Cosmic Telegram

Stardust 611

Ταύρε, πρέπει να δώσεις μια τελευταία ευκαιρία σε ανθρώπους

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 611
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351268-728691.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο δρόμος της απόλαυσης

H Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο ζώδιο του Ταύρου σού ανοίγει την όρεξη κυριολεκτικά και μεταφορικά αφού σε κάνει να θέλεις να απολαύσεις ό,τι καλό προσφέρει η ζωή και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Θέλεις να αισθανθείς χαλάρωση, άνεση και να περάσεις καλά στην ερωτική σου ζωή, ωστόσο υπάρχουν θέματα δουλειάς και ρουτίνας που μπαίνουν στη μέση και σου χαλάνε τη συνταγή. Αυτό, κυρίως γιατί οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σου αρχίζουν και επηρεάζουν τα σχέδιά σου και σε αναγκάζουν να ανασυνταχτείς επαγγελματικά για να βγεις από τη δύσκολη θέση. Πάντως με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου την Παρασκευή, η γοητεία σου είναι στο φόρτε της και πρέπει να την αφήσεις να δουλέψει για σένα χωρίς πολλά πολλά λόγια, αφού στο κομμάτι επικοινωνία τα πράγματα είναι ακόμη κάπως περίεργα. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει και στο οικονομικό κομμάτι, τουλάχιστον για να οργανωθείς καλύτερα βάσει των αναγκών σου. Τέλος, στο κομμάτι υγεία, έχε το νου σου στην όρεξή σου και ψήφισε ποιότητα αντί για ποσότητα στο φαγητό. 


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Τελευταίες ευκαιρίες 

Από την Τετάρτη, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου απομακρύνει ένα μεγάλο κομμάτι από την βαριά σου ψυχολογία και σε βοηθάει να εστιάσεις τις κουβέντες και τις σκέψεις σου περισσότερο στον εαυτό σου και λιγότερο στους άλλους. Είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή παρά το ότι υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες προς διευθέτηση. Στα προσωπικά σου φαίνεται ότι σιγά σιγά παίρνεις απόφαση ότι κάποιες καταστάσεις τελειώνουν. Η εργασιοθεραπεία είναι μία πολύ καλή λύση αφού η περίοδος είναι εξαιρετική για να διευθετήσεις ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις, άλλωστε τα έξοδά σου συνεχίζονται αμείωτα και δεν έχεις περιθώρια χαλάρωσης σε αυτό τον τομέα. Πάντως ο τόνος αλλάζει και εσύ είσαι διατεθειμένος πλέον να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να διεκδικήσεις εκ νέου τη δημιουργικότητα, τη χαρά, την απόλαυση και τον έρωτα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι, αρχικά, πρέπει να δώσεις μια τελευταία ευκαιρία σε ανθρώπους που κατά βάθος ξέρεις ότι έχουν τελειώσει. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Δράση και μετέωρες προσωπικές καταστάσεις

Η δράση δεν σταματάει λεπτό και έχεις άφθονη ενέργεια ειδικά για να ασχοληθείς με οτιδήποτε εξωεπαγγελματικό και ευχάριστο, είτε είναι άνθρωπος είτε δραστηριότητα. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης ωστόσο σε βάζει σε μία φάση εσωστρέφειας όπου ακόμη κι αν δεν σταματάς να μιλάς, αυτά που λες ελάχιστα έχουν να κάνουν με αυτά που πραγματικά σε απασχολούν. Βρες μια ισορροπία ανάμεσα στις εξόδους και τον προσωπικό χρόνο και καταπολέμησε την εσωστρέφειά σου, συζητώντας αυτά που σε απασχολούν, ειδικά για τα παιδιά σου και την ερωτική σου ζωή, με τους φίλους σου. Κυρίως, μη σε πιάνει απαισιοδοξία γιατί τα πράγματα δεν γίνονται στους δικούς σου χρόνους στις φιλικές και τις ερωτικές σου σχέσεις. Ελάχιστοι άνθρωποι λειτουργούν στους δικούς σου χρόνους. Τέλος, κάνε μια καλή αποτοξίνωση δώρο στον εαυτό σου, αφού και το σώμα σου το χρειάζεται μετά τις γιορτές και η ψυχολογία σου μετά τη μεγάλη δόση συναναστροφής με την εκτεταμένη σου οικογένεια.  


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Βάζοντας το διαφορετικό στο πρόγραμμα

Η επιστροφή στο καθημερινό σου πρόγραμμα δεν είναι και ό,τι πιο ευπρόσδεκτο μετά τις ημέρες των γιορτών αλλά ευτυχώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σού θυμίζει ότι στη ρουτίνα σου υπάρχουν κι ευχάριστες εξωεπαγγελματικές ασχολίες και φίλοι και γενικά, πράγματα που απολαμβάνεις. Στην πράξη, θα μπορέσεις να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά από το τέλος της εβδομάδας και αφού θα έχεις προηγουμένως βάλει σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου. Στα προσωπικά σου, το κλίμα είναι κάπως ανάποδο, αφού οι αγγαρείες της καθημερινότητας απορροφούν μεγάλο ποσοστό από το ευχάριστο κομμάτι της ερωτικής σου ζωής, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι μόνος σου. Πάντως αυτή η εβδομάδα φέρνει πολλές ιδέες και συζητήσεις για το πώς μπορείς να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, βάζοντας πιο ανάλαφρα πράγματα στο πρόγραμμα. Θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα το να μην κολλήσεις στην εικόνα που είχες στο μυαλό σου για το πώς πρέπει να είναι η σχέση σου ή η δουλειά σου, όταν βλέπεις ότι δεν λειτουργεί.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Δημόσιες σχέσεις και ριψοκίνδυνες επιλογές

Τα πράγματα σοβαρεύουν επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα και μαζί τους σοβαρεύουν και τα οικονομικά σου, αφού γίνεται ένα ξεκαθάρισμα σε συνεργασίες και σχέδια που δεν πρόκειται τελικά να λειτουργήσουν. Βέβαια μην απογοητεύεσαι, γιατί το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, την Παρασκευή, δημιουργεί τις συνθήκες για νέες και ποιοτικότερες ευκαιρίες. Παράλληλα φέρνει καινούργιο κόσμο, παραστάσεις και ιδέες στη ζωή σου, είτε μέσα από ταξίδια, είτε μέσα από εξόδους και καινούριες γνωριμίες. Γενικά, η περίοδος προσφέρεται για δημόσιες σχέσεις πάσης φύσεως. Στα ερωτικά σου οι εντάσεις συνεχίζονται άλλοτε με θετικό πρόσημο, οδηγώντας σε σε ριψοκίνδυνες και ασυνήθιστες αλλά πολύ ελκυστικές καταστάσεις, άλλοτε σε οδηγούν σε διαφωνίες και καβγάδες κυρίως για διαφορές νοοτροπίας και αντίληψης ή για τρίτα πρόσωπα. Επειδή στην πραγματικότητα δυσκολεύεσαι να εκφραστείς ή ακόμη και να σκεφτείς καθαρά, προσπάθησε να βάζεις νερό στο κρασί σου, ειδικά σε κουβέντες που εμπλέκονται οι φίλοι σου ή οικονομικά θέματα, μην παρασοβαρεύεις χωρίς λόγο εκεί που όλα βαίνουν καλώς.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Επιστροφή στην ουσία

Έχουν κολλήσει κάπως οι εξελίξεις στη ζωή σου και η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σού δίνει μία καινούργια οπτική γωνία ή σε ωθεί να την ψάξεις. Αυτό θα το κάνεις επιζητώντας καινούργιες ιδέες, καινούργια μέρη κι ένα διαφορετικό τρόπο να δεις τον εαυτό σου. Στα προσωπικά σου πρέπει επειγόντως να αρχίσεις να αναφέρεσαι στην ουσία της οικειότητας και της ερωτικής επαφής γιατί οι πολλές λεπτομέρειες, τα παράπονα και τα άστοχα λόγια δεν οδηγούν πουθενά. Πες λίγα, αληθινά και καλά. Άλλωστε η είσοδος της Αφροδίτης στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, από την Παρασκευή, τονίζει τη σεξουαλικότητά σου και την ανάγκη για μεγαλύτερη ουσιαστική εγγύτητα στις σχέσεις σου. Στα επαγγελματικά σου, η αμφισβήτηση και ο αθέμιτος ανταγωνισμός αφθονεί. Χρειάζεται να προθυμοποιηθείς να ασχοληθείς με την καρδιά του ζητήματος. Είναι προτιμότερο να παραδεχτείς ο ίδιος τις αδυναμίες σου και να κάνεις κινήσεις για να τις αντιμετωπίσεις, παρά να επιτρέπεις στους άλλους να τις χρησιμοποιούν πλαγίως για να μαγαρίζουν τις προσπάθειές σου. 


 Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Τι είναι αυτό που θέλεις; Σεξ

Αντικειμενικά μιλώντας, τα τεκταινόμενα στη ζωή σου δεν δικαιολογούν το βαθμό της ανασφάλειας που αισθάνεσαι αυτόν τον καιρό, ούτε τη μάλλον αρνητική ψυχολογία σου. Ναι, οι εξελίξεις στην καθημερινότητά σου κινούνται με ρυθμούς σαλιγκαριού και υπάρχει μια γενική αναστάτωση σε ό,τι αφορά τις οικονομικές σου συνεργασίες. Αποδέξου ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές αντίληψης και φιλοσοφίας με τους συνεργάτες σου και θα δεις ικανή ανακούφιση. Στα προσωπικά σου, τα πράγματα στο οικογενειακό περιβάλλον είναι μάλλον φορτισμένα κυρίως λόγω οικονομικών, όμως η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή σού θυμίζει την εξαιρετική σου ικανότητα να συμβιβάζεις δύσκολες διαφωνίες και σε βοηθάει να εξομαλύνεις τις καταστάσεις. Ταυτόχρονα η εβδομάδα τονώνει ιδιαίτερα τη σεξουαλικότητά σου, τονίζοντας αυτό το κομμάτι στις σχέσεις σου και ζητώντας την ανανέωσή του. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι διατεθειμένος να κάνεις πιο «ωμές» ερωτικές επιλογές από ό,τι συνήθως. Η δικλείδα ασφαλείας σου είναι ότι καμία γνωριμία δεν θα προχωρήσει τώρα παρακάτω από εκεί που της αναλογεί, ακόμη κι αν εσύ το επιθυμείς.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Επαγγελματικό άγχος κι ερωτικές σχέσεις

Η περίοδος αυτή θα ήταν μόνο ευχάριστη αν η ψυχολογία σου και τα επίπεδα άγχους σου, κυρίως για τα μοιρασμένα οικονομικά και τα σχετικά σου σχέδια, ήταν λίγο περισσότερο διαχειρίσιμα. Όπως και να ’χει, η Νέα Σελήνη της Τετάρτης δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια, αφού σε θέλει κοινωνικό, δημοσιοσχετίστα και ανοιχτό στο καινούργιο, σε ερωτικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Συνεργάζεται και η ανάγκη σου για ουσιαστικές σχέσεις στην καθημερινότητά σου, αλλά και η λίμπιντό σου που παραμένει στα πάνω της. Στα επαγγελματικά σου, οι απολαβές σου βελτιώνονται κατά τι, αλλά αυτό που συνεχίζει να σε απασχολεί είναι οι πολλές υποχρεώσεις προς τράπεζες, οργανισμούς και δημόσιο, καθώς και οι ανάγκες των οικονομικών σου συνεργασιών. Τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης στον έκτο ηλιακό σου οίκο, την Παρασκευή, δημιουργεί συνθήκη για να φροντίσεις καλύτερα τη διατροφή και την άσκησή σου και γενικά σου ζητάει να προσπαθήσεις για μια πιο υγιεινή καθημερινότητα, σωματικά και συναισθηματικά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Φορτισμένες συζητήσεις και φορτωμένη καθημερινότητα

Η μεθεόρτια εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με φορτωμένη ρουτίνα και το λεγόμενο «πήξιμο» στη δουλειά αφού φαίνεται ότι τα πιο ευχάριστα κομμάτια απουσιάζουν και πηγαίνεις από αγγαρεία σε αγγαρεία. Πάντως έχεις την ευκαιρία να είσαι παραγωγικός μέσα σε αυτό, ειδικά αν καταφέρεις να μην εμπλακείς σε κόντρες με τους συνεργάτες σου, παρότι οι καταστάσεις και κυρίως η ασυνεννοησία θα τις ευνοούν. Το κλίμα ελαφραίνει αρκετά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, την Παρασκευή, αφού επανέρχονται στο προσκήνιο πιο δημιουργικές κι ευχάριστες ασχολίες, ακόμη κι αν είναι μόνο σχέδια, εφόσον επί του πρακτέου τα οικονομικά σου συνεχίζουν να αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα. Στα ερωτικά σου, κυριολεκτικά πετάς της σκούφια σου για καβγά ή έστω για μια καλή κόντρα, πράγμα που μπορεί να έχει την πλάκα του αν είσαι ελεύθερος, είναι όμως αρκετά κουραστικό και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας αν όντως θέλεις να γνωρίσεις κάτι καινούργιο και, τελικά, να περάσεις καλά. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Με τα φτερά του Έρωτα

Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε φέρει στα κέφια σου και να σε ξεκολλήσει από τις γνώριμες διαδρομές σου. Καλό θα είναι να την αφήσεις και να βρεις το θάρρος που χρειάζεται για να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι άλλα πράγματα για να περάσεις καλά, από αυτά που ως τώρα έκανες. Περιμένεις αναστάτωση στο σπίτι και οικονομικό ξεβόλεμα που προφανώς θα διεκδικήσουν ένα ικανό μερίδιο του χρόνου σου, δεν πρέπει όμως να τα αφήσεις να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, αφού παράλληλα η δημιουργικότητά σου, η τσαχπινιά (όση έχεις, μην τρελαίνεσαι), το χιούμορ και η διάθεσή σου για έρωτα είναι στα πάνω τους και σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις καλύτερα μέσα στο σπίτι σου, στη σχέση σου με τα παιδιά σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο έρωτας μπορεί να είναι καύσιμο και αιτία για να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να λειτουργήσει για πολύ ως μπάλωμα για υπάρχοντα προβλήματα. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ερωτική οικειότητα και «ανοιχτό» σπίτι

Μάλλον πρέπει να μετατραπείς σε υπερμέγιστο οικοδεσπότη και οργανωτή βεγγέρας για να συμβιβάσεις τη διάθεση που έχεις να φλερτάρεις, να γνωρίσεις κόσμο και γενικά να επικοινωνήσεις «διαφορετικά», με την έλλειψη διάθεσης να κουνηθείς από το σπίτι σου. Εκτός βέβαια αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το σεξ ως πρόλογο, κυρίως θέμα ή επίλογο της επικοινωνιακής και κοινωνικής σου δράσης, οπότε το σπίτι, ναι, εξυπηρετεί ως χώρος. Πάντως, η Νέα Σελήνη της Τετάρτης τονίζει την ασυνήθιστη για σένα ανάγκη να έρθεις πιο κοντά και να περάσεις χρόνο με το σύντροφο και την οικογένειά σου και καλά θα κάνεις να το σεβαστείς αυτό. Άλλωστε δεν πρόκειται να αφήσεις τα πράγματα να ηρεμήσουν για πολύ, αφού με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, ξανανοίγεις επισήμως το στόμα σου και μάλιστα με προκλητικές διαθέσεις που σίγουρα ταρακουνάνε το άμεσο περιβάλλον σου. Ευτυχώς στη δουλειά υπάρχει μία σχετικά καλή ροή, έχοντας πάντα κατά νου ότι, επικοινωνιακά, οι μέρες είναι δύσκολες. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Εσύ, ως φύσει κοινωνικό κι ερωτικό ον                                      

Ευτυχώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης πυροδοτεί την κοινωνικότερη πλευρά σου και σε αναγκάζει να επενδύσεις σε συναναστροφές, γνωριμίες και βόλτες, γιατί η ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού σου είναι τεταμένη και όσο περισσότερο κάθεσαι άπραγος, τόσο περισσότερο σε φορτίζει. Δείξε λίγη παραπάνω προσοχή στο τι κάνεις αν είσαι δεσμευμένος, εφόσον το πρόγραμμά σου μπορεί να επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να σταθεί αφορμή για περιττές διενέξεις. Ιδανικά, κάνε πρόγραμμά μαζί με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον ετοιμάζεσαι να βγάλεις τα σπασμένα των προηγούμενων μηνών αφού η Αφροδίτη στον Κριό σού θυμίζει ξεκάθαρα ότι είσαι και ερωτικό ον και πανέτοιμος να δράσεις για να το πιστοποιήσεις. Περιμένεις γνωριμίες, στις οποίες όμως καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο να εκδιπλωθούν ακόμη κι αν φαίνονται αλλόκοτες εκ των προτέρων, αφού στο μεν προσωπικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ ωραία πράγματα, στο δε επαγγελματικό να αποβούν ιδιαίτερα ευεργετικές για την τσέπη σου.  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ