Cosmic Telegram

Stardust 610

Κριέ, φως στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 610
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349366-724954.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Φως στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων

H Πανσέληνος της Τρίτης στον ζωδιακό σου άξονα φωτίζει τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και σε βοηθάει να κανονίσεις κάποιες συναντήσεις που θέλεις να γίνουν από καιρό για να προσπαθήσεις να διευθετήσεις τα θέματα που σε έχουν προβληματίσει τουλάχιστον τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ωστόσο η Αφροδίτη, ανάδρομη από τις αρχές Μαρτίου, το Σάββατο μπαίνει σε στάση, σηματοδοτώντας μια περίοδο στη ζωή σου που ενώ τα πράγματα φαίνεται ότι τείνουν να ξεκαθαρίσουν, ο χρόνος μοιάζει να επιμηκύνεται και οι λύσεις να αναβάλλονται. Άλλωστε, καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι από την Δευτέρα ο Ερμής είναι ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι γενικά οι προσδοκίες σου σχετικά με επικοινωνιακά ζητήματα, σε προσωπικό αλλά κι επαγγελματικό επίπεδο, πρέπει να είναι το κατά δύναμη ρεαλιστικές. Δευτερευόντως προετοιμάσου για ασάφεια και καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου και πρόσεξε μη γίνεις υπερβολικά αμετακίνητος και ξεροκέφαλος στη δουλειά και την καθημερινότητά σου.  


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Η καθημερινότητά σου στον πάγο

Η εβδομάδα ξεκινάει με την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο σου, τη Δευτέρα, πράγμα που δεν θα κάνει θαύματα για τη διάθεσή σου, αφού θα αρχίσεις να δευτερολογείς για τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξες σε σχέση με αυτά που χρειάζεσαι ερωτικά και υλικά για να είσαι καλά. Η Πανσέληνος της Τρίτης θα κινηθεί πάνω στο ίδιο μοτίβο, φωτίζοντας σχετικές σου απογοητεύσεις και ανασφάλειες και ωθώντας σε να δεις τον κόσμο με μια μάλλον απαισιόδοξη ματιά. Σε γενικές γραμμές δυσκολεύεσαι να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι τα σχέδια που έκανες, επαγγελματικά και προσωπικά, είναι υλοποιήσιμα. Δεν βοηθάει και η είσοδος του κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σου, Αφροδίτης, σε στάση το Σάββατο, αφού είναι σαν να παγώνει τη ροή της καθημερινότητάς σου στο χρόνο και να αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις ούτε πίσω ούτε μπροστά. Πάντως, όσο κι αν είναι δύσκολο να πειστείς, αυτή η περίεργη παύση είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να προχωρήσεις αποφασιστικότερα, σε δεύτερο χρόνο. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Έξοδοι και φίλοι ως σχεδία σ’ έναν ωκεανό μπερδέματος

Με την Πανσέληνο της Τρίτης, τα θέματα που κυοφορούνται στις σχέσεις σου με τους φίλους σου ωριμάζουν κι αυτό σε βοηθάει να διακρίνεις ποια τελικά είναι η καλύτερη προσέγγιση για σένα, κι ας έχει ψυχολογικό κόστος. Θα χρειαστείς χρόνο για να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά, εσωτερικά κι εξωτερικά, όσο σαφή κι αν είναι τα συμπεράσματά σου. Η αναδρομή του κυβερνήτη του ζωδίου σου, Ερμή, τη Δευτέρα, σου δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά για την οικογένειά σου και τον εαυτό σου και κυρίως, για το σε ποιον και πού μπορείς τελικά να στηριχτείς. Η είσοδος της Αφροδίτης σε στάση, το Σάββατο, είναι άλλος ένας παράγοντας που σε μπερδεύει, γιατί δεν ξέρεις πια τι πρέπει να επιδιώξεις για να είσαι ευχαριστημένος στο γάμο σου, τη δουλειά σου, αλλά και κοινωνικά, και παράλληλα να μη χάνεις ολοκληρωτικά τον εαυτό σου. Τα καλά νέα είναι ότι εξωτερικά συνεχίζεις να έχεις πολλές ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ που σε βοηθάνε να αντιπαρέρχεσαι τις εσωτερικές σου αγωνίες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Καινούργια δεδομένα στην αντίληψή σου

Κατευθύνεις την προσοχή σου στο θέμα δουλειά και καριέρα, με την Πανσέληνο της Τρίτης να σε βοηθάει να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου και ποια είναι τα δεδομένα που αγνοούσες. Ενώ η εξέλιξη αυτή είναι κατ’ ουσία θετική, εσύ δεν την προσλαμβάνεις έτσι γιατί, με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή από τη Δευτέρα, συνειδητοποιείς ότι χρειάζονται κι άλλες αναθεωρήσεις στα σχέδιά σου. Στα προσωπικά σου δε, δεν ξέρεις πια πώς αλλιώς να προσεγγίσεις τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου για να σε καταλάβουν, ακόμη κι αν θέλουν να το κάνουν. Το αποτέλεσμα είναι να μην περνάς τελικά όσο ωραία, θεωρητικά, θα μπορούσες, αλλά ούτε και να κάνεις όσα πράγματα θα ήθελες, γιατί ξεκινάς δυναμικά και σου βγαίνουν ένα σωρό μικροεμπόδια στην πορεία που σε αναγκάζουν να ασχολείσαι με πρακτικές λεπτομέρειες και να μην μπορείς να χαρείς την ουσία. Τουλάχιστον ασχέτως των διαφωνιών για τα πρακτικά, η συνολική εικόνα που βλέπετε εσύ κι ο σύντροφός σου είναι κοινή.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Οικονομική βραδυπορία και αναπάντεχες εξελίξεις στις σχέσεις

Κουτί σου έρχεται η Πανσέληνος της Τρίτης, αφού βοηθάει τη διάθεσή σου να είναι περισσότερο αναστάσιμη και λιγότερο μεγαλοβδομαδιάτικη. Αναμφίβολα, οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σου, προσωπικά και οικογενειακά, δεν είναι ό,τι καλύτερο και σε πάνε πίσω στα πρακτικά, όμως το «η φτώχεια θέλει καλοπέραση» τείνει να γίνει το σύνθημά σου. Κι έξω θέλεις να βγεις και να φύγεις λίγο από τη βάση σου να ξεσκάσεις, ακόμη κι αν δεν τα καταφέρνεις τελείως να κρατάς τις κουβέντες σου ανάλαφρες, ακόμη κι αν δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις το πώς θα ήθελες να γίνουν τα πράγματα που δεν σου βγαίνουν. Προσπάθησε στις βόλτες σου, μεγάλες και μικρές, να είσαι οικονομικά συντηρητικός, γιατί το συγκεκριμένο θέμα τόσο με την αναδρομή του Ερμή τη Δευτέρα, αλλά και τη στάση της Αφροδίτης από το Σάββατο, κινείται χαρακτηριστικά αργά. Απόλαυσε άφοβα ό,τι κεραυνοβόλο σου προκύψει, ακόμη κι αν είναι κεραυνοβόλα ανάγκη να κόψεις ερωτικές και φιλικές σχέσεις που σε ταλαιπωρούν ή να αναθερμάνεις άλλες.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Καθυστερήσεις στη δουλειά, γνωριμίες στα προσωπικά

Η αναδρομή του κυβερνήτη του ζωδίου σου, Ερμή, τη Δευτέρα σού χαλάει κάπως το γλυκό στη δουλειά, καθυστερώντας ανοίγματα που έχεις δρομολογήσει και υπαγορεύοντας αναθεωρήσεις σε σχετικές πρωτοβουλίες και οικονομικές κινήσεις. Άλλωστε η Πανσέληνος της Τρίτης σε διαφωτίζει επαρκώς σχετικά με το τι συμβαίνει στις οικονομικές σου συνεργασίες, αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Στο κομμάτι αυτό, οι ευχάριστες γνωριμίες συνεχίζονται αλλά εσύ μπαίνεις σταθερά σε συγκρίσεις και καταλήγεις να αμφιβάλλεις για το οποιοδήποτε μέλλον, για το αν είσαι ερωτευμένος, για το αν θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες σου. Αυτό τον καιρό τείνεις να αναπαράγεις ό,τι σου είναι γνωστό και εύκολο στις ερωτικές σου επιλογές, είτε αφορούν κάτι καινούργιο, είτε κάτι υπάρχον. Το θέμα είναι ότι αυτές ακριβώς οι γνώριμες επιλογές ήταν ο λόγος που άρχισες να ψαχουλεύεις το ζήτημα αρχικά. Είναι απίθανο λοιπόν η αιτία του προβλήματος να είναι ταυτόχρονα και η λύση του.  Ίσως χρειάζεται να αρχίσεις να αποδέχεσαι ότι τα πρότυπά σου αλλάζουν, ακόμη κι αν αυτό σε τρομοκρατεί.


 Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Κοινωνική πεταλούδα σε κρίση ταυτότητας

Αυτή την εβδομάδα δουλεύεις σε δύο ταχύτητες, γιατί από τη μία είσαι μες στην καλή χαρά, κοινωνικός, ευδιάθετος, έτοιμος για εξόδους και διασκέδαση ανά πάσα στιγμή, από την άλλη περνάς μια μικρή κρίση ταυτότητας διανθισμένη με προβληματισμό για το πού θέλεις τελικά να πάει η ζωή σου. Προφανώς εστιάσου στο θετικό κομμάτι και μη χολοσκάς προς το παρόν αν και στα ερωτικά σου βλέπεις πολλή θεωρία και όχι αντίστοιχες πράξεις. Η αναδρομή του Ερμή από τη Δευτέρα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι δεν θέλεις στο μέλλον σου, ερωτικά και προσωπικά. Απλώς θα καθυστερήσεις λίγο να αποσαφηνίσεις το τι θέλεις, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Αφροδίτη, μπαίνει σε στάση το Σάββατο και καθυστερεί τις αποφάσεις σου σε προσωπικά, ερωτικά και οικονομικά θέματα για λίγο. Τέλος, στα οικογενειακά οικονομικά χρειάζεται να επιδείξεις σύνεση, αφού τα έξοδα για το σπίτι είναι πολλά και τα έσοδα δεν είναι αντίστοιχα. 


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ρέουσα ρουτίνα παρά τη δυσανασχέτηση σε ερωτικές κι επαγγελματικές σχέσεις

Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα φαίνονται να ρέουν στη ρουτίνα σου. Το θέμα είναι ότι εσύ αισθάνεσαι ότι κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς για να το καταφέρεις αυτό, παρά το θετικό αποτέλεσμα, κι ότι αν δεν τους κάνεις είναι εύκολο να γίνεις επιθετικός κι απόλυτος. Στα ερωτικά σου, η αναδρομή του Ερμή τη Δευτέρα, φέρνει στο προσκήνιο θέματα κοινών στόχων και κοινού κρεβατιού και δημιουργεί αναστάτωση γιατί ήδη το επικοινωνιακό κλίμα δεν είναι το καλύτερο, αφού τείνεις προς δογματικές θέσεις. Όπως και να ’χει αυτή την εβδομάδα οι ουσιαστικές εξελίξεις λείπουν παρά το ότι τα συμβάντα και οι δράσεις αφθονούν. Προς το παρόν είσαι σε μία μεταιχμιακή κατάσταση όπου τα αρνητικά των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων σου φαίνονται δυσανάλογα μεγεθυμένα και θα χρειαστείς λίγο χρόνο πριν μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα ή τουλάχιστον λιγότερο καχύποπτα για να μπορέσεις να αφεθείς να απολαύσεις και πάλι. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Ρουτίνα που βάλλει κατά της πασχαλινής σου διάθεσης

Η Πανσέληνος της Τρίτης είναι ένα δώρο για σένα αφού τροφοδοτεί την αισιοδοξία σου και την πασχαλινή σου διάθεση, ενώ παράλληλα τονώνει την όρεξή σου να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά και τους συγγενείς σου, όλα απόλυτα εναρμονισμένα με τις ημέρες. Στη δουλειά τα πράγματα δεν είναι αντιστοίχως ευχάριστα, γιατί η θετικότητά σου δεν σε βοηθάει ούτε να συνεννοηθείς καλύτερα με τους συναδέρφους σου, ούτε να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις ρουτίνας σου που είναι πολλές. Και στα ερωτικά σου τα πράγματα είναι παρόμοια, οι προθέσεις σου είναι αγαθές, όμως επί του πρακτέου τα πράγματα περιπλέκονται αναίτια με αποτέλεσμα τελικά να δυσανασχετείς στον οικογενειακό σου χώρο, στο σπίτι σου και μέσα σου, διερωτώμενος τι άλλο πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο κι εσύ. Προς το παρόν περίμενε και μην παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά από ό,τι χρειάζεται γιατί είναι ακριβώς η δημιουργικότητα και το κέφι σου που θα σε βοηθήσουν. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αλλαγές στο σπίτι και μέσα σου λόγω απροσδόκητων εξελίξεων

Η Πανσέληνος της Τρίτης οδηγεί τις καταστάσεις στην οικογενειακή σου καθημερινότητα σε μία έξαρση που μαγειρεύεται αρκετό καιρό τώρα, ξεκαθαρίζοντας σαφώς ότι τα πράγματα δεν γίνεται να συνεχίσουν ως έχουν, πάνω που είχες αρχίσει να ξαναβρίσκεις το κέφι σου. Η αναδρομή του Ερμή από τη Δευτέρα σού δείχνει αρκετά ξεκάθαρα αυτά που σε χαλάνε στη ρουτίνα σου, τόσο σε σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σου σύντροφο αλλά και με τη δουλειά σου και την ανάγκη σου να είσαι δημιουργικός. Προς το παρόν είναι δύσκολο να το συζητήσεις αποτελεσματικά ή και να ελαφρύνεις το κλίμα λόγω πρακτικών δυσκολιών αλλά και για να μη χαλάσεις την εικόνα του υπεύθυνου, αξιόπιστου και δυνατού. Όπως και να ’χει ο παράγοντας δραστηριότητες για διασκέδαση κι ερωτικό παιχνίδι παραμένει ψηλά στη λίστα σου και να το εκμεταλλευτείς, με λίγη προσοχή στο κεραυνοβόλο σεξ και τα κεραυνοβόλα έξοδα γιατί αμφότερα μπορεί να οξύνουν τις εντάσεις και την εσωτερική σου πίεση. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Βόλτες, γνωριμίες και φλερτ προς αποφυγή οικογενειακών εντάσεων

Οι ενέργειες της Πανσελήνου της Τρίτης είναι αρκετά του γούστου σου και υπόσχονται να σε βοηθήσουν να περάσεις καλά και να ξεκολλήσεις από τη ρουτίνα σου με βόλτες, γνωριμίες και φλερτ, αν αποφασίσεις να είσαι πιο ευέλικτος στο θέμα και πάψεις να περιμένεις μαγικές λύσεις. Την οπτική γωνία αυτή θα σε ωθήσει να διερευνήσεις κι ο ανάδρομος Ερμής από τη Δευτέρα, αφού θα σε βάλει σε μια διαδικασία να σκεφτείς αν όντως οι προσδοκίες σου έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Στο σπίτι, οι περίεργες εντάσεις συνεχίζονται, με συμμετοχή των παιδιών σου, του συντρόφου σου και της ευρύτερης οικογένειας. Η ένταση είναι αναμενόμενη αφού προς το παρόν αδυνατείς να συμβιβάσεις τον τρόπο που θέλεις να φερθείς με το φόβο σου μήπως δημιουργήσεις ανεπανόρθωτες ρήξεις και μείνεις αστήρικτος οικονομικά και συναισθηματικά κι αυτό σου δημιουργεί την αίσθηση ότι η ζωή σου παίζει σε λούπα. Όσο περισσότερο και με όσους περισσότερους το συζητήσεις τόσο το καλύτερο, αρκεί να γίνει χωρίς φωνές. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Οικονομικό δωράκι και αναστάτωση σε επικοινωνία και μετακινήσεις

Πασχαλινό μποναμά σού φέρνει η Πανσέληνος της Τρίτης, αν και ό,τι παίρνεις το δίνεις άμεσα. Πάντως τα οικονομικά σου αναθαρρεύουν κι αυτό σίγουρα ανακουφίζει την ανασφάλειά σου και απενοχοποιεί κάποια παραπάνω έξοδα και την ανάγκη σου να απολαύσεις. Αν έχεις σχεδιάσει κάποια εξόρμηση για αυτή την εβδομάδα προετοιμάσου για αρκετή ταλαιπωρία στο ταξίδι ή και για την αναβολή του ακόμη. Προσπάθησε να μην το πάρεις προσωπικά αλλά ούτε και να ξεσπάσεις τη δυσαρέσκειά σου στο σύντροφό σου γιατί ο ανάδρομος Ερμής από τη Δευτέρα ευνοεί ιδιαίτερα τις παρεξηγήσεις και την ασυνεννοησία. Εκτός αυτού για την αίσθηση ανικανοποίητου στο θέμα σεξ και επικοινωνία φέρεις εσύ τη μεγαλύτερη ευθύνη, καθώς δυσκολεύεσαι να δεις πόσο αυτά που επιδιώκεις δεν συμβαδίζουν με αυτά που χρειάζεσαι για να είσαι ικανοποιημένος. Η αίσθηση του επαγγελματικού και προσωπικού αυτού κολλήματος θα αποσυρθεί σε δεύτερο χρόνο, όταν αποφασίσεις να διαλέξεις  ένα συγκεκριμένο πράγμα και να συγκεντρωθείς σε αυτό. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ