Αθλητισμος

Η Μαδέιρα αποκτά ανακαινισμένο γήπεδο αφιερωμένο στον Ρονάλντo

Mια ιστορία που θα εμπνεύσει τους νέους και θα βοηθήσει με τον πιο δημιουργικό τρόπο την τοπική κοινότητα

Αλκιβιάδης Σιαράβας
Αλκιβιάδης Σιαράβας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανακαινισμένο γήπεδο αποκτά η Μαδέιρα αφιερωμένο στον Ρονάλντo

Greatness begins with a objective: ​Η Nike τιμά τον Κριστιάνο Ρονάλντo ανακαινίζοντας το γήπεδο της Μαδέιρα με στόχο να βοηθήσει τους νέους αθλητές.

Στο πορτογαλικό νησί στη μέση του Ατλαντικού πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο αστέρας του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντo. Παράλληλα, με αφορμή την κατάκτηση της διάκρισης ως τον παγκόσμιο κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών η Nike αποφάσισε να τον τιμήσει ανακαινίζοντας το γήπεδο της Μαδέιρα και δίνοντας του το όνομα του σπουδαίου αθλητή. Στόχος είναι να βοηθήσει τους νέους αθλητές να απελευθερώσουν τις δυνατότητες τους στα πρώτα τους βήματα. Όπως υπογράφει και η σχετική ταινία «Greatness begins with a objective»: μια συρραφή από σκηνές οι οποίες αποτυπώνουν νοητά τη ζωή του Ronaldo και τις γειτονιές του νησιού που έζησε όσο ήταν παιδί, αλλά και επώνυμες φωνές οι οποίες αναδεικνύουν την αξία του στόχου. Συγκεκριμένα στις φωνές της ταινίας συναντάμε πολλούς ποδοσφαιρικούς φίλους του πρωταγωνιστή, όπως τους Ruud van Nistelroy, Rio Ferdinand και Marcus Rashford, οι οποίοι εξιστορούν τι είναι αυτό που τον ξεχωρίζει από τους άλλους παίκτες αλλά και την αφοσίωση την οποία διέθετε από τα πρώτα κιόλας χρόνια της πορείας του.

Στην ίδια κατεύθυνση, ο Πορτογάλος καλλιτέχνης Aka Corleone (Pedro Campiche) γέμισε με 15 ιστορίες και χρώματα το γήπεδο καθρεφτίζοντας τις πιο αξιόλογες στιγμές και διακρίσεις οι οποίες κάνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντo τόσο μοναδικό.

Ανακαινισμένο γήπεδο αποκτά η Μαδέιρα αφιερωμένο στον Ρονάλντo

Η διαφήμιση από το γραφείο Wieden + Kennedy του Amsterdam ήθελε ξεκάθαρα να αφηγηθεί μια ιστορία για να εμπνεύσει τους νέους, αλλά και να βοηθήσει με τον πιο δημιουργικό τρόπο την τοπική κοινότητα της Μαδέιρα. Το εφαλτήριο, όπως και η προσήλωση στον στόχο θα μας πάνε πιο μακριά και θα βοηθήσουν να κατακτήσουμε κάθε στόχο. Όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντo, ο οποίος διακρίθηκε.

Ανακαινισμένο γήπεδο αποκτά η Μαδέιρα αφιερωμένο στον Ρονάλντo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ