Αθλητισμος

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0: Πράσινο... πάρτι στο ντέρμπι της Αθήνας

Όλα τα γκολ του «τριφυλλιού» στο πρώτο μισάωρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της ΑΕΚ
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της ΑΕΚ © Eurokinissi

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0: Οι πράσινοι πήραν μία εξαιρετικά εύκολη νίκη απέναντι στην «Ένωση» που προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι.

Πράσινο βάφτηκε το ντέρμπι της Αθήνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, με το «τριφύλλι» να επικρατεί άνετα με 3-0 της «ένωσης».

Με τη νίκη του αυτή ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 39 βαθμούς, μόλις τρεις πόντους πίσω από την ΑΕΚ, που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Υπόθεση μισής ώρας

Μόλις τριάντα λεπτά χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στο επιβλητικό 3-0 και να κλειδώσει το πολύτιμο τρίποντο στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 14ο λεπτό ο Αλεξανδρόπουλος ανετράπη στην μικρή περιοχή της ΑΕΚ με τον Νόμπρε να καταλογίζει το πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αϊτόρ, ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα και κάνοντας το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 18ο λεπτό του αγώνα ο Παλάσιος πραγματοποίησε μία πανέμορφη ενέργεια, την οποία και ολοκλήρωσε ιδανικά για το 2-0.

Στο 29' ήταν η σειρά του Ιωαννίδη να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, νικώντας με δυνατό χαμηλό σουτ τον Τσιντώτα για το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να απειλήσει με τον Αραούχο στο 48' χωρίς όμως να βρει στόχο αφού ο Διούδης έδιωξε με άνεση.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ιωαννίδης έγινε απειλητικός αλλά ο Τσιντώτας του είπε «όχι» στην κεφαλιά που έπιασε.

Στο υπόλοιπο μισάωρο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν περισσότερο και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια αλλά και εύκολη νίκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ