Αθλητισμος

Όλοι ψάχνουν να βρουν τι συνέβη με τον Αντόνιο Μπράουν

Χαμός στο NFL

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Antonio Brown © Elsa/Getty Images/Ιdeal Image
Antonio Brown © Elsa/Getty Images/Ιdeal Image

Στον αγώνα του αμερικανικού football o Aντόνιο Μπράουν πέταξε τη φανέλα στην εξέδρα και έφυγε από το γήπεδο εν ώρα αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Τζετς και Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Αντόνιο Μπράουν, φάνηκε να εκνευρίζεται με κάτι που έγινε στον πάγκο της ομάδας του με αποτέλεσμα να φύγει από το γήπεδο εν ώρα αγώνα. 

 

 


Ο 33χρονος άσος που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του, έβγαλε τη φανέλα και τα γάντια του, και αφού τα πέταξε στο κοινό που βρισκόταν στις κερκίδες, έφυγε πανηγυρίζοντας από το γήπεδο.

Στιγμές αργότερα, οι Μπακανίερς, που είναι οι πρωταθλητές της περσινής σεζόν με ηγέτη τον θρύλο του αθλήματος Τομ Μπρέιντι, ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη, παρά το γεγονός πως βρίσκονται στη 2η θέση της Νάσιοναλ με ρεκόρ 12-4 και έχουν και φέτος υψηλές βλέψεις για τον τίτλο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αντόνιο Μπράουν τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως είχε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπορεί να αγωνίζεται και να κάνει ότι άλλο θέλει ελεύθερα.

Ο Μπράουν, που ξεκίνησε την καριέρα του στο NFL το 2010 με τους Πίτσμπουργκ Στίλερς, άρχισε από το 2018 να έχει περιπέτειες. Ενώ η ομάδα το πάλευε να μπει στα play off, τσακώθηκε με τον quarterback και αρνήθηκε να παίξει στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου. Ζήτησε μεταγραφή και την πήρε, πηγαίνοντας στους Οκλαντ Ρέιντερς, όπου άρχισε και η διαμάχη του με την Λίγκα καθώς αρνούνταν να πληρώσει πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Οι Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς, με την επιμονή του Τομ Μπρέιντι, τον πήραν στην ομάδα τους, αλλά τρεις μέρες μετά, η Μπρίτανι Τέιλορ, πρώην σύντροφός του, του έκανε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση. Ωστόσο η υπόθεση δεν εκδικάστηκε και αγωνίστηκε κανονικά. Μόλις έξι μέρες μετά όμως, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019, μία δεύτερη γυναίκα παρουσίασε μια νέα κατηγορία εναντίον του για σεξουαλική επίθεση, με τον Μπράουν να καταδικάζεται και 4 μέρες μετά οι Πάτριοτς να τον κόβουν από την ομάδα.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ