Αθλητισμος

Euro 2020: Η πρώτη φωτογραφία του Έρικσεν από το νοσοκομείο

Η ανάρτησή του στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σημαίες της Φινλανδίας έγιναν «σεντόνια» και «πανιά» για να προστατεύσουν τον πεσμένο Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγώνα με τη Δανία για το EURO 2020
Σημαίες της Φινλανδίας έγιναν «σεντόνια» και «πανιά» για να προστατεύσουν τον πεσμένο Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγώνα με τη Δανία για το EURO 2020 © EPA/Wolfgang Rattay

Την πρώτη του φωτογραφία από το νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ανάρτησε στο Instagram ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ανάρτησε την πρώτη του φωτογραφία στα Social Media μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο την ώρα του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020.

Ο 29χρονος Δανός άσος της Ίντερ εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και βρίσκεται για να του κάνουν τις απαιτούμενες εξετάσεις και θα παραμείνει για κάποιες ημέρες ακόμα.

Η ανάρτησή του στο Instagram:

«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά -κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να κάνω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα, θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στους επόμενους αγώνες του EURO. Παίξτε για όλη τη Δανία».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ