Αθλητισμος

NBA: Ανησυχητικός τραυματισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη στιγμή του τραυματισμού του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη στιγμή του τραυματισμού του

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους Μιλγουόκι Μπακς ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αριστερό γόνατο κατά το game 4 των τελικών με τους Χοκς.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις των Μιλγουόκι Μπακς μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμο στο game 4 κόντρα στους Χοκς.

Ο Έλληνας αστέρας των «ελαφιών» σε μία διεκδίκηση είδε το πόδι του να «κλειδώνει» και στη συνέχεια έπεσε άτσαλα στο παρκέ. Ο ίδιος έμεινε κάτω δείχνοντας να πονάει με τους συμπαίκτες και τους γιατρούς των Μπακς να σπεύδουν στο σημείο να τον βοηθήσουν.

Esma Redzepova - Caje sukarije - (Audio)

Ο Greek Freak οδηγήθηκε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος την ώρα που οι φίλαθλοι των γηπεδούχων Χοκς τον χειροκροτούσαν για να τον εμψυχώσουν. Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε στον πάγκο, ωστόσο δεν έμεινε αρκετά και πήγε μια και καλή ξανά στα αποδυτήρια μαζί με τον Τζον Χορστ (GM των Μπακς).

Ο Γιάννης δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια του παιχνιδιού, με τους Μπακς να ηττώνται τελικά ενώ αναμένονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερέκταση αριστερού γόνατος. Μέχρι στιγμής δεν είναι απόλυτα σίγουρη η επιστροφή του στα playoffs για λογαριασμό των Μπακς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ