Αθλητισμος

Champions League: Νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Γιουβέντους

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων της δεύτερης αγωνιστικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα © EPA

Συνεχίστηκε η δεύτερη αγωνιστική του Champions League, με τη Μπαρτσελόνα να φεύγει νικήτρια από την έδρα της Γιουβέντους.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους πήρε η Μπαρτσελόνα επικρατώντας με 2-0 της «Μεγάλης Κυρίας».

Το σκορ άνοιξε για τους Καταλανούς ο Ουσμάν Ντεμπελέ στο 14' ενώ το τελικό 2-0 έγραψε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λιονέλ Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου, Φερεντσβάρος και Διναμό Κιέβου αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Τσιγκάνκοφ (28') και Ντε Πένα (41') αλλά οι φιλοξενούμενοι έσωσαν την παρτίδα με τα τέρματα των Ενγκούεν στο 59' και Μπόλι στο 90'.

Όμιλος Ε'

Η Τσέλσι πέρασε εύκολο απόγευμα στην έδρα της Κρασνοντάρ, την οποία και κέρδισε με το ευρύ 4-0. Ο Χάντσον Οντόι έκανε το 1-0 στο 38', ο Βέρνερ με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 76' και ο Ζιγέκ στο 79' έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πούλισικ στο 90'.

Στην Ανδαλουσία, η Σεβίλλη χρειάστηκε το γκολ του Ντε Γιονγκ στο 55' για να κάμψει την αντίσταση της Ρεν και να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Όμιλος Στ'

Στον έκτο όμιλο η Μπορούσια Ντόρτμουντ χρειάστηκε 79 λεπτά για να ανοίξει το σκορ απέναντι στη Ζενίτ. Ο Τζάντον Σάντσο έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα και ο Έρλινγκ Χάαλαντ διαμόρφωσε το 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μπριζ και Λάτσιο έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Οι «λατσιάλι» προηγήθηκαν με τον Κορέα στο 14' με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτι του Βάνακεν στο 42'.

Όμιλος Η'

Νικήτρια από την Τουρκία με 2-0 επί της Μπασακσεχίρ έφυγε η Παρί Σεν Ζερμέν που όμως είδε τον Νεϊμάρ να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Το σκορ για τους περσινούς φιναλίστ άνοιξε ο Κιν στο 65' με τον παίκτη της Έβερτον να κάνει και το 2-0 στο 79ο λεπτό.

Στο «Ολντ Τράφορντ» όλα πήγαν όπως τα ήθελε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία και «σκόρπισε» τη Λειψία με 5-0.

Στο 21' ο Γκρίνγουντ έκανε το 1-0 με τον Ράσφορντ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 χάρη σε γκολ του στο 74' και το 78'.

Ο Μαρσιάλ στο 87' έκανε το 3-0 για να συμπληρώσει το χατ-τρικ του ο Ράσφορντ στο 92' και να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ