Αθλητισμος

Οργή Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά: «Ο πατέρας του μιλά σε κάθε πόντο»

«Είσαι ηλίθιος» είπε στον διαιτητή, ζητώντας του να τιμωρήσει τον Έλληνα πρωταθλητή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Australian Open: Ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ κάνει παράπονα στον διαιτητή του αγώνα
Australian Open: Ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ κάνει παράπονα στον διαιτητή του αγώνα @wwos/Twitter

Στο Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχεται συμβουλές και οδηγίες από τον πατέρα του, όπως ισχυρίστηκε ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ στον διαιτητή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μάχη στα ημιτελικά του Australian Open κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ο «tsitsifast» γνώρισε τελικά την ήττα στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Εμφανώς ανώτερος ο Ρώσος αθλητής του τένις και Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε 3-1 σετ του Στέφανου.

Ο Μεντβέντεφ κέρδισε στο πρώτο 7-6, ηττήθηκε στο δεύτερο 6-4 και πήρε το τρίτο με 6-4 στα γκέιμ. Στο τέταρτο σετ ο Ρώσος ήταν καταιγιστικός και κέρδισε 6-1 τον Τσιτσιπά. Ο αγώνας στη Μελβούρνη σημειώθηκε από το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε ο Ρώσος τενίστας με τον διαιτητή. Ο Μεντβέντεφ ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του Τσιτσιπά δεν σταματά να μιλά στον γιο του σε κάθε πόντο, να τον καθοδηγεί και να του δίνει συμβουλές, καλώντας τον διαιτητή να τον τιμωρήσει.

Υπενθυμίζεται ότι το 2021 οι δύο αθλητές είχαν συναντηθεί ξανά στον ημιτελικό του Australian Open, με τον Μεντβέντεφ να ισοπεδώνει τον Τσιτσιπά με 3-0 σετ και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς από τον οποίο και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. 

Australian Open: Το βίντεο με την «έκρηξη» Μεντβέντεφ στον διαιτητή - Η ατάκα του για τον πατέρα του Τσιτσιπά

Ο Ρώσος αθλητής του τένις είπε στον διαιτητή ότι ο Απόστολος Τσιτσιπάς δεν σταματά να μιλά και να δίνει οδηγίες στον γιο του, Στέφανο. Με βάση τον κανονισμό κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

«Ο πατέρας του του μιλάει σε κάθε πόντο. Όταν σου μιλάω θα με κοιτάς. Απάντα μου. Ο πατέρας του του μιλάει σε κάθε πόντο. Είσαι ηλίθιος. Είσαι τρελός» είπε μεταξύ άλλων ο Μεντβέντεφ στον διαιτητή του ημιτελικού στο Australian Open κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο 2021 ο Μεντβέντεφ ήταν ένας από τους αθλητές που είχαν πάρει θέση για τα toilet break του Στέφανου Τσιτσιπά στον απόηχο των κατηγοριών από τον Άντι Μάρεϊ πως ο Έλληνας αθλητής δεχόταν οδηγίες μέσω κινητού από τον πατέρα του, Απόστολο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ