13 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στις γειτονιές του Πειραιά

Malt Fine Dining & Spirits: Εξαιρετικό σούσι και premium κοπές κρεάτων

Iδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Malt Fine Dining & Spirits
Malt Fine Dining & Spirits
Malt Fine Dining & Spirits
Malt Fine Dining & Spirits
Malt Fine Dining & Spirits

Malt Fine Dining & Spirits: για sushi και εκλεκτές κοπές στον Κορυδαλλό

Κομψό και φινετσάτο, το Malt Fine Dining & Spirits διανύει τον έκτο χρόνο της λειτουργίας του, έχοντας γράψει στο πλούσιο βιβλίο της αθηναϊκής γαστρονομίας κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες σελίδες της, δίνοντας τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να απολαύσει την εμπειρία του fine dining.

Για πολλά φημίζεται το Malt, μεταξύ αυτών για το σούσι και τις premium κοπές κρεάτων, ενώ η παρουσία του στην πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού, αποτελεί από μόνη της μια πολύ καλή αφορμή για να επισκεφθεί κανείς την περιοχή – βρίσκεται, μάλιστα, σε απόσταση αναπνοής από τον σταθμό του μετρό. Το Malt, παράλληλα, το οποίο στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό με μια υπέροχη αυλή αλλά και μ’ ένα μπαλκόνι από το οποίο βλέπει κανείς όλη την πλατεία, αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ανοιχτό από νωρίς το πρωί για ποιοτικό καφέ, αλλά και εξαιρετικές προτάσεις brunch που σερβίρεται έως και τις 17.00, αποτελεί σίγουρη λύση για ένα lunch break ή για ένα δείπνο, με την κουζίνα να προτείνει ελληνικές δημιουργικές γεύσεις.

Ανάμεσα στις premium κοπές, επιλέξτε την απολαυστική ταλιάτα Tartufo με ριζότο μανιταριών, το εξαιρετικό Rib Eye steak Black Angus που συνοδεύεται από ψητή πατάτα και σπαράγγια, αλλά και τη δημοφιλή picanha Black Angus, που συνοδεύεται από τηγανητές πατάτες και λαχανικά. Θα βρείτε, επίσης, και άλλες επιλογές σε κρέας, όπως το μπιφτέκι μοσχαρίσιο Black Angus και το κοτόπουλο μπούτι στη σούβλα με baby λαχανικά και πουρέ καρότου, ενώ από το μενού δεν λείπουν οι προτάσεις σε burgers, risotto και pasta. 

Must, φυσικά, είναι το σούσι – ένας ακόμα λόγος για να το επισκεφθείτε. Απολαυστική είναι η Kani salad, με καβούρι Αλάσκας, μάνγκο, αγγούρι και γλυκόξινο dressing, αλλά και η Fried tempura, που είναι γαρίδα tempura με spicy mayo, ενώ εξαιρετική επιλογή αποτελεί το Crunchy tuna, με τόνο, τηγανητό ρύζι με μάνγκο, spicy mayo, φρέσκο κρεμμύδι, σουσάμι και teriyaki σος!

Συνοδεύστε το γεύμα σας με κάποιο κρασί από την ενημερωμένη κάβα ή με κάποιο από τα περίφημα signature κοκτέιλ και κρατήστε λίγη όρεξη για το τέλος, για τα υπέροχα γλυκά, όπως τη μηλόπιτα, το cheese cake και το εκμέκ κανταΐφι. Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου