Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.10.2020

Ιχθύ, δες, άκου, συζήτησε, φέρσου κάπως διαφορετικά γιατί με τους ίδιους και τα ίδια προκοπή δεν βλέπεις

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Έχει έντονη συναισθηματική αναστάτωση η μέρα και δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις εκτός από το να προσέξεις να μην κάψεις γέφυρες κατά λάθος.

Ταύρος
Μάλλον κόντρα σε όλα σου τα ένστικτα χρειάζεται να πας για να τοποθετηθείς σωστά στις σχέσεις σου, είναι  όμως αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Δίδυμοι
Λίγη σωματική άσκηση και φροντίδα για την υγεία σου ίσως βοηθήσουν την βαριά ψυχολογία, εν αντιθέσει με το αλκοόλ και την αυτολύπηση.

Καρκίνος
Απόλαυσε ό,τι μπορείς να απολαύσεις τώρα με τα παιδιά και στα ερωτικά σου, γιατί αν πας στο μετά και τι μέλλει γενέσθαι, χάθηκε το τρένο.

Λέων
Να θυμάσαι πως έχεις ήδη ό,τι χρειάζεται για να συνεννοηθείς και στο σπίτι και με την οικογένειά σου. Δεν χρειάζεται ανδραγαθήματα για να αποδείξεις κάτι.

Παρθένος
Κράτα την κουβέντα και τις συναντήσεις σου σχετικές με το εδώ και τώρα, επειδή εδώ είναι και το θέμα, για το μετά ουδείς γνωρίζει, ό,τι κι αν θέλεις να πιστεύεις.

Ζυγός
Πάρε τη μέρα για να εστιαστείς στον εαυτό σου και να σε φροντίσεις λιγάκι χωρίς να αισθάνεσαι υποχρεωμένος να το κάνεις και για τον άλλο. Μια μέρα είναι.

Σκορπιός
Άσε τις θεωρίες που λένε ότι θέλει μεγαλύτερο θάρρος για να μείνεις και τέτοια και σήκω και φύγε. Ξέρεις εσύ από πού.

Τοξότης
Άφησε για λίγο τη θεωρία τού να κάνεις κάτι για να αισθανθείς καλύτερα και μην κάνεις τίποτα μπας και μπορέσει να εκτονωθεί το βάρος που κουβαλάς.

Αιγόκερος
Αφού δεν θα ησυχάσεις με καμία νερόβραστη διασκέδαση, επίλεξε καλύτερα δραστηριότητα που έχει νόημα για σένα και τους δύο που σε καταλαβαίνουν.

Υδροχόος
Μην αποφεύγεις κοινωνικές κι επαγγελματικές υποχρεώσεις ειδικά για να καθίσεις σπίτι, επειδή είναι μάλλον δύσκολο να ησυχάσεις όσο υπάρχουν.

Ιχθύες
Δες, άκου, συζήτησε, φέρσου κάπως διαφορετικά γιατί με τους ίδιους και τα ίδια προκοπή δεν βλέπεις, αλλά νεύρα, μπόλικα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ