Cosmic Telegram

Stardust 612

Ταύρε, αποχωρίζεσαι προβληματικές καταστάσεις

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 612
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352298-730745.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ξεμπλέκεις το κουβάρι της σκέψης σου

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Πέμπτη δίνει ένα τέλος στις μπερδεμένες σκέψεις και σε ωθεί να εκφραστείς «νέτα σκέτα», χωρίς περιστροφές και με αρκετό νεύρο, για να διαλύσεις παρεξηγήσεις για το πώς σε βλέπουν οι φίλοι σου, τα αδέρφια σου και οι συγγενείς σου εν γένει. Σε βοηθάει επιπλέον να αποσαφηνίσεις την κατάσταση στον επαγγελματικό σου χώρο, εγκαταλείποντας νοοτροπίες και προσεγγίσεις που δεν λειτουργούν στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Για να τα κάνεις όλα αυτά, θα γίνεις αυτό για το οποίο συχνά κατηγορείσαι: εγωκεντρικός και κάθετος, μη σηκώνοντας μύγα στο σπαθί σου. Ειδικά στα ερωτικά σου, αυτή η στάση ενώ σου προσδίδει τη γοητεία αυτού που ξέρει ακριβώς τι θέλει και το έλκει χωρίς κόπο, γίνεται αιτία για εξάρσεις για ψύλλου πήδημα. Ο σημαντικότερος κίνδυνος είναι το να θυσιάσεις την ουσιαστική οικειότητα και την ποιοτική ερωτική επαφή για να διατηρήσεις μια εικόνα που αρχικά ούτε εσύ ο ίδιος επιθυμούσες. Να θυμάσαι, το σχετίζεσθαι θέλει δύο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Αποχωρίζεσαι προβληματικές καταστάσεις

Ό,τι ανέχτηκες, ανέχτηκες, κι όσο έκλεισες τα μάτια σου στην πραγματικότητα, τα έκλεισες. Ο Ερμής, ορθόδρομος πλέον από την Πέμπτη, διαρρηγνύει το πέπλο που κάλυπτε τα κακώς κείμενα στο γάμο σου, τη σχέση σου με τα παιδιά σου και τα οικονομικά σου και βλέπεις καταστάσεις να τελειώνουν απότομα και αμετάκλητα. Δεν είναι εύκολο να χωνέψεις αυτά που συμβαίνουν γιατί όσο στραβά κι αν ήταν τα πράγματα, η αλλαγή πορείας και οπτικής γωνίας σού φαίνεται βουνό. Ωστόσο, βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι δεν γινόταν να συνεχίσεις έτσι αφού έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται ακόμη και το σώμα σου. Δώσε στον εαυτό σου το χρόνο που χρειάζεται για να συμφιλιωθεί με την ερχόμενη αλλαγή και φυσικά για να αποδεσμευτεί από αυτά που αφήνεις πίσω. Χρειάζεσαι πολύ μεγάλη φροντίδα αυτό το χρονικό διάστημα και καλά θα κάνεις να την αναζητήσεις σε νέους ανθρώπους και δραστηριότητες, αφού είναι σαφές ότι αυτοί στους οποίους ως τώρα στηρίχτηκες, σε απογοήτευσαν.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Θυμάσαι ποιος είσαι και οι καταστάσεις της ζωής σου ξεκολλάνε

Σε παίρνει να ρίξεις μέχρι και πυροτεχνήματα την Πέμπτη, που επιστρέφει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ερμής, αφού επιτέλους τα πράγματα θα ξεκολλήσουν και θα τελειώσει το μαρτύριο της σταγόνας, της τελευταίας περιόδου. Καταφέρνεις να υπερβείς τα εμπόδια και τους θεωρητικούς σου λαβυρίνθους και να συνεννοηθείς αποτελεσματικά με φίλους, οικογένεια και κυρίως, με τον εαυτό σου. Στο ερωτικό κομμάτι ανοίγεσαι στο μέλλον με ευχάριστο τρόπο και είσαι πρόθυμος να ξαναδείς γνωριμίες που έκανες το τελευταίο διάστημα μέσα από ένα αντικειμενικότερο πρίσμα. Τα τεκταινόμενα στην κρεβατοκάμαρά σου περνούν σε δεύτερο πλάνο και γίνονται ένας παράγοντας που σε βοηθάει να διακρίνεις την ποιότητα, ή την έλλειψή της, στη σχέση σου ή σε υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις, να χρησιμοποιήσεις τους νοητικούς σου μυς και τη δημιουργική σου φαντασία και να βεβαιωθείς ότι οποιοσδήποτε διεκδικεί σημαντικό ρόλο στη ζωή σου έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει, πριν ανοίξεις «τα φύλλα της καρδιάς σου».


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Ερωτικό κεραυνοβόλημα και τα άπλυτά σου στη φόρα

Δεν το αποφεύγεις το να δεις τα άπλυτά σου στη φόρα  αυτή την εβδομάδα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της δουλειάς σου ή τα οικονομικά του γάμου σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μην πάθεις σοκ και να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις δυναμικά ό,τι προκύψει, αφού οι παρασκηνιακές κινήσεις, χειρισμοί και κουτσομπολιά είναι η χειρότερη δυνατή προσέγγιση αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις στήριξη για τα σχέδιά σου και μεγαλύτερες ευθύνες και οικονομικές απολαβές, δείξε την ανάλογη ωριμότητα. Στα ερωτικά σου έρχονται στην επιφάνεια τα βαθύτερα θέματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα της σχέσης σου και καλείσαι να βάλεις το μαχαίρι της αλλαγής αρκετά βαθιά. Αν είσαι ελεύθερος δε, είναι διάστημα κεραυνοβόλων σεξουαλικών έλξεων που μπορούν να είναι πολύ απολαυστικές αρκεί α) να μη σε κάνουν ρόμπα στον κοινωνικοεπαγγελματικό σου κύκλο β) να μην πιστέψεις ότι γνώρισες τον έναν και προσπαθήσεις να στριμώξεις μια σχέση μέσα σε μια απλή ερωτική συνεύρεση.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ξανανοίγεσαι στην αλλαγή, τη χαρά, την έμπνευση

Αυτή την εβδομάδα μασουλάς με μεγάλη ευχαρίστηση το καρότο που σου κουνούσε το σύμπαν μπροστά στα μάτια σου εδώ και αρκετό καιρό, αφού με το γύρισμα του Ερμή σε ορθή πορεία βρίσκεις τη χαμένη σπίθα στα ερωτικά σου και ανοίγεις την πόρτα για νέες συνεργασίες που θα σε πάνε, σε δεύτερο χρόνο, παρακάτω και σαν άνθρωπο. Η εβδομάδα προσφέρεται για διασκεδάσεις και απολαύσεις πάσης φύσεως, καθώς και ταξιδάκια και εκδρομές που υπόσχονται εκτός από καλοπέραση και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δύσκολο να ερωτευτείς ένα συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί συνεχίζεις να προβληματίζεσαι για το πώς ακριβώς θέλεις να σταθείς στο μέλλον της ζωής σου, όμως σίγουρα ξαναερωτεύεσαι τη διαδικασία του να αφήνεις το καινούργιο, το αναπάντεχο, το εμπνευσμένο να μπαίνει στη ζωή σου και να σου χαράζει πορεία. Στα επαγγελματικά σου βλέπεις σαφώς φως στο τούνελ και αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν σε καθημερινή βάση. Ειδική μνεία στη σχέση με τα παιδιά σου, όπου χρειάζεται να προσπαθήσεις για καλύτερη επικοινωνία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν

Ευτυχώς ψάχνεις ούτως ή άλλως το καινούργιο και κυρίως μία καινούργια οπτική γωνία αυτό τον καιρό, γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ερμής, επιστρέφει σε ορθή πορεία την Πέμπτη και φέρνει αναστάτωση στις οικονομικές σου συνεργασίες και τα οικονομικά του συντρόφου σου. Εμπιστέψου ότι παρά το αρχικό σοκ, είσαι παραπάνω από ικανός να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου, αρκεί να μη μείνεις παθητικός. Στην οικογενειακή σου ζωή τα πράγματα είναι κάπως ζορισμένα γιατί αισθάνεσαι αρκετά μόνος, καθώς η ψυχολογική και οικονομική στήριξη περιορίζεται. Στα ερωτικά σου, ενώ η λίμπιντό σου καλά κρατεί, μπαίνεις στον πειρασμό να τη διοχετεύσεις μάλλον σε συμφιλιωτικό σεξ αφού οι εντάσεις, οι διαφωνίες για θέματα ρουτίνας και τελικά ο ανταγωνισμός για τον πρώτο ρόλο στο ζευγάρι, καλά κρατούν. Μια ψυχαναλυτική ή έστω λογική προσέγγιση στο όλο θέμα είναι η καλύτερή σου πιθανότητα για να μη χάσεις το δάσος για το δέντρο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Παρασύρεσαι από τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή

Τα καλά νέα είναι ότι αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα αυτή σου ανοίγει την πόρτα για ραγδαίες εξελίξεις στην ερωτική και κυρίως τη σεξουαλική σου ζωή. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Πέμπτη, ετοιμάσου να παρασυρθείς τρόπον τινά από τις εξελίξεις αφού το καινούργιο και το παλιό των σχέσεών σου γίνονται ένα ενδιαφέρον μείγμα που οδηγεί α) στο κρεβάτι β) στο να δεις τον εαυτό σου τελείως διαφορετικά μέσα στις σχέσεις και να περιορίσεις επιτέλους τους τυπικούς διαλόγους. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, αξιοποίησε κάθε ευκαιρία για ανανέωση και συνενοχή αφού έτσι θα μπορέσεις να διαχειριστείς τις τάσεις φυγής που έχεις και τους τριγμούς στα θεμέλια της σχέσης σου. Στα επαγγελματικά σου, μείνε ανοιχτός σε προτάσεις για συνεργασίες, ειδικά σε όσες σε κάνουν να αμφιβάλλεις ότι θα τα καταφέρεις. Είναι καιρός να βγεις έξω από τη ζώνη της άνεσής σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ανατροπές στο πρόγραμμα για να βρεις χρόνο για ό,τι αξίζει

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Πέμπτη λύνει τα φρένα στις οικονομικές κι επαγγελματικές σου συνεργασίες, ωστόσο η επιτάχυνση που φέρνει φωτίζει ό,τι ατέλεια υπάρχει και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ρουτίνας, ειδικά σε επίπεδο βάσεων και χώρου. Ευτυχώς η προσοχή σου είναι ήδη στραμμένη στο να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα στις επαγγελματικές σχέσεις και τα σχέδιά σου. Στα ερωτικά σου, τα πράγματα είναι αλλοπρόσαλλα γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν φτάνει μόνο να θέλεις να ασχοληθείς (και θέλεις σαν τρελός, γιατί σ’ έχει πιάσει η άνοιξη για τα καλά), πρέπει να έχεις και το χρόνο. Επειδή λοιπόν επίκειται μπουρλότο στο πρόγραμμά σου ούτως ή άλλως, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και διάπραξε το μέγιστο έγκλημα της παραβίασης της ρουτίνας σου για να χωρέσεις μέσα σεξ, κοινωνικοποίηση και απλή φροντίδα για τη σχέση σου. Για τον εαυτό σου, πρόσθεσε πολύ καλή διαχείριση της διατροφής, του ύπνου και της άσκησής σου γιατί η υγεία σου διανύει ευαίσθητη περίοδο.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Στροβιλίζεσαι σε έρωτα και δημιουργικότητα

Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα σου φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση αφού η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία ξεκλειδώνει το σεντούκι των ερωτικών σου και φέρνει στη ζωή σου σπινθηροβόλες καταστάσεις που υπόσχονται να σε αφήσουν να είσαι ο τρελούτσικος εαυτός σου με τον καλύτερο τρόπο. Το σημαντικό αυτή τη φορά είναι ότι δεν τα παίζεις όλα για όλα, όπως συνήθως, αλλά κάνεις μία φιλότιμη προσπάθεια να δώσεις σημασία στην προηγούμενη εμπειρία σου και να κρατήσεις μια απειροελάχιστη «πισινή». Όπως και να έχει, ωραία πράγματα. Αλλά και στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις οδεύουν προς το καλύτερο, αφού κινούνται επιτέλους προτάσεις για δημιουργικές κι ευχάριστες συνεργασίες που έρχονται από το προηγούμενο διάστημα και η ρουτίνα σου γίνεται πιο ανάλαφρη. Αυτό που καλό θα ήταν να αποφύγεις είναι να παρασυρθείς από τις εξελίξεις των ημερών και να υπερεκτιμήσεις την «τύχη» και τις ικανότητές σου, γιατί τα πράγματα θα συνεχίσουν να σου πηγαίνουν δεξιά όσο κι εσύ δεν επιστρέφεις σε τελείως παράλογες και παράτολμες συμπεριφορές και κινήσεις.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αναθεώρηση οικογενειακών κι επαγγελματικών δυναμικών

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Πέμπτη έρχεται να σταματήσει το οικονομικό πίσω μπρος της οικογενειακής σου ρουτίνας και να επιλύσει, όχι απαραίτητα με τον ευκολότερο τρόπο, τα σχετικά ζητήματα. Οι δυναμικές αλλάζουν στο σπίτι σου, αφού είσαι έτοιμος να έρθεις ακόμη και σε ρήξη με το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον λόγω των πιέσεων που σου δημιουργούν στην καθημερινότητά σου. Από την άλλη, η σχέση σου με τα παιδιά και το σύντροφό σου μπορεί να λειτουργήσει αντισταθμιστικά στο βαθμό που είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την οπτική σου γωνία. Στα επαγγελματικά σου, συνεχίζει να υπάρχει άφθονη δουλειά να γίνει και κάποιες ευκαιρίες για καινούριες και δημιουργικές οικονομικές συνεργασίες που σου φτιάχνουν τη διάθεση και βελτιώνουν την υπάρχουσα συνθήκη. Αυτή την εβδομάδα ουσιαστικά κάνεις κάποιες θεμελιώδεις αλλαγές για να προετοιμάσεις το έδαφος και να ανοίξεις το δρόμο για πιο ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα την ερχόμενη περίοδο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Θέτεις τα στάνταρ σου εκεί που χρειάζεται

Οι απόπειρές σου να φλερτάρεις, να κάνεις γνωριμίες και η επιθυμία σου να ερωτευτείς ως είσαι τώρα, υποστηρίζονται από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, από την Πέμπτη. Ξανακοιτάζεις τις γνωριμίες ή ερωτικές συνευρέσεις της προηγούμενης περιόδου και ξεκόβεις με αποφασιστικότητα όποιον δεν είναι διατεθειμένος να συμβαδίσει με το ποιος είσαι και με τις θεμελιώδεις πρακτικές και πεποιθήσεις σου. Άλλωστε αυτό είναι απαραίτητο γιατί ο κενός χώρος που μένει καλύπτεται σχεδόν άμεσα από καινούργιες αφίξεις, με καλύτερες προδιαγραφές. Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα μπορεί να φαίνεται ότι πηγαίνουν κάπως ανάποδα τουλάχιστον σε επίπεδο καριέρας, όμως κι εκεί βρίσκεσαι σε διαδικασία διαλογής και αναθεώρησης συνεργατών, στόχων και πρακτικών. Όπως και να έχει, ξαναβρίσκεις τη νοητική σου καθαρότητα, τη δημιουργικότητά σου και την έμπνευσή σου και αυτό σε οδηγεί σε ωφέλιμες και ωριμότερες από ό,τι συνήθως επιλογές τόσο σε θέματα σχέσης και οικογένειας όσο και συνεργατών.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Η επιστροφή του απωθημένου                                      

Ό,τι απωθημένα και παράπονα έχεις από την ερωτική και οικογενειακή σου ζωή έρχονται στο φως αυτή την εβδομάδα και σε βοηθούν να καταλάβεις απολύτως τους λόγους για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αισθανθείς ήρεμος και ασφαλής. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από την Πέμπτη διαταράσσει τις οικονομικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια μέχρι σημείου ρήξης, εφόσον αυτές δείχνουν σημεία εξάρτησης. Σε ερωτικό επίπεδο αισθάνεσαι έτοιμος να ξεκολλήσεις από τα τραύματα του παρελθόντος και από σχετικά μυστικά και ψέματα και να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι καινούργιες βάσεις στο όλο θέμα «σχέσεις». Εάν είσαι ελεύθερος, αποδεσμεύεσαι και συναισθηματικά για να προχωρήσεις, ενώ αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι αντιμέτωπος με σκληρές αλήθειες που ζητούν ουσιαστικές αλλαγές. Η έντονα κοινωνική σου διάθεση και ο αέρας χαλαρότητας και καλοπέρασης των ημερών που σε θέλει στο τώρα και όχι στο να κάνεις σχέδια για την επόμενη ζωή σου, σε ανοίγει σε ανθρώπους και δραστηριότητες με τους οποίους μπορείς, ρεαλιστικά πλέον, να περάσεις καλά στην καθημερινότητά σου. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ