Αθλητισμος

Europa League: Αντιμέτωπος με την Αταλάντα ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος αγώνας στις 17 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ
Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ © EPA

Europa League: Αντιμέτωπος με την Αταλάντα θα βρεθεί ο Ολυμπιακός για τα play-offs της διοργάνωσης με στόχο την είσοδό του στους «16».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στα play-offs του Europa League με στόχο το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Μπέργκαμο στις 17 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά στο «Καραϊσκάκης».

Όλα τα ζευγάρια

  • Σεβίλλη-Ντινάμο Ζάγκρεμπ
  • Αταλάντα-Ολυμπιακός
  • Λειψία-Σοσιεδάδ
  • Μπαρτσελόνα-Νάπολι
  • Ζενίτ-Μπέτις
  • Ντόρτμουντ-Ρέιντζερς
  • Σέριφ-Μπράγκα
  • Πόρτο-Λάτσιο

Τι ισχύει από φέτος σε Europa League και Europa Conference League

Από τη φετινή χρονιά, λόγω και της ύπαρξης του Europa Conference League, καταργήθηκε η γνωστή φάση των «32» στο Europa League και προστέθηκε μία επιπλέον φάση των «16» πριν τη φάση των «16». Και αυτό γιατί πλέον στη φάση μετά από αυτή των ομίλων προκρίνονται 24 ομάδες και όχι «32». Οι 16 από τους ομίλους του Europa League και οι 8 τρίτοι από τους ομίλους του Champions League. Έτσι, οι 8 ομάδες που πήραν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους του Europa League προκρίνονται απευθείας στη φάση των «16» ενώ οι 8 δεύτερες των ομίλων του Europa League και οι 8 τρίτες των ομίλων του Champions League θα αναμετρηθούν για μία θέση στους «16».
 
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Europa Conference League. Οι 24 ομάδες (16 από τους 8 ομίλους + οι 8 τρίτοι από τους ομίλους του Europa League) χωρίζονται και οι 8 ομάδες που πήραν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους του Europa Conference League προκρίνονται απευθείας στη φάση των «16» ενώ οι 8 δεύτερες των ομίλων του Europa Conference League και οι 8 τρίτες των ομίλων του Europa League θα αναμετρηθούν για μία θέση στους «16».
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ