13 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στις γειτονιές του Πειραιά

Elefin: All day απολαύσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Ιδανικό για να εργαστείτε στον ήσυχο χώρο του με το laptop σας ή για ένα επαγγελματικό meeting

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Elefin: All day απολαύσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου
Elefin: All day απολαύσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου
Elefin: All day απολαύσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου
Elefin: All day απολαύσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Elefin: Άριστες πρώτες ύλες και αληθινή φιλοξενία στο all day café στο τέρμα της Ηρώων Πολυτεχνείου

Προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια το Elefin, το all day café στο τέρμα της Ηρώων Πολυτεχνείου, στην περιοχή Βρυώνη, που έλειπε από τη γειτονιά. Άριστες πρώτες ύλες, premium προϊόντα και αληθινή φιλοξενία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Elefin, το οποίο είναι ιδανικό για να εργαστείτε στον ήσυχο χώρο του με το laptop σας, για ένα επαγγελματικό σας meeting ή, απλώς, για μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα.

Θα βρείτε απολαυστικούς μονοποικιλιακούς καφέδες, δροσερά smoothies, healthy προτάσεις, φρέσκους χυμούς και σοκολάτες, αλλά και εξαιρετικές επιλογές σε brunch, ανάμεσα στις οποίες και τις φημισμένες χειροποίητες τυρόπιτες και σπανακοτυρόπιτες που φτιάχνονται εδώ καθημερινά. Να σας προτείνουμε ακόμη τα φοβερά croquet monsier και croquet madame, αλλά και τις εξαιρετικές quiche Lorraine, την τραγανή τάρτα Γαλλίας με γραβιέρα και φιλέτο κοτόπουλου ή μπέικον.

Το μενού θα σας προτείνει ακόμη νοστιμότατες σαλάτες οι οποίες ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας και μόνο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο –εξαιρετική η τονοσαλάτα με καρδιές μαρουλιού, φρέσκο κρεμμύδι, καλαμπόκι, κόκκινη πιπεριά, κρουτόν και dressing γιαουρτιού–, αλλά και γενναιόδωρα σάντουιτς, σαν το Salmon Avocado, με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα, αβοκάντο και ρόκα (με τέσσερις επιλογές σε μπαγκέτα, την πολύσπορη, με παπαρουνόσπορο, ολικής και μονοποικιλιακή χωριάτικη).

Επίσης, οι λάτρεις του τσαγιού θα βρείτε εδώ το εκλεκτό Dammann σε πολλές ποικιλίες, τα χειροποίητα γλυκά είναι ολόφρεσκα και πεντανόστιμα, η προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών θα σας καλύψει απολύτως, σε έναν πολιτισμένο και καλαίσθητο χώρο που θα πρέπει να επισκεφθείτε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου