Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Μεντβέντεφ - Τι ώρα παίζει σήμερα

Διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει για την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει για την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open © EPA/DEAN LEWINS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του Australian Open. Τι ώρα παίζει κόντρα στον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Η μεταξύ τους κόντρα και η περσινή ήττα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει στις 10.30 το πρωί σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στα ημιτελικά του Australian Open. Αντίπαλός του ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ, το Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη τένις.

Ο «tsitsifast» για να φθάσει μια ανάσα από τον τελικό του Αυστραλιανού OPEN, απέκλεισε τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ με 3-0, ενώ χρειάστηκε να κάνει μεγάλη ανατροπή για να περάσει στους «8».

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα στη Μελβούρνη. Ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει την προσπάθεια να κατακτήσει το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του, την ώρα που ο Ρώσος αντίπαλός του έχει ήδη ένα στην τροπαιοθήκη του.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίιλ Μεντβέντεφ ξανά στα ημιτελικά του Australian Open έναν χρόνο μετά

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίιλ Μεντβέντεφ είχαν ξανασυναντηθεί στα ημιτελικά του Αυστραλιανού OPEN το 2021.

Ο Ρώσος αθλητής του τένις είχε ισοπεδώσει τον Έλληνα αντίπαλό του. Η ήττα με 3-0 του Τσιτσιπά από τον Μεντβέντεφ ήρθε ως φυσική εξέλιξη μετά τον θρίαμβο του Στέφανου κόντρα στον Ναδάλ σε έναν συναρπαστικό αγώνα που ξεπέρασε σε διάρκεια τις 4 ώρες.

Οι ρόλοι, όμως, αυτήν τη φορά έχουν αντιστραφεί, καθώς ο «tsitsifast» είναι αυτός που έρχεται ξεκούραστος από τον ημιτελικό. Ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 του Οζέρ-Αλιασίμ μετά από 4 ώρες και 42 λεπτά. Εφόσον καταφέρει να κερδίσει τον Ρώσο, ο «tsitsifast» θα αγωνιστεί στον δεύτερο τελικό Grand Slam της καριέρας του (μετά το περσινό έπος του Roland Garros).

Daniil Medvedev v Stefanos Tsitsipas | Australian Open 2021 - Highlights | Tennis | Eurosport

Υπενθυμίζεται ότι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανιίλ Μεντβέντεφ συνδέονται από μια σχέση (αγάπης και) μίσους, με τη μεταξύ τους κόντρα να ξεκινά το 2018 μετά το επεισοδιακό παιχνίδι στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ