαγές από μέρους σου

Η Πανσέληνος (30) στον Αιγόκερο αν και στα τελευταία του 2020, δίνει ίσως την πρώτη γεύση από την αρχή του 2021, στρέφοντας την προσοχή σου σε θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Προς το παρόν χωρίς καμία ιδιαίτερη διάθεση αλλαγής από μέρους σου, καθώς οι συνθήκες ούτε την ευνοούν, ούτε την επιτρέπουν, αν και αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση. Καλό είναι να πάρεις αρκετά σοβαρά την σωματική και ψυχολογική σου υγεία αυτές τις μέρες, καθώς όσα συμβαίνουν στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις προσφέρουν άλλη προοπτική, ενδεχομένως και την συνειδητοποίηση του τρόπου που θα ήθελες να είσαι στο μέλλον. Εάν θέλεις να αξιοποιήσεις αυτές τις δυνατότητες, χρειάζεται να αποχωριστείς κάποιες συνήθειες σου, οι οποίες γνωρίζεις ότι δεν είναι καλές για το σώμα και την ψυχολογία σου. Είναι καλή περίοδος για να το κάνεις κι ένας καλύτερος τρόπος να ανταπεξέρθεις στις επαγγελματικές και οικογενειακές απαιτήσεις, από ότι οι απόπειρες για υπόγειους χειρισμούς, πράγμα στο οποίο δεν είσαι καλός ούτως ή άλλως. Καλή χρονιά!


Ταύρος

Ροκανίζοντας με ευχαρίστηση την παύση και την παράταση χρόνου των γιορτών

Η Πανσέληνος (30) στον Αιγόκερο, δίνει το στίγμα της τελευταίας περιόδου χάριτος όσον αφορά τις αλλαγές που χρειάζεται να υλοποιήσεις στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις και τις οποίες αναβάλλεις. Η εορταστική διάθεση των ημερών, η όποια συναναστροφή με το συγγενικό σου περιβάλλον και τους φίλους σου, σου δίνουν μια αίσθηση συνέχειας, η οποία είναι καθ’ όλα ευχάριστη. Ωστόσο σε δεύτερο επίπεδο, συναισθηματικά και οικονομικά, η δουλειά σου και η προσωπική σου ρουτίνα αρχίζουν ήδη να σου δείχνουν έναν αποτελεσματικότερο τρόπο να σχετίζεσαι σε αυτά τα θέματα. Για λίγο, μπορείς να κάνεις ότι δεν το βλέπεις, ωστόσο οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και στόχοι, όπως και οι προσωπικές σου βλέψεις σταδιακά θα απαιτήσουν από σένα δραστικές επανατοποθετήσεις. Καλό θα' ναι να μπεις οικειοθελώς σε αυτή τη διαδικασία καθώς θα σε βοηθήσει να βιώνεις καλύτερη ροή στα πάντα, από την υγεία σου, ως τις σχέσεις σου, τις συνεργασίες σου και ότιδήποτε άλλο κάνεις και είσαι. Καλή χρονιά!


Δίδυμοι

Επιμονή σε ανεπαρκείς καταστάσεις από φόβο μήπως χάσεις το ελάχιστο/τίποτα

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο (30) μπορείς ακόμη να υποστηρίζεις κάποιες παγιωμένες συναισθηματικές σχέσεις, όπως και οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες και ενδεχομένως να τις χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για να μην κάνεις την «φασίνα» που σου είναι απολύτως απαραίτητη σε πρακτικό, σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Απλώς, για λίγο, συνεχίζεις  να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είσαι ικανοποιημένος με ρυθμίσεις και άτομα με τα οποία δεν είσαι ικανοποιημένος. Η επιβεβαίωση και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα των άλλων προς εσένα στις σχέσεις σου, σού δίνει το θάρρος των προσωπικών κι επαγγελματικών σου στόχων και υποδεικνύει τη δική σου στάση που είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να τους προσεγγίσεις. Καλό θα' ναι να αφήσεις το συναισθηματικό και οικονομικό συμφέρον κατά μέρος και να κοιτάξεις τι έχεις εσύ να προσφέρεις στη σχέση και τις συνεργασίες σου, επειδή αυτό θα σε ανακουφίσει και θα σε βάλει στο σωστό μονοπάτι για να λύσεις θέματα για το οποία όσο περιμένεις βοήθεια, τόσο δεν έρχεται. Καλή χρονιά!


Καρκίνος

Διατηρείς με αξιοθαύμαστη επιμονή την ίδια πορεία για λίγο ακόμη

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο (30) και τον ζωδιακό σου άξονα σε βάζει σε άλλη μια επανάληψη και σύνοψη των συνηθισμένων σου συμπεριφορών και καταστάσεων στη σχέση σου και τις συνεργασίες σου και κατά πάσα πιθανότητα με τον ίδιο ακριβώς, μάλλον αναποτελεσματικό τρόπο από μέρους σου. Εάν και θα μπορούσες να αλλάξεις την προοπτική σου και τις μεθόδους σου προς το πιο σύγχρονο και ανθρώπινο, προς το παρόν μπορείς ακόμη να προσκολλάσαι στα σχέδια και τις ιδέες που έχεις διαμορφώσει πριν πολύ πολύ καιρό. Αυτό ουσιαστικά σε πείθει ότι και οι μέθοδοι που ακολουθείς και η προσέγγισή σου στις σχέσεις είναι έγκυρη. Η κατάσταση είναι προσωρινή βέβαια και ήδη μέσα από θέματα καθημερινής εργασίας, υγείας και γενικότερα της προσωπικής σου ρουτίνας, έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς ότι κάποιες βασικές σου ιδέες και πεποιθήσεις είναι τελείως αβάσιμες ή απλώς τελείως αναποτελεσματικές. Μέρες που είναι, καλό θα’ ναι να αναρωτιέσαι περισσότερο τι μπορείς να κάνες για τις σχέσεις σου, παρά τι περιμένεις. Καλή χρονιά!


Λέων

Μικροδουλειές, έγνοιες όπως και ωραία πραγματάκια που σε κρατούν απασχολημένο

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο (30) παίρνεις μια ακόμη πίστωση χρόνου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Στην πρώτη περίπτωση με το να ασχολείσαι με «δουλειές» και γενικά πρακτικότητες και δυσκολίες ώστε να αγνοείς τις μεγαλύτερες και γενικότερες αλλαγές που αιτείται η καριέρα σου εδώ και κάποια χρόνια. Στην δεύτερη περίπτωση με την ενασχόληση με γνωστά θέματα υγείας, οικογενειακά και γενική διαχείριση οικονομικών και του μέρα-μέρα της ζωής σου, μη αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο και προσπάθεια στην γενική πορεία της σχέσης σου ή της προσωπικής σου ζωής, η οποία χρειάζεται δραστικές μεταβολές. Υπάρχουν αρκετές ευχάριστες συναναστροφές και ευκαιρίες για διασκέδαση ή για να είσαι δημιουργικός, στο βαθμό που οι συνθήκες το επιτρέπουν. Η σύγκριση μεταξύ αυτών και της γενικότερης συναισθηματικής και οικονομικής σου κατάστασης, ενδεχομένως να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι η πραγματικότητά σου μάλλον υστερεί από αυτό που νομίζεις ότι είναι, εξ’ ου και πολύ συχνά αισθάνεσαι απογοητευμένος σε αυτά τα δύο κομμάτια.


Παρθένος

Συντονισμένος στα ευχάριστα των ημερών αν και όχι με την συνέργεια που θα ήθελες

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο (30) είναι αρκετά καλά συντονισμένη με το κλίμα των γιορτών αφού βοηθά να ασχοληθείς κατά το έθιμο και τις συνήθειες σου, με τα παιδιά σου, τον σύντροφό σου, το θέμα της διασκέδασης και γενικά ότι θεωρείς συνήθως ευχάριστο και με τον τρόπο που το θεωρείς ευχάριστο. Για λίγο μπορείς να βάλεις στην άκρη την προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα και ιδιαίτερα τις βελτιώσεις που γνωρίζεις ότι εκκρεμούν αν και αναβάλλεις όσο μπορείς, ασχολούμενος περισσότερο με τα των άλλων, από ότι με τα δικά σου. Η κάπως πιο ανάλαφρη ποιότητα των ημερών στο σπίτι και το γραφείο ή ίσως απλά η δική σου ανάγκη «να κάνεις πράγματα» ίσως σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα το ποιόν του απέναντι στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, μέσα από την ανταπόκριση σε αυτή τη δική σου ανάγκη. Ίσως αποδεχτείς τελικά ότι ο απέναντι είναι αυτός που είναι, όχι αυτός που πιστεύεις. Καλή χρονιά!


Ζυγός

Τα γνωστά οικογενειακά βάρη αν και μαζί με πιο ανάλαφρες επαφές και επικοινωνία

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο (30) είναι πολλά αυτά που πρέπει να αναλάβεις, να φροντίσεις και να κάνεις πρακτικά στο σπίτι, για την οικογένεια σου, όπως και στο γραφείο, ώστε έχεις μια παραπάνω από καλή δικαιολογία να παραμερίσεις τις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανεπάρκειες και παράπονα για ένα χρονικό διάστημα. Είναι μια κάθε άλλο παρά ιδανική κατάσταση, όμως ούτε καινούρια είναι, ούτε και σου δημιουργεί την δυσκολία που θα σου δημιουργούσε πριν ένα χρόνο. Καλό είναι να είσαι παραπάνω από εξαιρετικά προσεκτικός στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, επειδή η ελαφρύτητα των γιορτών τείνει να σε κάνει απρόσεκτό και ίσως λίγο πιο χύμα από ότι χρειάζεται. Αυτό μπορεί να έχει δυσάρεστο αποτέλεσμα τόσο στην σωματική σου υγεία, όσο και στην επαγγελματική σου ρουτίνα, καθώς παρότι υπάρχει μια επίφαση μεγαλύτερης άνεσης και ελευθερίας, είναι μάλλον παραπλανητική. Καλό είναι να έχεις κατά νου πως ότι λες και κάνεις μετράει και πως, ειδικά σε πράγματα στα οποία έχεις αδυναμίες, χρειάζεται προσοχή. Καλή χρονιά!


Σκορπιός

Υποβιβάζοντας τη σημασία διαφόρων θεμάτων επειδή τα αντιμετωπίζουν όλοι

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο (30) επιβεβαιώνει την γενική δυσκολία που αντιμετωπίζεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, αν και ακριβώς το γεγονός πως η κατάσταση είναι γενικευμένη σου επιτρέπει να είσαι ok με αυτό, ενώ υπάρχουν αλλαγές που είναι απαραίτητες στις σχέσεις σου και θα βοηθούσαν την κατάσταση. Θα το δεις καθαρότερα παρακάτω, προς το παρόν μπορείς ακόμη να συντηρείς σχέσεις, συμφωνίες και συνεργασίες που είναι, με ένα λόγο, στραβές. Καθώς οι γιορτές έφεραν το κάτι έξτρα σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, μάλλον γλυκάθηκες και αρχίζεις ίσως να βλέπεις καθαρότερα την γενική και πιο συνηθισμένη κατάσταση, όχι την εξαίρεση των γιορτών, στην ερωτική σου ζωή, τις σχέσεις με τα παιδιά σου, στην δημιουργική σου ζωή. Σαν να αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα και τα άτομα δεν είναι όπως νομίζεις, αλλά ταυτόχρονα πως είναι εφικτά πολύ περισσότερα από αυτά στα οποία συνήθως αρκείσαι. Σε κάθε περίπτωση κράτα την επικοινωνία το κατά δύναμη γλυκειά ή έστω όχι σκληρή. Καλή χρονιά!


Τοξότης

Επιφανειακά κολλήματα, επειδή είσαι καλούτσικα και από φόβο να κοιτάξεις παραμέσα

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο (30) κολλάς αρκετά άσχημα στο θέμα της ποσότητας στην συναισθηματική και οικονομική σου ζωή, μέχρι σημείου που μπορεί να βγει ένας αρκετά μεγάλος υλισμός και εγωισμός, ενδεχομένως με αντίστοιχο φαινομενικό όφελος, το οποίο βέβαια πληρώνεις πολύ ακριβά σε διαφορετικό νόμισμα. Κυρίως στο θέμα της υγείας και της οργάνωσης της δουλειάς σου, στην μεν πρώτη αναβάλλοντας να μπεις σε πρόγραμμα, σε υγιέστερο ρυθμό και γενικότερα να αποδεχτείς ότι οι τωρινές ανάγκες είναι τελείως διαφορετικές από τις ανάγκες πριν δύο χρόνια. Στην δεύτερη περίπτωση εμμένοντας ίσως παραπάνω στο να ξεζουμίσεις μεθόδους που έχουν ήδη παλιώσει και αρνούμενος να ακούσεις προτάσεις, σε ένα πνεύμα «εγώ ξέρω καλύτερα». Όλα αυτά πατάνε στο γεγονός ότι αισθάνεσαι καλύτερα και περισσότερο επιβεβαιωμένος πρακτικά και σε πρώτο επίπεδο. Προτίθεσαι λοιπόν κι εσύ να μείνεις σε αυτό το πρώτο επίπεδο, γιατί βαθύτερα, μέσα σου, στο σπίτι, την οικογένεια σου τα πράγματα είναι τελείως, μα τελείως διαφορετικά και όχι τόσο τακτοποιημένα. Καλή χρονιά!


Αιγόκερως

Ευκαιρία να ασχοληθείς με σένα και επίσης να καταλάβεις ότι τα μισόλογα δεν λένε

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου (30) είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείς με όσα θα ήθελες να φτιάξεις και να βελτιώσεις σε σένα και να αφήσεις για λίγο τους άλλους, σύντροφο, συνεργάτες, παρέες, στη μοίρα τους. Αυτό καλό είναι να γίνει για να βοηθήσεις την σωματική και ψυχολογική σου υγεία και επίσης γιατί τα πράγματα για λίγο ακόμη βαίνουν στο γνωστό σενάριο στα προσωπικά και επαγγελματικά σου, πράγμα που σημαίνει ότι πηγαίνουν μάλλον στον αυτόματο και δεν χρειάζονται απελπιστικά την προσοχή σου. Κάποια θεματάκια υγείας, κάποιες στεναχώριες των ημερών για τα ερωτικά σου, για τα παιδιά σου ή και για τις δημιουργικές σου ασχολίες, ίσως σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις περισσότερο το θέμα της επικοινωνίας και των σωστών συνδιαλλαγών, καθώς ότι προσπαθείς να κάνεις εμμέσως, πλαγίως και συγκαλυμμένα, μάλλον δεν πηγαίνει καθόλου προς την κατεύθυνση που επιδιώκεις. Να είσαι πιο προσεκτικός στην οδήγηση και με τα πράγματα σου, αυτές τις ημέρες επειδή υπάρχει ροπή στην αφηρημάδα. Καλή χρονιά!


Υδροχόος

Συσσωρευμένες πιέσεις που δημιουργούν σωματικές και άλλες ενοχλήσεις

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο (30) μάλλον θα χρειαστεί να ασχοληθείς παραπάνω με τα προβλήματα του συντρόφου και της σχέσης σου, όπως και με των συνεργατών και συνεργασιών σου, καθώς εκκρεμότητες που ανέβαλες και έβαλες στην άκρη, αρχίζουν να σου δημιουργούν θέματα σωματικής, ψυχολογικής και πρακτικής φύσεως. Αυτά τα εσωτερικά σου δρώμενα σε φορτίζουν αρκετά, αλλά προς το παρόν δεν κάνεις κάτι, ούτε σε επίπεδο προσωπικό, ούτε σε επίπεδο οικογενειακό κι έτσι η ένταση αυξάνεται. Καλό θα είναι να μπεις οικειοθελώς και το συντομότερο δυνατό σε διαδικασία να πιάσεις τα πράγματα από την αρχή και με διαφορετικό τρόπο, εάν θέλεις να ανακουφιστείς. Στα ευχάριστα ότι δραστηριότητες κάνεις με φίλους και όποια σχέδια πέφτουν στο τραπέζι, αν και εδώ ακόμα, η πραγματική συναισθηματική και οικονομική σου δυνατότητα είναι διαφορετική από αυτή που νομίζεις. Ίσως τα σχέδια των ημερών και οι βλέψεις σου σε βοηθήσουν να το κατανοήσεις καλύτερα. Μάζευε τον εαυτό σου από τις κραιπάλες, το κατά δύναμη. Καλή χρονιά!


Ιχθύες

Ευκαιρίες και προβληματισμός για το μέλλον

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο (30) ανοίγει προβληματισμό και δυνατότητες για το μέλλον, σε ίσες αναλογίες. Προβληματισμό επειδή συνειδητοποιείς αρκετά δραματικά ότι και τα σχέδια που είχες και οι τρόποι που χρησιμοποίησες δεν πολυφτουράνε για το μέλλον, πράγμα που σε φέρνει ενώπιον πολλής δουλειάς σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο εξίσου. Οι δυνατότητες προκύπτουν εφόσον αξιοποιήσεις αυτή την συνειδητοποίηση και αρχίζεις να διαφοροποιείς τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους. Περνάς μάλλον διεκπεραιωτική φάση, πράγμα που σημάνει πως άπαξ και το πάρεις απόφαση, μπορείς να κάνεις πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Όσον αφορά την καριέρα και τον γάμο σου, υπάρχουν εξελίξεις ή τουλάχιστον κάποιες επιβραβεύσεις, οι οποίες όμως αντί να σε ευχαριστούν απολύτως, φαίνεται ότι σου δημιουργούν άγχος ή και απογοήτευση επειδή σε φέρνουν σε καλύτερη επαφή με το ποιος ακριβώς είσαι και τι κάνεις. Έχουν το υπαρξιακό τους οι μέρες, ανοίγουν όμως και πολλές πόρτες, αρκεί να μην τις απορρίψεις επειδή είσαι κολλημένος με αυτές που δεν ανοίγουν. Καλή χρονιά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ