Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.12.2020

Αιγόκερε, να 'σαι προσεκτικός με τις εξωεπαγγελματικές ασχολίες και την καταπόνηση του μυοσκελετικού σου

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Bruce Mars / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Όπως γνωρίζεις, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, αυτό που έμαθες στο σπίτι σου, δεν είναι πάντα το καλύτερο. Μην μπλεχτείς επιμένοντας σ’ αυτό.

Ταύρος
Καλή μέρα για να τελειώνει κάτι που έχει κάνει τον κύκλο του στη σχέση σου. Μάλλον κάποια πεποίθηση, ίσως η εμπλοκή με το συγγενολόι. Ελπίζω.

Δίδυμοι
Αυτό που μερικές φορές χρειάζεται να δώσεις ένα κομματάκι από τη ψυχή σου για το κάτι παραπάνω οικονομικά/συναισθηματικά; Σήμερα είναι για να κόβεται.

Καρκίνος
Να 'σαι έτοιμος για κάποιες δύσκολες παραδοχές σε σχέση με τον σύντροφο και τα παιδιά σου. Κυρίως πως κάποια πράγματα που ήταν ευχάριστα, πλέον δεν.

Λέων
Ελπίζω ο μηχανισμός διά του οποίου θα καταλάβεις ότι ορισμένα πράγματα που δεν είναι απολύτως δικά σου, πρέπει να κάνουν άκρη, να μην είναι η υγεία σου.

Παρθένος
Το αξίωμα του χώρου σε δράση σήμερα: αν δεν κάνει χώρο το παλιό (ό, τι κι αν είναι αυτό), το καινούργιο δεν εμφανίζεται που να χτυπιέσαι κάτω.

Ζυγός
Εντάξει, τα γνωστά, όσο επιτρέπουν οι συνθήκες, καλό είναι να μην είσαι σπίτι. Γίνε πολύ φιτ, πάρε τη βάρδια για εργασία στο γραφείο και τέτοια.

Σκορπιός
Το μόνο βέβαιο είναι ότι ένα (μπορεί και παραπάνω) κομμάτι σου έχει πάρει πόδι την τελευταία τριετία. Για καλό είναι, οπότε προτιμότερο να το αποδεχτείς.

Τοξότης
Αν έχεις την ευκαιρία να λήξεις προβληματικό συναισθηματικό ή οικονομικό θέμα, να χαρείς, μην σκεφτείς καν ότι «μπορεί να καλυτερέψει». Όχι, είναι για τέλος.

Αιγόκερος
Να 'σαι προσεκτικός με τις εξωεπαγγελματικές ασχολίες και την καταπόνηση του μυοσκελετικού σου (καλά, και όλων των υπολοίπων), δεν έχεις ν’ αποδείξεις κάτι.

Υδροχόος
Απ’ ό,τι φαίνεται κάποιο επαγγελματικό πρότζεκτ χρειάζεται να το κλείσεις και όχι με ελαφριά καρδιά. Δεν ωφελεί όμως να επιμένεις, κάνε τις δουλίτσες που μένουν.

Ιχθύες
Καλό είναι να ζυγίζεις καμιά φορά μήπως για χάρη μιας πεποίθησης, θυσιάζεις πολυτιμότερα πράγματα όπως το μέλλον σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ