Αθλητισμος

Australian Open: Ήττα με 3-0 από τον Μεντβέντεφ για τον Τσιτσιπά

Ο Ρώσος προκρίθηκε στον τελικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος τενίστας ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-5) σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια λίγο περισσότερο από δύο ώρες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την απόλυτη στήριξη του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο, έπαιξε στα ίσια το πρώτο σετ, αλλά ο Μεντβέντεφ του έκανε το break και κέρδισε με 6-4 games.

Στο δεύτερο σετ, ο Ρώσος πρωταθλητής πήγαινε σχεδόν μηχανικά σε κάθε rally και επικράτησε εύκολα με 6-2 games του «Τσιτσι».

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο Τσιτσιπάς ανέκαμψε, «έσπασε» το σερβίς του Μεντβέντεφ και έφτασε κοντά στην κατάκτησή του, αλλά ο Ρώσος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Παίζοντας εξαιρετικό τένις, δεν άφησε περιθώρια στον Έλληνα τενίστα και εν τέλει επικράτησε με 7-5.

Στον τελικό, ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ