Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο - Κορωνοϊός: Παίζουμε άμυνα για να βγούμε όλοι MVP

Το μήνυμά του για την προστασία από την Covid-19 και το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά μάσκα σε σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά μάσκα σε σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό @PrimeministerGR/Twitter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί σε σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό και στέλνει μήνυμα για να «βγούμε όλοι MVP στο τέλος».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό και τον αγώνα των Ελλήνων κατά της Covid-19.

Σε ενημερωτικό σποτάκι της ελληνικής κυβέρνησης, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και «back to back» MVP του NBA καλεί τους Έλληνες να «παίξουν άμυνα απέναντι στον αόρατο εχθρό».

Στόχος, στο τέλος να αναδειχτούν «όλοι MVP!». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter το σποτάκι για τον κορωνοϊό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο μήνυμά του προς τους πολίτες ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί μπασκετικούς όρους, καλώντας τους να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς «είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς».

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον Γιάννη Αντετούνμπο που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, "παίζουμε άμυνα" και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ