Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.09.2020

Ζυγέ, προσπάθησε να σεβαστείς τις απαιτήσεις της υγείας και της καθημερινότητάς σου

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Ian Bittencourt Andrade / Pexels

Τα Ζώδια της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Μη βιάζεσαι. Ιδιαίτερα να πεις ναι σε ό,τι καινούργιο μπορεί να σου προτείνουν, όσο καταπληκτικό κι αν ακούγεται. Αν είναι τόσο καλό, εκεί θα 'ναι κι αύριο.

Ταύρος
Δεν είσαι γενικά του ρίσκου στα οικονομικά και τα προσωπικά σου και σήμερα δεν είναι η μέρα για να ξεκινήσεις, όσο μεγάλα «κέρδη» κι αν υπόσχεται.

Δίδυμοι
Επειδή είσαι σε εξαιρετικά κοινωνική φάση, υπάρχει περίπτωση να βρεθείς να κυνηγάς και σχέσεις χωρίς να ξέρεις το γιατί. Ίσως πολλή κούραση για το τίποτα.

Καρκίνος
Καλός ο ενθουσιασμός με οτιδήποτε ωραίο εγκαθιδρύεις στη ρουτίνα. Απλώς να ξέρεις ότι η αρχή είναι αυτό, η αρχή. Σημαντική, αλλά δεν άλλαξαν τα πάντα.

Λέων
Το χιούμορ και η ελαφρότητα πάντα βοηθούν, όμως με τα παιδιά και τα ερωτικά σου μην βιάζεσαι να πιστέψεις ότι λύθηκαν βαθύτερες ανάγκες κι έγνοιες.

Παρθένος
Καλά κάνεις και πασχίζεις να δείξεις καλή διάθεση στο σπίτι και το γραφείο, ωστόσο παίζει ρόλο και πώς σε προσλαμβάνουν οι υπόλοιποι, μην το ξεχνάς.

Ζυγός
Προσπάθησε να σεβαστείς τις απαιτήσεις της υγείας και της καθημερινότητάς σου και να μην τα κάνεις άνω κάτω με ό,τι εμφανίζεται και ό,τι σου κατεβαίνει.

Σκορπιός
Η ικανοποίηση όταν κάτι λειτουργεί οικονομικά ή συναισθηματικά, είναι καύσιμο για να στηρίξεις αυτό που χρειάζεται να γίνει, όχι για να μην κάνεις τίποτα.

Τοξότης
Μια θετική, ενθουσιώδης κι αισιόδοξη οπτική για τον απέναντι στις σχέσεις σου είναι καλή αρχή. Μην υποτιμάς όμως το ό,τι γίνεται και να σε αποπροσανατολίσει.

Αιγόκερος
Όταν μένουν ακόμη πράγματα να γίνουν, δεν ωφελεί να προσποιείσαι ή να σκέφτεσαι ή να λες ότι έχουν γίνει. Αυτό δημιουργεί επικοινωνιακές φούσκες.

Υδροχόος
Ασχολίες, σχέδια και δραστηριότητες σοβαρός λόγος για να χαίρεσαι, όμως προσπάθησε να τα βλέπεις σε συνάρτηση με το χρήμα και την ικανοποίηση.

Ιχθύες
Το όριο είναι όντως εκεί που θέλεις να το θέσεις στην καριέρα και τους στόχους σου. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο εφόσον βλέπεις τον εαυτό σου καθαρά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ