13 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στις γειτονιές του Πειραιά

Μίμης και Άννα: Μεζεδοπωλείο όπως πρέπει

Τα πεντανόστιμα μεζεδάκια που μπαίνουν στη μέση και τρώνε όλοι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίμης και Άννα: Μεζεδοπωλείο όπως πρέπει
Μίμης και Άννα: Μεζεδοπωλείο όπως πρέπει
Μίμης και Άννα: Μεζεδοπωλείο όπως πρέπει
Μίμης και Άννα: Μεζεδοπωλείο όπως πρέπει

Μίμης και Άννα: Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και εξαιρετική φιλοξενία

Στο φημισμένο μεζεδοπωλείο του Μίμη και της Άννας, ζευγάρι στη ζωή μαζί και εδώ, φροντίζουν για όλα και μας περιποιούνται σαν να είμαστε στ’ αλήθεια δικοί τους άνθρωποι. Στην πανέμορφη αυλή τους ή στο φιλόξενο εσωτερικό του καταστήματος, θα απολαύσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με δημιουργικές πινελιές – την οποία επιμελείται ο Μίμης.

Όλα εδώ είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα. Να δοκιμάσετε τη σαλάτα της Κρήτης, που θα σας θυμίσει ντάκο, αλλά έχουν ως βάση μπισκότα από χαρούπι αρωματισμένα με στακοβούτυρο και μους ξυνομυζήθρας, με ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι και ελιές. Κι από τα –όνομα και πράγμα– ορεκτικά, το φοβερό ταλαγάνι, με χειροποίητη μαρμελάδα ντομάτας.

Τα μεζεδάκια στου Μίμη και της Άννας είναι της παρέας, που μπαίνουν στη μέση και τρώνε όλοι. Μη λείψει από το τραπέζι σας η μάχη του Ρίμινι, που είναι κρητική καρμπονάρα, δηλαδή σιουφιχτά με στάκα και χοιρινό απάκι, αλλά και το εμπνευσμένο γηπεδικό λουκάνικο, γεμιστό με γραβιέρα Κρήτης, μουστάρδα, ντομάτα και σος μπάρμπεκιου.

Όλα αυτά τα πεντανόστιμα θα τα συνοδεύσετε με καλό κρασί και φίνα αποστάγματα, συνοδεία live μουσικής Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές μεσημέρια. Τετάρτη έως Σάββατο από τις 18.00, Κυριακή 14.00 με 18.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου