Αθλητισμος

Μπαρτζώκας: Έφτασε τις 200 νίκες στην Ευρωλίγκα

«Κυνηγάει» το ιστορικό ρεκόρ των 204 νικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Μπαρτζώκας: Έφτασε τις 200 νίκες στην Ευρωλίγκα © Eurokinissi

Μπαρτζώκας: Έφτασε τις 200 νίκες στην Ευρωλίγκα- «Κυνηγάει» το ιστορικό ρεκόρ των 204 νικών

Ο Ολυμπιακός έκανε το μπρέικ στη Βαρκελώνη, έχει φέρει τη σειρά στο ΣΕΦ και είναι πλέον πολύ κοντά στο τρίτο συνεχόμενο F4 της Euroleague. Η επιτομή ωφελείται κατά κύριο λόγο στον προπονητή των ερυθρόλευκων, όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 200 νίκες στη Euroleague και έχει ακόμα χρόνο να φτάσει και το ιστορικό «204».

Το γεγονός πως έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά τη EuroLeague, αλλά κι ότι έχει αναδειχθεί Προπονητής της Χρονιάς τρεις φορές (2012-13, 2021-22, 2022-23) επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Επίσης, είναι ο πρώτος που το πετυχαίνει σε διαδοχικές σεζόν της EuroLeague.

Ο κόους των ερυθρόλευκων εφθασε τις 200 νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του εν όψει του Game 2 με την Μπαρτσελόνα.

«Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Είναι εντυπωσιακό και ξυπνάει πολλές μνήμες. Είναι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που το κατάφερα με τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά στον εκπρόσωπο των ΜΜΕ.

Ερωτηθείς για την αγαπημένη του νίκη απάντησε: «Είναι πολλές, αλλά θα διαλέξω αυτή κόντρα στη Ρεάλ το 2013 στον τελικό της EuroLeague».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ