Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 20.09.2020

Ζυγέ, να πιστεύεις σους φίλους, στα όνειρά σου και στα σχέδια σου κι όταν σκάει η οικονομική και συναισθηματική δυσκολία

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© ROMAN ODINTSOV / Pexels

Τα Ζώδια της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Ο φόβος είναι περιττός όταν ήδη έχει ξεκινήσει κάτι καλό και απλώς σε πηγαίνει παραπέρα από ό,τι φανταζόσουν. Τώρα χόρεψε.

Ταύρος
Όταν έχεις μουλαρώσει σε κάτι επειδή φαίνεται να λειτουργεί, μάλλον θα δεις επιθετικά διαφορετικές απόψεις συντρόφου/συνεργατών. Είναι απλά διαφορετικές.

Δίδυμοι
Τσέκαρε τι λες και τι κάνεις γιατί τα πράγματα παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στις σχέσεις σου προς το καλό και το δύσκολο εξίσου και δεν βοηθάει η υπερανάλυση.

Καρκίνος
Όταν δίνεις για να πάρεις πίσω, ε, είναι σαν να προκαλείς τον άλλο να σου πει όχι. Γι’ αυτό δώσε από το πλεόνασμά σου κι άφησε κατά μέρος τα μπακαλοτεύτερα.

Λέων
Ύποπτο όταν όλα είναι καλά με σπίτι, οικογένεια, συνήθειες, όταν πηγαίνουν με τα νερά σου, όμως θυμάσαι ότι ενοχλούν όταν δεν σου κάνουν τη χάρη.

Παρθένος
Το «έχω δίκιο», «το έκανα σωστά» ως προσέγγιση όταν κάτι πάει λάθος, σπανίως θα σου βγει σε καλό, επειδή απλώς δεν γίνεται να επικοινωνήσεις με τον άλλο.

Ζυγός
Να πιστεύεις σους φίλους, στα όνειρά σου και στα σχέδια σου κι όταν σκάει η οικονομική και συναισθηματική δυσκολία, αλλιώς, τι ανοίγεσαι χαρά μου;

Σκορπιός
Έλεγξε καλά τον εαυτό σου για υπερέμφαση στις ικανότητές σου και στην «βαρύτητα» του στάτους σου επειδή κάπως έτσι γίνεται μαντάρα η επικοινωνία.

Τοξότης
Περιόρισε την υπερβολική διαφήμιση σε γνωστούς, συγγενείς και νεοεμφανιζόμενους, επειδή έχεις και παθητικό και άλλα που πρέπει να φροντίσεις.

Αιγόκερος
Η αυτοπεποίθηση είναι ωραίο πράγμα, αρκεί να μην οδηγεί σε τυφλότητα και άγνοια του τι κάνουν οι άλλοι, επειδή κάπως έτσι δεν βγαίνει κανένα σχέδιο.

Υδροχόος
Να είσαι περήφανος για τη σχέση σου, για τους συνεργάτες σου, για σένα σε όλα αυτά, αρκεί να μην θάβεις κι αυτά στα οποία αποτυγχάνεις και θέλουν δουλίτσα.

Ιχθύες
Καμιά φορά επειδή κουράστηκες και κατάφερες να βάλεις ένα σωρό μικροπράγματα στη σειρά, νομίζεις ότι έπιασες το στόχο, δεν ισχύει απαραίτητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ