Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας

Λέοντα, κοινωνικοποιείσαι όχι πάντα με το καλύτερο ή αληθινό σου πρόσωπο

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1504963404465-e3240c467d36.jpg

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Θέλεις διασκέδαση κι έρωτες, αλλά βασανίζεσαι λόγω χρημάτων κι ανασφάλειας
Η αναδρομή του Ουρανού και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό ανοίγουν την εβδομάδα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται απέναντι στα θέματα της σχέσης σου και της κοινωνικής σου ζωής, με μεγαλύτερη όρεξη να περάσεις ποιοτικό χρόνο και να ακούσεις τον απέναντι. Παράλληλα, η πίεση στα οικονομικά σου συνεχίζεται, με ματαιωμένα ή ανακατωμένα σχέδια και δυσκολία συνεννόησης στο πλαίσιο όλων των ομαδικών σου ασχολιών, από το τι κάνεις με τους φίλους, μέχρι τις συνεργασίες και τα ομαδικά πρότζεκτ. Με την έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για σένα και έχεις την τάση να γίνεις υπέρμετρα εγωιστής προκειμένου να αισθανθείς άνετα στην σχέση με τον σύντροφο και τα παιδιά σου. Θέλεις διασκεδάσεις, φλερτ και γενικά ασχολίες που εκ πρώτης όψεως φαίνονται τέλειες όμως τελικά δεν σε γεμίζουν όπως περίμενες και αναρωτιέσαι αν ό, τι προσφέρεις θα έχει ανταπόδοση. Γενικά, προσπαθείς με επιφανειακές και δοκιμασμένες κινήσεις να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες, φοβίες και ζήλειες, με πρόσκαιρη επιτυχία.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Γίνεσαι πιο συνεννοήσιμος σε θέματα ρουτίνας, πεισμώνεις σε δουλειά και σπίτι
Η είσοδος του κυβερνήτη σου Αφροδίτης στον Ζυγό και η αναδρομή του Ουρανού ανοίγουν την εβδομάδα σου. Είσαι πρόθυμος να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα διατροφής, υγείας, φροντίδας κι ομορφιάς, αλλά και να γίνεις διαλλακτικότερος προκειμένου να διευθετήσεις θέματα ρουτίνας. Παράλληλα αρχίζεις κι αισθάνεσαι την κούραση από το ράλι των προηγούμενων μηνών, είτε γιατί αποφασίζεις ότι αυτά που κυνηγάς σε γάμο και καριέρα δεν είναι τόσο κατεπείγοντα, είτε γιατί τα συμβάντα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου, σου χαλάνε τα σχέδια και ματαιώνουν ή αναβάλλουν τα θέλω σου. Η έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου σε πεισμώνει και σε κάνει να εμμένεις σε κουβέντες και συμφωνίες που μπορεί να είναι δεδομένες και γνωστές, κυρίως σε σπίτι και γραφείο. Αυτό γίνεται σε βάρος της κατάστασής όπως είναι τώρα και τελικά μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην σχέση και τις συνεργασίες σου. Αν δε είσαι ελεύθερος σου φέρνει μόνο μία από τα ίδια, μήπως και αυτή τη φορά καταλάβεις τι κάνεις λάθος.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Αναβάλλεις και καθυστερείς χάριν διασκέδασης και παντογνωσίας
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό και η αναδρομή του Ουρανού την Τρίτη από τη μία σε βάζει σε διάθεση για έρωτα, διασκέδαση και διακοπές ζευγαριού κι από την άλλη ανοίγει το παράθυρο για σχετικές αποφάσεις, αλλαγές και επαναφορές που θα σε γυρίσουν πίσω και κατά βάθος θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν. Φαίνεται ότι βγαίνεις από το πρόγραμμά σου χάριν πιο ευχάριστων πραγμάτων, όμως αυτό λίγο αποδίδει. Με την έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα στο πως διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου και το τι ξοδεύεις για εκδρομές κι εξόδους, για τα αδέρφια σου, για να διευκολύνεις συμφωνίες. Τείνεις σε υπερβολική γενναιοδωρία και κινδυνεύεις να μην μπορείς να καλύψεις τα βασικά. Παράλληλα γίνεσαι ιδιαίτερα ισχυρογνώμων και απόλυτος και εύκολα θα δεις να δημιουργούνται παρεξηγήσεις στις κουβέντες σου και τις συναναστροφές σου αν δεν προσπαθήσεις ειλικρινά να επικοινωνήσεις αντί να πετάς γνώμες δεξιά-αριστερά. Η στάση δεν είναι ότι πιο ωφέλιμο για την καθημερινότητά σου.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Κυνηγάς συνηθισμένες καλοκαιρινές απολαύσεις, με κάποιες εσωτερικές δυσκολίες
Η Αφροδίτη στον Ζυγό και ο Ουρανός ανάδρομος από την Τρίτη ανοίγουν την αυλαία μίας εβδομάδας που εξωτερικά σε θέλει ήρεμο και ατάραχο κι εσωτερικά σου περνάει τον ψυχισμό στο μπλέντερ. Επιζητάς οικογένεια, σπίτι ή εξοχικό και τα οικεία σου πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα. Ωστόσο αυτή η προσέγγιση και ο περισσότερος χρόνος μαζί με τους δικούς σου ενώ σε βοηθούν να ρίξεις ρυθμούς, σε κάνουν ανικανοποίητο σε συναισθηματικό επίπεδο και να αισθάνεσαι μόνος ακόμη κι αν όλοι ασχολούνται μαζί σου. Η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου αυξάνει κατακόρυφα τον συναισθηματισμό και τονίζει τις ανάγκες σου, όμως δεν σε βοηθά να πάρεις αυτό που ουσιαστικά επιθυμείς στις ερωτικές σου σχέσεις και τις οικονομικές συνεργασίες σου, ακόμη κι αν εκ πρώτης όψεως είσαι αρκετά ευχαριστημένος για να βάλεις στον πάγο και τις αλλαγές που σχεδιάζεις σχετικά. Δικαιούσαι να περάσεις καλά, να ερωτευτείς και να φλερτάρεις, απλώς μην αγνοείς ό, τι αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια, έχεις δίκιο.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Κοινωνικοποιείσαι όχι πάντα με το καλύτερο ή αληθινό σου πρόσωπο
Η Αφροδίτη στον Ζυγό από την Τρίτη, γεμίζει τις μπαταρίες σου για γνωριμίες, συναναστροφές, εξόδους κι εκδρομές, ενώ υποστηρίζει επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και προτάσεις, κυρίως εάν δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Άλλωστε η αναδρομή του Ουρανού την ίδια μέρα σου λέει ότι δεν χρειάζονται βιασύνες σε ότι αφορά τους στόχους σου για γάμο και καριέρα, αφού ούτως ή άλλως τα πράγματα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από σύντροφο και συνεργάτες. Η έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου, στο ζώδιο σου, σου βγάζει την όχι ιδιαίτερα ευχάριστη πλευρά σου, καθώς παρασκήνιο, φόβοι και κυρίως η ανάγκη σου να βγεις από πάνω σε ό, τι ζητήματα εκκρεμούν στην ζωή σου, σε σπρώχνουν σε μία υπερβολή είτε εγωισμού, είτε υπέρμετρης γενναιοδωρίας και καλοσύνης. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον εαυτό σου, γιατί το να αντιδράς αντί να δρας, δεν κάνει καλό ούτε σε σένα αφού αισθάνεσαι ότι δεν έχεις στήριξη, ούτε σε οποιαδήποτε υπόθεση υπάρχει αυτή την στιγμή στο σπίτι και το γραφείο σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Αναβάλλεις γιατί είσαι κουρασμένος και χρειάζεσαι παύση
Αν και σωματικά και ψυχολογικά είσαι μάλλον σε κατάσταση εξάντλησης, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό σε βοηθά να χαλαρώσεις μέσω από διακοπές, μία αλλαγή σκηνικού, ψώνια, φαγητό, σεξ και γενικά με το να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου. Η αναδρομή του Ουρανού την ίδια μέρα ωστόσο, δεν υποστηρίζει ιδιαιτέρως τα μεγαλόπνοα σχέδια για διακοπές, επαγγελματικά ανοίγματα και γενικώς αλλαγές σκηνικού, σύστασης παρέας, νοοτροπίας κι ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με καθυστερήσεις κι αναβολές. Το ίδιο ισχύει για ακαδημαϊκές, νομικές και συγγενικές υποθέσεις. Η έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου υπογραμμίζει ό, τι τείνεις να κολλήσεις σε παρελθοντικά, παρασκηνιακά πράγματα που σου προξενούν δυσαρέσκεια, σωματική και ψυχολογική και τα οποία έρχονται στην επιφάνεια λόγω σχεδίων, ομαδικών ασχολιών και φιλιών. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις έναν απολογισμό και μία αντιμετώπιση των τεκταινομένων με περισσότερο χιούμορ, δημιουργικότητά και θάρρος, ακόμη κι αν επί του παρόντος δεν θέλεις ή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ώστε να μην επηρεάσεις αρνητικά την επικοινωνία και τις συναλλαγές της καθημερινότητάς σου.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Αισθάνεσαι πιο γοητευτικός κι επιθυμητός και ίσως εμείνεις σε ακατάλληλα σχέδια
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου την Τρίτη και ενισχύει την γοητεία και την θελκτικότητά σου, ενώ παράλληλα σε διευκολύνει στο να καλύψεις τις ανάγκες σου σε ερωτικό επίπεδο και σε επίπεδο οικονομικών συνεργασιών. Σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα την αναδρομή του Ουρανού, την ίδια μέρα, και να μην δυσανασχετήσεις όσο θα μπορούσες με τα πισωγυρίσματα και την μεγαλύτερη (υπερβολική κατά περίπτωση) ελαστικότητα που αυτός φέρνει στην ερωτική σου ζωή. Στα επαγγελματικά σου αντιστοίχως φαίνεται σαν να φρενάρουν καινούριες οικονομικές πηγές και τα μοιρασμένα έσοδα να επιβραδύνονται. Η έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου σε κάνει να θέλεις να εμμείνεις πεισματικά σχεδόν στα σχέδια σου και σε ό, τι έχεις προγραμματίσει με φίλους, για την δουλειά, για τον γάμο σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να τσεκάρεις μήπως παραβλέπεις μία καλύτερη τωρινή προοπτική κι εναλλακτική λόγω υπερβολικής υπευθυνότητας, συνήθειας ή για να μην χαλάσεις το κλίμα και τις εντυπώσεις. Φρόντισε τουλάχιστον να αποφύγεις οικονομικές και συναισθηματικές απώλειες.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Χρειάζεσαι ξεκούραση και αποτοξίνωση και ζεις μελόδραμα κι υπερβολή
Ξεκούραση και πολλή φροντίδα χρειάζεσαι με την είσοδο της Αφροδίτης στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο την Τρίτη. Η περίοδος χαρακτηρίζεται από αυξημένη αισθαντικότητα και ευαισθησία και συνεπώς είναι κατάλληλη για ψυχολογική και σωματική αποτοξίνωση, φροντίδα και ξεκούραση. Το ότι αισθάνεσαι ευάλωτος και η αναδρομή του Ουρανού την ίδια μέρα με το εφέ της, της επιβράδυνσης των πρακτικών αλλαγών στις σχέσεις σου, σε ανοίγει σε αναμάσηση λαθών, παρέλθόντος και αμφιβολίες για τις κινήσεις που έχεις κάνει ως τώρα. Υπάρχει αναστάτωση μέσα σου και γύρω σου κι αυτό μπορεί να βγάλει τον ψυχρό σου εαυτό σε σπίτι, σχέση και γραφείο. Με την έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου βάζεις μπροστά τις διακοπές και την διασκέδαση, το να δεις συγγενείς και παρέες και γενικώς αυτά που κάνεις πάντα για αλλαγή. Χάνεις για λίγο την θέα των πιο υγιών και δημιουργικών σου στόχων σε καριέρα και γάμο και κινδυνεύεις να γίνεις υπερβολικά δραματικός κι απόλυτος είτε για καλό, είτε για κακό, βλάπτοντας τελικά εσένα και την εικόνα σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Θέλεις πιο ανάλαφρα πράγματα έστω και μόνο σαν αλλαγή από την ρουτίνα
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και την αναδρομή του Ουρανού την Τρίτη, δικαιώνεσαι στην απόφαση σου να βάλεις στον πάγο ρουτίνα, καθημερινότητα και αγγαρείες και να ασχοληθείς με πιο ανάλαφρα πράγματα. Φίλοι, ομαδικές ασχολίες και σχέδια διακοπών και μη έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν όμως να μην έχεις τεράστιες προσδοκίες γιατί οποιαδήποτε πρακτική συνεννόηση είναι αρκετά δύσκολη και το πολύ πέρα δώθε κι έξω μπορεί να αρχίζει να σε εξαντλεί. Σε επαγγελματικό επίπεδο κράτα πολύ μικρό καλάθι για πράγματα που εμφανίζονται τώρα, εκτός αν πρόκειται για υποθέσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και καιρό. Η έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου τονίζει ότι το να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου και να φύγεις σου έχει γίνει σχεδόν εμμονή λόγω των εξελίξεων στα ερωτικά σου. Σε πιο πρακτικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή σε ανοίγματα που προκύπτουν για οικονομικούς και μόνο λόγους και δεν τα πιστεύεις πραγματικά, ακόμη κι αν φαίνονται επικερδή. Γενικά, μην κάνεις ό, τι δεν πιστεύεις για να αποφύγεις άγχος, παρασκήνιο κι απώλειες.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Πίσω στις συμβάσεις σου και με υπερπροσπάθεια για να καθησυχάσεις φόβους
Η Αφροδίτη στον Ζυγό και ο Ουρανός ανάδρομος από την Τρίτη σε ξαναφέρνουν σε επαφή με τις παραδοσιακές σου αξίες και στόχους σε επίπεδο γάμου και καριέρας. Γίνεσαι πιο δημοφιλής αυτή την περίοδο κι αυτό σου θυμίζει τα πρότυπά σου και τις ανάγκες σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επιβραδύνεις λοιπόν αλλαγές σε θέματα έρωτα, συντρόφου και παιδιών, αρχίζοντας μάλιστα να σκέφτεσαι ότι ίσως έχεις κάνει λάθος, έστω κι αν οι όποιες αλλαγές έγιναν με γνώμονα το μεγαλύτερο όφελος σε συναίσθημα, άνεση κι απόλαυση. Επαγγελματικά παρομοίως δυσπιστείς απέναντι σε δημιουργικά πρότζεκτ, στα οποία έχεις επενδύσει καθώς παίρνουν απρόσμενη τροπή. Η έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου σε κάνει σχεδόν παράφορο στις ιδιωτικές σου στιγμές, καθώς χρειάζεται μία μεγάλη επένδυση σε συναίσθημα, σεξ και γενικώς υπερβολή για να διατηρήσεις την σχέση σου. Επαγγελματικά τείνεις επίσης σε υπερβολικό φόβο ή τόλμη χάριν συνεργατών ή συνεργασιών. Και στις δύο περιπτώσεις καλό θα ήταν να κοιτάξεις γενναία την κατάσταση γι' αυτό που είναι και να επιδιώξεις ειλικρίνεια και δημιουργικότερες λύσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Προσέχεις πάρα πολύ τις λεπτομέρειες και τείνεις να χάσεις την ουσία
Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ουρανού την Τρίτη σου κόβει την φόρα σε ό, τι έχεις αποφασίσει να κάνεις στο σπίτι, με την οικογένεια και με τον εσωτερικό σου κόσμο. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις διάφορα απρόοπτα που δυσχεραίνουν κι εμποδίζουν την δράση σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, επίσης από Τρίτη, δρα εξισορροπητικά καθώς φέρνει στο προσκήνιο και εξυπηρετεί την ανάγκη σου για αλλαγή σκηνικού, εξωτερικά και εσωτερικά, για παρεϊστικές καταστάσεις, ταξίδια, καινούρια μέρη και παράλληλα ευνοεί τις σχέσεις με τους συγγενείς σου, καθώς και νομικές υποθέσεις. Η έκλειψη Ηλίου του Σαββάτου στον ζωδιακό σου άξονα σε βάζει σε διαδικασία υπερέμφασης στη λεπτομέρεια και σε στάση αδιαλλαξίας και αυτοδικαίωσης (σε θετικές κι αρνητικές συμπεριφορές) σε πρακτικά θέματα, ζητήματα ρουτίνας και συνήθειες που αποτελούν μέρος της σχέσης με σύντροφο και συνεργάτες. Καλό θα ήταν να θυμάσαι την αξία της ίδιας της σχέσης και των συνεργασιών ως συνδέσεις με τον απέναντι όμως κι όχι μόνο το πρακτικό τους κομμάτι, για να εξυπηρετήσεις τα ουσιαστικά ζητούμενα γάμου και καριέρας.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ανανεωμένη ερωτική διάθεση και η τάση να φορτώσεις το πρακτικό στον κόκορα
Η λίμπιντό σου επιστρέφει ανανεωμένη με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό την Τρίτη, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον άνθρωπό σου (με τα καλά και τα κακά του) ως αποτέλεσμα των σούρτα φέρτα του καλοκαιριού. Η αναδρομή βέβαια του Ουρανού την ίδια μέρα προειδοποιεί για την επανέναρξη της επαφής με πράγματα κι ανθρώπους του παρελθόντος που αν κι ευχάριστη, σε πρακτικό επίπεδο σε κρατάει πίσω κοινωνικά, επικοινωνιακά και δυσχεραίνει το πάρε δώσε της καθημερινότητάς σου. Η ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου σε προετοιμάζει για μία υπερβολή στην ρουτίνα σου. Η αίσθηση είναι ωραία γιατί βάζει μπροστά τον έρωτα, τον σύντροφο, τα παιδιά σου κι αισθάνεσαι ό, τι σου αξίζει και με το παραπάνω. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην θέσεις σε κίνδυνο την πρόοδο σου στην δουλειά, την υγεία και γενικά την ευχαρίστηση και την δημιουργικότητα με απλά και καθημερινά πράγματα για να μην σαμποτάρεις την εξέλιξή σου και άλλα προσωπικά κι επαγγελματικά ανοίγματα.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ