Cosmic Telegram

Stardust 614

Προσπαθώντας να συµβιβάσεις τα ασυµβίβαστα

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 614
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354541-734918.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Διάθεση για έξω και κόσμο 

Η αρχή της εβδομάδας προσφέρεται για πάσης φύσεως επαφές, ραντεβού και κουβέντες σχετικά με το εισόδημά σου, καθώς το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο σε βοηθάει να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη κι αν οι καθυστερήσεις στα ανοίγματα που περιμένεις σου δημιουργούν άγχος και αγωνία. Σου δίνουν όμως το χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα γιατί η πορεία που ακολουθείς ως τώρα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις κολλήσει. Άκου τη γνώμη των φίλων σου και αναθεώρησε τα σχέδιά σου. Η είσοδος του Ηλίου στους Διδύμους, από το Σάββατο, αναμένεται να τονώσει τη διάθεσή σου για κόσμο, συζητήσεις, για βόλτες και φλερτ και να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα για καινούργιες γνωριμίες. Δες τις περισσότερο σαν μία ευχάριστη προσθήκη στη ζωή σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην μπορείτε να συμβαδίσετε στον τρόπο σκέψης και διασκέδασης ή και να μη σου κάνουν για κάτι παραπάνω.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ανάγκη για αυτοέκφραση και καλοπέραση στα ερωτικά σου

Ο Ερµής µπαίνει στο ζώδιο σου την Τρίτη και σε βοηθάει να αποτινάξεις από πάνω σου την όποια εσωστρέφεια είχε αποµείνει από την προηγούµενη περίοδο. Έχεις έντονη διάθεση να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις, ιδιαίτερα αν οι κουβέντες που γίνονται συνδυάζουν το τερπνόν µετά του ωφελίµου, κυρίως γιατί τα έξοδα συνεχίζονται όσον αφορά το κοινό πορτοφόλι, στο σπίτι και στις δουλειές σου. Στα ερωτικά σου, ενώ εσένα τα κέφια σου βελτιώνονται σταθερά, ο σύντροφός σου και η ευρύτερη οικογένεια δεν βοηθάνε µε τη στάση τους, αφού σου τονίζουν τις υποχρεώσεις σου και τις διαφορές στον τρόπο που αντιλαµβάνεστε τα πράγµατα. Αν είσαι ελεύθερος, προς το τέλος της εβδοµάδας µπαίνεις σε µια τεµπέλικη φάση και χρειάζεσαι καταστάσεις στις οποίες αισθάνεσαι άµεσα άνετα και µπορείς να περάσεις καλά χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Η ερωτική σου διάθεση τονώνεται και βρίσκεις ιδιαίτερα θελκτική την αυτόµατη οικειότητα, αυτό το «αισθάνοµαι σαν να σε γνωρίζω από παλιά».


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Διάθεση απολογισµού αλλά µε µεγαλύτερη αισιοδοξία

Και αυτή την εβδοµάδα έχεις την αίσθηση ότι µόλις φτιάχνεις κάτι, κάτι άλλο χαλάει. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ερµής, µπαίνει στο δωδέκατο ηλιακό σου οίκο την Τρίτη και σε ωθεί να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σου ή ακίνητα, αλλά και να κάνεις ένα γενικό απολογισµό τύπου «ποιος είµαι, από πού έρχοµαι, πού πάω». Ως αντίβαρο στην εσωστρέφεια και τη δύσκολη ψυχολογία που προκύπτει, λειτουργεί η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου το Σάββατο που σου ανάβει ένα φως στο βάθος του τούνελ, τονώνοντας την αισιοδοξία σου, αλλά και θυµίζοντάς σου ότι σου ταιριάζει περισσότερο να παίρνεις τα πράγµατα πιο ανάλαφρα. Στα ερωτικά σου τείνεις σε σχήµατα ανάµεσα στη σχέση και τη φιλία και σε πισωγυρίσµατα. Αυτό συµβαίνει γιατί η καθηµερινότητα κοντράρει τη σεξουαλικότητά σου, ενώ η σχέση –έχεις, δεν έχεις– σου φαίνεται αυτό τον καιρό ότι όντως σκοτώνει τον έρωτα, είτε λόγω άπιαστων προσδοκιών, είτε γιατί δυσκολεύεσαι να νιώσεις χαλαρός και ξέγνοιαστος.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Αναπροσδιορισµός στις φιλίες σου και καχυποψία στα ερωτικά σου

Αυτή την εβδοµάδα καλείσαι να θέσεις επί τάπητος ό,τι σε ενοχλεί στις φιλικές σου σχέσεις και να βρεις µία ρεαλιστική λύση, ακόµη κι αν αυτό σηµαίνει ότι θα χρειαστεί να αποχωριστείς κάποια άτοµα ή κάποια επιβαρυντικά µοντέλα φιλίας. Ο Ερµής στον Ταύρο, από την Τρίτη, σε βοηθάει σε αυτό το εγχείρηµα δίνοντάς σου την πρακτικότητα που χρειάζεται αλλά και ανοίγοντας την πόρτα για καινούργια άτοµα και ασχολίες. Το θέµα λεφτά χρειάζεται µία κάποια προσοχή, ιδιαίτερα όσον αφορά τα οικονοµικά του συντρόφου σου αλλά και ανεπιθύµητες τροπές στις οικονοµικές σου συνεργασίες. Το κλίµα δυσκολεύει την ερωτική σου ζωή, αφού χρειάζονται µεγάλες παραχωρήσεις στο πλαίσιο της σχέσης κι εσύ ειδικά προς το τέλος της εβδοµάδας αισθάνεσαι ήδη πολύ κουρασµένος. Αν είσαι ελεύθερος, τα τεκταινόµενα στη ζωή σου δεν βοηθάνε το συναισθηµατισµό και το ροµαντισµό σου και σε κάνουν αρκετά καχύποπτο προς οτιδήποτε καινούγριο. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να πάρεις το χρόνο που χρειάζεσαι.


Λέων (22Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Προσπαθώντας να συµβιβάσεις τα ασυµβίβαστα

Παρότι το κλίµα βραδύτητας που επικρατεί στα επαγγελµατικά σου έχει αρχίσει και σου τη δίνει σοβαρά, οι προσπάθειές σου να ανακινήσεις οικονοµικά σχέδια και επαφές χρειάζεται µεγαλύτερη ευελιξία από αυτή που σου βρίσκεται πρόχειρη. Ωστόσο, η είσοδος του Ηλίου στους Διδύµους το Σάββατο κάνει µία πιο ανάλαφρη προσέγγιση δυνατή. Επιπλέον δηµιουργεί τις συνθήκες για να περάσεις περισσότερο χρόνο µε τους φίλους και τις εξωεπαγγελµατικές σου ασχολίες. Στην ερωτική σου ζωή, έχεις την εντύπωση ότι κάτι χάνεις στη διαδροµή ανάµεσα στο σεξ και τον έρωτα. Οι σχετικές κουβέντες δεν βοηθάνε, βοηθάει όµως το να µην κολλάς στην ιδέα που έχεις για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγµατα. Άλλωστε το θέµα ξεκινάει από σένα αφού από τη µία θέλεις σχέση, αλλά µε την ελευθερία σου άθικτη, τέλεια συνεννόηση µε τον απέναντι και κοινό πλάνο, από την άλλη όµως η ιδέα της µοιρασµένης ρουτίνας, των υποχρεώσεων και των πρακτικών κοµµατιών µιας σχέσης φαίνεται να κυλάει µε χαρακτηριστική δυσκολία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεµβρίου)

Τακτοποιείς το µυαλό σου και συνέρχεσαι

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ερµής, την Τρίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και σου δίνει την ψυχραιµία που χρειάζεσαι για να βάλεις µία τάξη στο µυαλό σου, στις σχέσεις σου µε τους συγγενείς σου και φυσικά στα επαγγελµατικά ανοίγµατα που θέλεις να κάνεις. Εγκαινιάζει µία περίοδο ιδανική για να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις δραστηριότητές σου, για να µάθεις καινούργια πράγµατα, να ασχοληθείς µε τα µαθήµατά σου, να ταξιδέψεις, να ξαναβρείς τις παρέες σου και να φιλοσοφήσεις επί παντός επιστητού. Παράλληλα ανακινούνται κι επαγγεµατικοοικονοµικά ζητήµατα που είχαν µπει στον πάγο εδώ και µήνες. Στην προσωπική σου ζωή, οι συνειδητοποιήσεις που κάνεις για το τι σηµαίνει να είσαι ή να µην είσαι δεσµευµένος δηµιουργούν ένα αρκετά πιεστικό κλίµα στο σπίτι και µία τάση υπερβολής στις κουβέντες µε τους δικούς σου. Αν έχεις παιδιά, καλό θα ήταν να φροντίσεις να διατηρήσεις τα κανάλια της επικοινωνίας ανοιχτά, προσέχοντας την υπερβολική αυστηρότητα, ακόµη κι αν δυσκολεύεσαι ιδιαίτερα σε αυτό το κοµµάτι.


Ζυγός (22 Σεπτεµβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Βαρύγδουπες δηλώσεις κι αψυχολόγητες ενέργειες

Η υπερβολή της υπερβολής σε πιάνει αυτή την εβδοµάδα κι αυτά που θέλεις να πεις στον άνθρωπό σου τείνουν σαφώς προς το µελόδραµα κι είναι εντελώς έξω από το σύνηθες στιλ σου. Να θυµάσαι µόνο ότι βλέπεις τη ρουτίνα σου, εντός κι εκτός σχέσης, µέσα από ένα µεγεθυντικό φακό που τουλάχιστον στην αρχή της εβδοµάδας είναι κάθε άλλο παρά ροζ. Αν είσαι ελεύθερος µέσα στο έντονα αυτό συναισθηµατικό κλίµα είσαι ανοιχτός σχεδόν στα πάντα –καλό πράγµα– και πρόθυµος να κατηγορήσεις αποκλειστικά τον εαυτό σου για ό,τι συµβαίνει στην προσωπική σου ζωή, θετικό ή αρνητικό – όχι και τόσο καλό πράγµα. Στα επαγγελµατικά σου έρχονται επιτέλους κάποιες απαντήσεις που περιµένεις καιρό τώρα, και επηρεάζουν την εργασιακή σου καθηµερινότητα. Παράλληλα είναι καίρια περίοδος για να ασχοληθείς µε επιχειρήσεις που σχετίζονται µε το εξωτερικό. Η είσοδος του Ηλίου στους Διδύµους το Σάββατο αναµένεται να σου φτιάξει το κέφι και να σε σπρώξει να ασχοληθείς περισσότερο µε τους φίλους και τα χόµπι σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεµβρίου)

Εστιάζοντας στο σεξ

Η εβδοµάδα προσθέτει λίγο ερωτικό αλατοπίπερο στην προσωπική σου ζωή τονώνοντας τη διάθεσή σου να ασχοληθείς πιο επισταµένα µε το θέµα σχέση και σεξ ή σκέτο σεξ, αρχικά θεωρητικά και στη συνέχεια πρακτικά. Εφόσον βέβαια καταφέρεις να αντιπαρέρθεις τα άγχη που τραβάς µε το θέµα δουλειά, ρουτίνα, οικονοµικά, περίεργη ψυχολογία, έρχεται καλοκαίρι και δεν είµαι έτοιµος να βγω στην παραλία, δεν έχω µάθει έτσι εγώ και λοιπά χαριτωµένα. Στα επαγγελµατικά σου, έχεις την ευκαιρία να εξοµαλύνεις τις εντάσεις στις επιχειρήσεις σου και γενικά να ασχοληθείς µε το θέµα µοιρασµένα οικονοµικά και να βρεις λύσεις. Όλα αυτά, αν και χρήσιµα, δεν σε κάνουν να πετάς κι από τη χαρά σου, γιατί τα θέµατα που έχεις µε δηµόσιο, τράπεζες και τη γενική βραδύτητα που κινούνται τα πράγµατα, επιµένουν. Τέλος, καλό θα ήταν να είσαι προετοιµασµένος για µία κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σου µε τη οικογένειά σου, ιδίως τα αδέρφια σου, ειδικά αν εργάζεστε µαζί και υπάρχουν οικονοµικά θέµατα στη µέση.


Τοξότης (22 Νοεµβρίου - 20Δεκεµβρίου)

Γεµάτη καθηµερινότητα και διλήµµατα στα προσωπικά σου

Η είσοδος του Ερµή στον Ταύρο την Τρίτη φέρνει καλύτερη γείωση στις επαγγελµατικές σου συνεργασίες αλλά και στη σχέση σου, αφού δηµιουργεί τις συνθήκες για να ασχοληθείς µε θέµατα καθηµερινότητας και ρουτίνας και να δεις πώς ακριβώς θέλεις να βγαίνεις προς τα έξω σαν ζευγάρι. Αν είσαι ελεύθερος, η είσοδος του Ηλίου στους Διδύµους το Σάββατο σε κάνει να επιθυµείς διακαώς την αδερφή ψυχή, ακόµη κι αν αισθάνεσαι ότι µέσα σου είναι όλα εν κινήσει και δεν τολµάς καν να σκέφτεσαι το µετά. Βασικά, αν είναι να ερωτευτείς, θα ερωτευτείς, και µάλιστα βγαίνοντας από το πλαίσιο όπου αισθάνεσαι άνετα, ό,τι προβληµατισµούς κι αν έχεις σε σχέση µε τη γενικότερη κατάσταση της ζωής σου και της οικονοµικής σου κατάστασης επί του παρόντος. Τουλάχιστον δουλειά φαίνεται να υπάρχει άφθονη και καθηµερινότητα που γεµίζει παραπάνω, ακόµη κι αν το πότε πληρώνεσαι δεν έχει ιδιαίτερη σταθερότητα και δεν σε βοηθάει καθόλου στον οποιοδήποτε προγραµµατισµό θέλεις να κάνεις.


Αιγόκερως (21 Δεκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Καλύτερη επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή και εργασιοθεραπεία

Η εβδοµάδα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που περιµένεις καιρό στην καθηµερινότητά σου κυρίως σε σχέση µε επαγγελµατικά ανοίγµατα, τα µαθήµατα ή την επιµόρφωσή σου. Παράλληλα βοηθάει την επικοινωνία µε τους συγγενείς, τα παιδιά και το σύντροφό σου αποφορτίζοντας κάπως το κλίµα στην οικογένεια, αν και αυτή η αποφόρτιση µπορεί να είναι απλά και µόνο µια πιο πετυχηµένη διαχείριση ζηµιών. Και στα οικονοµικά σου αλλάζει ο τόνος, ειδικά προς το τέλος της εβδοµάδας, αφού η δουλειά σου αυξάνεται και κάποια θεµελιώδη θέµατα οδεύουν προς επίλυση, µε το ανάλογο όµως κόστος για σένα. Είσαι έτοιµος να ξαναρχίσεις να επιδίδεσαι σε εργασιοθεραπεία, αφού έτσι µπορείς να ασχολείσαι µε κάτι απτό, αντί να προβληµατίζεσαι για χίλια πράγµατα που δεν σου αρέσουν στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, φανερά και µη. Αν είσαι ελεύθερος θεωρητικά θέλεις να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, πρακτικά όµως τείνεις να ξανασχοληθείς µε παλιότερες περιπτώσεις και µάλιστα στα κρυφά και σκοτεινά.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ένεση κεφιού, τάση να ερωτευτείς τον έρωτα

Η είσοδος του Ερµή στον Ταύρο µπορεί να λύσει τη γλώσσα σου µέσα στο σπίτι αλλά αυτά που ετοιµάζεσαι να πεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ερωτική και σεξουαλική σου ζωή. Παράλληλα ανοίγει θέµατα διατροφών, µοιρασµένων οικονοµικών και παιδιών και των σχετικών σου πλάνων, τα οποία καλείσαι να διαπραγµατευτείς όχι πάντα µε τους καλύτερους για σένα όρους. Το πέρασµα του Ηλίου στους Διδύµους το Σάββατο είναι ανακουφιστικό γιατί σου φτιάχνει το κέφι, τονώνει τη δηµιουργικότητά και την παιδικότητά σου και σε κάνει να θέλεις να ερωτευτείς πάση θυσία. Είναι πολύ πιθανό δε αυτό να σου συµβεί αν δεν αποφασίσεις να µουλαρώσεις άσχηµα στο δικό σου τρόπο σκέψης και δεν απορρίψεις άµα τη εµφανίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους που όµως δεν ξέρεις πώς ακριβώς να διαχειριστείς, να ταξινοµήσεις ή πού οδηγεί η εµπλοκή µαζί τους. Στα επαγγελµατικά σου το µόνο βέβαιο είναι ότι αποζητάς πιο ενδιαφέροντα πράγµατα, όµως προς το παρόν οποιαδήποτε καινούργια και δηµιουργική προοπτική φαίνεται να µένει µόνο στη θεωρία. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Πολλά λόγια, πολλές σκέψεις, αρκετό µπλοκάρισµα

Δυσκολεύεσαι να καθίσεις σε ένα σηµείο από την Τρίτη που ο Ερµής περνάει στον τρίτο ηλιακό σου οίκο. Στην καλύτερη περίπτωση δυσκολεύεσαι να σταµατήσεις να µιλάς κι επειδή τα θέµατά σου είναι ή τα ερωτικά σου ή η οικογένειά σου, προσπάθησε να µη σκάβεις µόνος τον λάκκο της κοινωνικής σου εικόνας µε αυτά που λες. Ο κόσµος είναι µικρός. Στα ερωτικά σου έχεις καινούργιες αφίξεις και τις περνάς από ψιλό κόσκινο, καλό θα ήταν όµως να χαλαρώσεις γιατί µιλάµε για το κλειδί της κρεβατοκάµαράς σου, όχι για τους κωδικούς του πυρηνικού προγράµµατος των ΗΠΑ. Αν είσαι δεσµευµένος προσπάθησε να µη βλέπεις τα απλά και καθηµερινά πράγµατα σαν προσβολή στο είναι σου, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Στα επαγγελµατικά σου υπάρχει µεγαλύτερη ασφάλεια και η ρουτίνα σου τακτοποιείται, όµως συνεχίζεις να ανησυχείς γιατί δεν αισθάνεσαι ο εαυτός σου στην καριέρα σου και οι οικονοµικές εξελίξεις δεν σε βοηθάνε ούτε να σχεδιάσεις κάτι άλλο, ούτε να ησυχάσεις εκεί που βρίσκεσαι.

*Για πιο ολοκληρωµένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ