Αθλητισμος

Ο Andrea Bocelli φωνή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022

Το τραγούδι που ερμηνεύει για τη διοργάνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σπουδαίος Ιταλός ερμηνευτής, Andrea Bocelli
Ο σπουδαίος Ιταλός ερμηνευτής, Andrea Bocelli © EPA / CLAUDIO PERI

Andra Bocelli: Το τραγούδι που ερμηνεύει για τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022.

Οι φωνές του Andrea Bocelli και των Lei Jia, Lang Lang «ντύνουν» τη φετική διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2022 με το τραγούδι «Forever You and Me».

Το «Forever You and Me» είναι ένα τραγούδι τόσο στα Κινέζικα όσο και στα Αγγλικά. Οι σπουδαίες φωνές του τενόρου Andrea Bocelli και της Κινέζας σοπράνο Lei Jlia, συνοδεύονται από το πιάνο του Lang Lang και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το τραγούδι έχουν γράψει οι Zhang Heping & Shu Nan.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς Zhang Heping και Shu Nan, το «Forever You and Me» καθρεφτίζει την παραδοσιακή κινέζικη φιλοσοφία που αναφέρεται στην απλότητα και παράλληλα στη σπουδαιότητα της αλήθειας. Το τραγούδι προβάλλει και προωθεί σίγουρα το Ολυμπιακό πνεύμα, το πνεύμα της ειρήνης, της ομαδικότητας και της ελπίδας.

Forever You and Me

 

 

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Έπαιξε ο «Ζορμπάς» στο σκι αντοχής

Έντονη είναι η ελληνική παρουσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου ακόμα και στα αθλήματα που δεν αγωνίζονται Έλληνες αθλητές.

Ειδικότερα, στα προκριματικά του σκι αντοχής στις γυναίκες από τα μεγάφωνα άρχισε να ηχεί το θρυλικό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη, «Ζορμπάς».

Λίγους μήνες πριν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, υπό την ίδια μελωδία είχε πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ