Cosmic Telegram

Stardust 620

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 620
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360967-747512.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Υπερσυναισθηματισμός και ιδιωτικές εκρήξεις

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει σε υπερσυναισθηματική και ως εκ τούτου ιδιαίτερα ρευστή διάθεση που έχεις την τάση να εκτονώσεις κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι ας μην ξεκινάει από εκεί. Δοθείσης της αφορμής, μπορείς να φέρεις την απογοήτευσή σου για τη ρουτίνα σου, τη δουλειά σου, ακόμη και το πώς αισθάνεσαι σωματικά και να την ξεσπάσεις στους δικούς σου. Στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται είναι προφανώς να αναλάβεις την ευθύνη της κατάστασής σου και να διευθετήσεις ένα ένα τα εκκρεμή ζητήματα που σε πιέζουν. Προς το Σαββατοκύριακο, είσαι έτοιμος να ανακατέψεις και τα λεφτά και το σεξ στο ζήτημα και να κάνεις μία έκρηξη μούρλια, αν δεν καταλάβεις ότι εσύ κρατάς το καρβέλι, εσύ και το μαχαίρι και τελικά αυτό που χρειάζεται είναι η υιοθέτηση μιας καινούριας στάσης που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου για αυτά τα θέματα, αντί να κάνεις τον μάγκα στον εαυτό σου και τους άλλους.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και σκανδαλιάρικη διάθεση

Καλό θα ήταν να προσέξεις να μην πάρεις μόνος σου τον εαυτό σου στο λαιμό σου, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, αφού είσαι σε επικοινωνιακό κρεσέντο, όμως αυτά που λες δεν χαρακτηρίζονται ούτε από τη συνηθισμένη σου πρακτικότητα ούτε από τη συνηθισμένη σου σαφήνεια. Ειδικά στα ερωτικά σου, ούτε κι εσύ ξέρεις από πού έρχονται αυτά που (κυρίως) λες και (δευτερευόντως και εάν) κάνεις. Με κάποιον μαγικό τρόπο επιπλέεις κι αυτό δεν σε διευκολύνει να δεις ότι επί των ερωτικών σχέσεων έχεις αφήσει πολλά μέτωπα ανοιχτά και χρειάζεσαι αλλαγή θεωρητικού πλαισίου επειγόντως. Προς το Σαββατοκύριακο στο χορό τείνουν να μπουν και οι συγγενείς, πράγμα που απλά πρέπει να αποφευχθεί. Τέλος στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις σου προς το δημόσιο τρέχουν, ωστόσο δουλειά υπάρχει ακόμη κι αν δεν βλέπεις τον κόπο σου να αποδίδει άμεσα και το χρονοδιάγραμμα των αμοιβών σου είναι κάπως ασαφές.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Νωχελικά πλατσουρίσματα χωρίς σχέδιο

Η αρχή της εβδομάδας θυμίζει το «εγκώμιο της απραξίας» αλλά σε πιο μπανάλ και άσκοπη εκδοχή, αφού οι δραστηριότητές σου, οι κουβέντες σου και οι συναντήσεις σου, κινούνται σε ιδιαίτερα νωχελικούς ρυθμούς και χωρίς κάποια συγκεκριμένη ατζέντα σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Πράγμα που θα ήταν εξαιρετικό αν τα οικονομικά σου σε άφηναν να ηρεμήσεις και τα ερωτικά σου σού έκαναν τη χάρη να τακτοποιηθούν από μόνα τους χωρίς τη δική σου προσπάθεια. Ωστόσο, τα έξοδα ρουτίνας κοντράρονται με τα σχέδιά σου για καλοπέραση και τα ερωτικά σου απωθημένα, θεωρητικά ή υπαρκτά, δημιουργούν περίεργες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή. Πάντως σε πείσμα των περιστάσεων και του άλλου εαυτού σου, δεν χάνεις το χιούμορ σου, ούτε και τη διάθεσή σου να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, κι αν λάχει να φέρεις ανάποδα κι όλο το πρόγραμμα και τα σχέδιά σου. Πράγμα που θα έδειχνε μία σπάνια αναλαμπή αυτογνωσίας, αφού έχεις αρχίσει να υποψιάζεσαι ότι στην πραγματικότητα σχέδιο δεν υπάρχει.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Αυτοδικαίωση με επικίνδυνες συνέπειες

Αν καταφέρεις να μείνεις στις πράξεις στην αρχή της εβδομάδας και να περιορίσεις το κατά δύναμη τις θεωρίες και την γκρίνια, πολλά θα καταφέρεις και στη δουλειά αλλά και στο σπίτι. Οι πιθανότητες είναι λίγες ωστόσο, αφού δεν κρατιέσαι να πιάσεις ό,τι θέματα ανακατεύουν λεφτά και σόι και τη σχετική σου απογοήτευση και να επιμείνεις μέχρι να σου κάνουν τη χάρη. Δεν ξέρω αν τελικά θα είσαι ευχαριστημένος, ακόμη κι αν πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Στα ερωτικά σου είσαι έτοιμος να πιαστείς επίσης με το πού πηγαίνει αυτή η σχέση, ότι δεν αισθάνεσαι ασφαλής και γενικά να πεις χίλια δύο πράγματα που σίγουρα δεν θα συνηγορήσουν υπέρ ενός ευχάριστου κλίματος και μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις ακόμη κι αν εσύ αισθάνεσαι ότι μιλάς εκ του ασφαλούς επειδή έχεις καταφέρει να βάλεις πέντε πράγματα στη σειρά στη ρουτίνα της σχέσης σου. Τελικά, αυτή την εβδομάδα ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να πάρεις ακριβώς αυτό που εμμέσως ή αμέσως διεκδικείς. 


Λέων (22Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Σε δύο ταχύτητες

Ο κόσμος μπαίνει σιγά-σιγά σε διάθεση «ουζάκια σε μπαλκόνια» και «μοχίτο σε ξαπλώστρες», εσύ όμως πρωτοτυπείς αποφασίζοντας να ασχοληθείς με τα υπαρξιακά σου με ολίγη ερωτική ίντριγκα για γαρνιτούρα, στο καλό σενάριο, ή με θέματα υγείας στο λιγότερο καλό σενάριο. Όπως και να έχει, οι επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να κλειστείς τελείως και τις κουβεντούλες σου τις κάνεις, τα φλερτάκια σου επίσης, όμως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι περισσότερος προσωπικός χρόνος. Κι αυτό γιατί το πραγματικό παιχνίδι παίζεται κεκλεισμένων των θυρών, όπου προσπαθείς να αποφασίσεις τι τελικά θέλεις να κάνεις στην ερωτική σου ζωή κι αν αυτά που ζεις είναι μια από τα ίδια ή όχι και σε μία παράλληλη προσπάθεια να καλύψεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις με φθίνουσα στήριξη από το σύντροφό σου ή τις συνεργασίες σου. Το καλύτερό σου στοίχημα για να ανταπεξέρθεις είναι να εμπιστευτείς ανθρώπους που επανεμφανίζονται για να σε βοηθήσουν και την ίδια σου τη δημιουργικότητα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Πολύς χρόνος με φίλους ως αντίδοτο

Φαίνεται ότι τείνεις να αναλώσεις όλη σου την ενέργεια και χρόνο στους φίλους σου και τις ομαδικές σου ασχολίες, στην αρχή της εβδομάδας, όμως δεν ξέρω κατά πόσο αυτό γίνεται απολύτως από επιλογή. Τα θέματα που φέρνεις στο τραπέζι έχουν περισσότερο να κάνουν με τα ερωτικά σου και τις σχετικές αμφιβολίες σου για το πού πηγαίνουν αυτά, άντε και για κάτι οικογενειακά-οικονομικά θέματα. Λίγο σαν να μη σου κάθεται η σχέση και να καταλήγεις με τους φίλους, χωρίς να σε πειράζει ιδιαίτερα, γιατί ούτως ή άλλως από διάθεση είσαι σχετικά καλά. Εγώ θα σου πω, περιόρισέ το αυτό γιατί προς το Σαββατοκύριακο ο σύντροφός σου φαίνεται έτοιμος για ένα καλό ματσάκι και δεν υπάρχει κανένας λόγος. Αν έχεις παιδιά, έσω πολύ προσεκτικός μαζί τους και με τυχόν θέματα διατροφής, πρέπει γενικά να πρυτανεύσει η λογική κι όχι το συναίσθημα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Προωθείς τον εαυτό σου και διεκδικείς ικανοποίηση των αναγκών σου

Παρότι είναι τέλη Ιουνίου και το να ασχολείσαι φουλ με τα επαγγελματικά σου μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει, είναι ακριβώς αυτό που απαιτείται. Ακόμη κι αν δεν έχεις δουλειά, η αρχή της εβδομάδας επιβάλλει να εστιαστείς στο να προωθήσεις τη δουλειά σου, να κοιτάξεις για πιθανές συνεργασίες, να κάνεις αγγαρείες που έχεις αναβάλει και γενικά να προσπαθήσεις να καταρτίσεις ένα πλάνο δράσης. Στα προσωπικά σου, αισθάνεσαι από τη μία ότι κάποιος εκεί ψηλά σε προσέχει, από την άλλη όμως τα πράγματα δεν είναι όσο απλά θα ήθελες αφού η ερωτική σου ζωή έρχεται με ένα κάποιο ψυχολογικό κόστος και, αν έχεις σχέση, δεν είσαι βέβαιος ότι τραβάει προς τα εκεί που θα έπρεπε. Οι κουβέντες του Σαββατοκύριακου και το τι θα γίνει τελικά με τα οικονομικά σου (που σημειωτέον έχουν δει και πολύ χειρότερες μέρες), σε οδηγούν να κοντραριστείς στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, αφού τελικά δυσκολεύεσαι να αισθανθείς ασφαλής και ικανοποιημένος.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Απώλεια δεδομένων στην οποία καλείσαι να προσαρμοστείς

Σε διάθεση Ιντιάνα Τζόουνς σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, αναζητώντας κυριολεκτικά χρυσό σε καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Δεν περνάς άσχημα αφού η διαδικασία ενέχει καινούργια πράγματα, ωστόσο δεν είσαι κι απολύτως ευχαριστημένος γιατί εσύ διαφορετικά τα είχες στο μυαλό σου κι έχεις και μια υποψία ότι πάει να περιοριστεί η δημιουργικότητά σου και όχι απαραίτητα με τα ανάλογα κέρδη. Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα αρχικά φαίνονται να κατευθύνονται σε πιο στρωτά μονοπάτια, τουλάχιστον ως το Σαββατοκύριακο, που αρχίζεις και προβληματίζεσαι επί του πού πήγε ο έρωτας, γιατί δεν είσαι καλά αφού όλα πηγαίνουν καλά και τελικά μήπως ο πρώην σου είναι καλύτερος από τον νυν και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Σε αυτό το ωραίο κλίμα ευτυχώς κάπου συνειδητοποιείς ότι μάλλον υπάρχουν και δικές σου αλλαγές στη μέση, σοβαρές αλλαγές για το πώς γενικά συνδιαλέγεσαι με τους ανθρώπους της ζωής σου, που σηματοδοτούν τέλος εποχής για πολλά πράγματα που θεωρούσες δεδομένα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Έλλειψη συναισθηματικής στήριξης στα προσωπικά σου

Η αρχή της εβδομάδας έχει διπλό χαρακτήρα για τα ερωτικά σου. Αν είσαι σε κατάσταση «ό,τι να ’ναι», συνεχίζεις να είσαι σε κατάσταση ό,τι να’ναι με μια εντεινόμενη αίσθηση ότι αυτό που κάνεις δεν σου προσφέρει καμία ασφάλεια και δεν οδηγεί πουθενά. Μικρό το κακό, τι είχες, τι έχασες. Σε περίπτωση που έχεις κάτι σοβαρότερο, παρότι ερωτικά η περίοδος είναι δυνατή, αισθάνεσαι ότι δεν έχεις ούτε την υποστήριξη αλλά ούτε και την ειλικρίνεια που νόμιζες από το σύντροφό σου με τις ανάλογες συνέπειες στη διάθεσή σου. Για να βγάλεις άκρη, αντιμετώπισε τα πράγματα όσο πρακτικότερα γίνεται. Τύπου «θέλω αυτά, έχω αυτά». Τα οικονομικά σου χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και κυρίως ό,τι έχει να κάνει με δάνεια, ακίνητα και τις σχετικές σου υποχρεώσεις. Γενικά, καλά κάνεις και διατηρείς ψηλά το ηθικό σου, όμως εν προκειμένω δεν χωράει εθελοτυφλία ούτε επί του προσωπικού, ούτε επί του οικονομικού. Μη σχεδιάζεις λοιπόν με λεφτά που δεν έχεις ακόμη και μην ανάγεις τα προβλήματά σου σε ένα υποθετικό μέλλον. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Κουβέντες με διάθεση παραμυθά

Είχες καιρό να βρεθείς σε τόσο ζευγαρέ διάθεση όσο αυτές τις μέρες και είναι σχεδόν άδικο για σένα ότι καλείσαι να την αναλώσεις σε ανθρώπους που υπάρχουν ή έχουν υπάρξει στη ζωή σου κι όχι σε κάτι αστραφτερό και καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος καλό θα ήταν να είσαι φειδωλός στην ανακρίβειά σου απέναντι στο σύντροφό σου, καθώς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει αντιδράσεις που δεν περίμενες και σφοδρότερες από ό,τι φαντάζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για μια καλή βόλτα. Στα επαγγελματικά σου, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός απέναντι σε προτάσεις συνεργασίας που σου γίνονται τώρα και κυρίως μη βιαστείς να αφήσεις κάτι σίγουρα για να τις δεχτείς. Δημιουργικά είναι ιδιαίτερα πρόσφορη περίοδος, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οτιδήποτε ξεκινάς τώρα θα έχει συνέχεια και διάρκεια. Όπως και να έχει απόλαυσε την καλοκαιρινή σου διάθεση, μόνο προσπάθησε να μην αμελήσεις οικογένεια και σύντροφο χάριν κοινωνικών συναναστροφών.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Αυξημένο άγχος και κούραση

Ίσως το σοβαρότερο θέμα που πρέπει να σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα είναι τα επίπεδα του άγχους και τις ανησυχίας σου κυρίως για οικονομικά θέματα και το πόσο κουράζεις τον εαυτό σου. Δεν είναι ότι δεν έχεις ενέργεια, είναι ότι απ’ έξω όλα γίνονται, αλλά το εσωτερικό σου μοιάζει με το εσωτερικό χύτρας ταχύτητας όπου αναπτύσσονται τεράστιες πιέσεις. Προφανώς και πρέπει να αφήσεις κάποια πράγματα στην άκρη, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς. Οι μέρες αναλώνονται κυρίως σε θέματα ρουτίνας και σπιτιού κι αυτό δεν κάνει θαύματα για την προσωπική σου ζωή που φαίνεται να χάνει πρόσκαιρα κάτι από τη λάμψη της. Το κενό ευτυχώς έρχονται να γεμίσουν σχέδια διακοπών και φίλοι, τους οποίους καλό θα ήταν να επιδιώξεις να βλέπεις ακόμη και αν δεν πηγαίνετε πουθενά ή δεν κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Τουλάχιστον με το πέρας της εβδομάδας αφήνεις μια για πάντα πίσω σου δύσκολες κουβέντες για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Φλερτ, έρωτας, δημιουργικότητα, αν το επιτρέψεις

Αν δεν έπαιζε το θέμα των προσωπικών αλλαγών που περνάς και σου δημιουργούν αρκετές αμφιβολίες για τον εαυτό σου, αυτή θα ήταν ίσως από τις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου. Είναι στο χέρι σου να συνταχθείς με τον έρωτα, το φλερτ, τη δημιουργικότητα στη δουλειά σου και την καλοπέραση στο κρεβάτι σου και να μην τα υποθηκεύσεις όλα αυτά επειδή έχεις τις ασάφειές σου. Όποιον και να ρωτήσεις άλλωστε ούτως ή άλλως πιστεύει ότι είσαι στα χαμένα, δεν είναι τεράστια αλλαγή. Έσω ανοιχτός σε γνωριμίες, ακόμη κι αν έρχονται χωρίς σαφή ταμπέλα. Επαγγελματικά αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες σε ό,τι αφορά τις οικονομικές σου συνεννοήσεις και φαίνεται σαν να καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε λεφτά κι επαγγελματικό μέλλον. Στην πραγματικότητα αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να μη διστάσεις να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου τελείως για να καλύψεις τις ανάγκες σου, το θέμα καριέρα θα ακολουθήσει σε δεύτερο χρόνο. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ