Αθλητισμος

Σπανουδάκη: Εκτός ημιτελικών για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια των 200μ.

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη © Eurokinissi

Εκτός ημιτελικών στα 200 μέτρα έμεινε η Ραφαέλα Σπανουδάκη για ένα μόλις χιλιοστό του δευτερολέπτου.

Παρά την εξαιρετική της κούρσα στα προκριματικά, η Ραφαέλα Σπανουδάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 200 μέτρων των Ολυμπιακών Αγώνων για ένα μόλις χιλιοστό του δευτερολέπτου.

Η Σπανουδάκη έκανε καλή εκκίνηση και τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 23.16 αλλά δεν ήταν στους τρεις καλύτερους χρόνους αφού ως τρίτη πέρασε η Ιταλίδα Χούπερ με 23.16 αλλά με .151 στα χιλιοστά του δευτερολέπτου έναντι .152 της Σπανουδάκη.

Πρώτη ήταν η Φρέιζερ-Πράις με 22.22, ενώ έκπληξη έγινε από την Μασιλίνγκι από τη Ναμίμπια που ήταν δεύτερη με 22.63. Πέρασε τρίτη η Σχίπερς με 23.13. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

WNBA: Από το «φαινόμενο Κέιτλιν Κλαρκ» στα εκατομμύρια - Οι κόντρες, οι μισθοί και η υπόθεση Ενές Καντέρ
WNBA: Από το «φαινόμενο Κέιτλιν Κλαρκ» στα εκατομμύρια - Οι κόντρες, οι μισθοί και η υπόθεση Ενές Καντέρ

Από το «Clark effect» και τις κόντρες με την Έιντζελ Ρις, μέχρι τη μάχη για τους μισθούς και την παρέμβαση του Ενές Καντέρ, το WNBA ζει τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση της ιστορίας του.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY