Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16.10.2020

Υδροχόε, μπορεί να είναι λίγο περιορισμένα τα πράγματα στο καθημερινό σου πρόγραμμα, όμως κάνεις πρόοδο γιατί πέφτει σοβαρή ψυχολογική και σωματική φασίνα.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Aditya Saxena / Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Επειδή καταπιέζεσαι που καταπιέζεσαι, καλό είναι να έχεις σοβαρό λόγο, κάπου να οδηγεί. Αν το κάνεις για τα προσχήματα, δεν πολυλέει.

Ταύρος
Δεν είναι και το ωραιότερο να μην μπορείς να κάνεις τα πράγματα με τη σειρά που θέλεις, όμως από ό,τι φαίνεται αποδίδει.

Δίδυμοι
Δεν είναι για βιασύνες η φάση σου, όσο ενθουσιασμό κι αν έχεις. Θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα να δεις λίγο πρακτικότερα τι μπορεί να αποδώσει ο ενθουσιασμός σου.

Καρκίνος
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν εκεί που θέλεις, αν πηγαίνουν οπουδήποτε δηλαδή. Αυτό βέβαια βοηθά να καταλάβεις καλύτερα το ποιόν της σχέσης ή συνεργασίας.

Λέων
Αν σε τρώνε οι δημόσιες σχέσεις κι ο χρόνος σε συναντήσεις, ελπίζω να το εξαργυρώνεις με κάποιο τρόπο στη ρουτίνα σου, επειδή προχώρημα δεν είναι.

Παρθένος
Δεν είναι κακό να μείνεις λίγο στην άνεση ή τη βολή σου, αρκεί ν'αντέξεις πως ίσως «ενοχλεί» σύντροφο και παιδιά.

Ζυγός
Σ’ έχουν φάει τα προσχήματα κι όλα αυτά που θέλεις και κάνεις γαργάρα, φτιάχνουν μια μάλλον άβολη κατάσταση στο σπίτι, με το σύντροφό σου.

Σκορπιός
Η μέρα βρωμάει ψυχολογικά, συνεπώς κράτα τις προσδοκίες στο πάτωμα και προσπάθησε να μην κάνεις τίποτα δραστικά άγαρμπο στις συναντήσεις σου.

Τοξότης
Μάλλον καλό σου κάνει που έχεις ψιλοπεριοριστεί από διασκεδάσεις, ενθουσιασμούς και το «κάτι ακόμη». Καλό συναισθηματικά και οικονομικά.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να μην πάρεις σαν προσωπικό θρίαμβο ή αποτυχία οτιδήποτε καλό γίνει στη δουλειά ή οτιδήπτοτε μάπα γίνει σπίτι. Είστε πολλοί μαζί που το κάνετε.

Υδροχόος
Μπορεί να είναι λίγο περιορισμένα τα πράγματα στο καθημερινό σου πρόγραμμα, όμως κάνεις πρόοδο γιατί πέφτει σοβαρή ψυχολογική και σωματική φασίνα.

Ιχθύες
Δεν είναι και το ευκολότερο να παίξεις ομαδικά όταν αισθάνεσαι ότι τα θέλω σου είναι συνδεδεμένα με Κάιρο. Έλα όμως που σου δίνει προοπτική αυτό το πράγμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ