Αθλητισμος

Champions League: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μαρσέιγ με 1-0

Και μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα των ομίλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρεμιέρα με νίκη για τους παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στη Μαρσέιγ για τους ομίλους του Champions League
Πρεμιέρα με νίκη για τους παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στη Μαρσέιγ για τους ομίλους του Champions League © EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» σημείωσε ο Χασάν στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ έγινε γνωστό ότι ο Καμαρά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, τέθηκε σε απομόνωση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξένησαν τη γαλλική ομάδα στο άδειο από κόσμο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Αχμέντ Χασάν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για την πρώτη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του Champions League.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Πόρτο στην Αγγλία. Οι «ερυθρόλευκοι» μοιράζονται την κορυφή του ομίλου με την αγγλική ομάδα και την επόμενη εβδομάδα πηγαίνουν στην έδρα των «Δράκων» στην Πορτογαλία. 

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Ο Χασάν πανηγυρίζει μετά το νικηφόρο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μαρσέιγ
Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Ο Χασάν πανηγυρίζει μετά το νικηφόρο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μαρσέιγ © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ακυρώθηκε γκολ του Βαλμπουενά μέσω VAR. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν συγκλονιστικός, δίνοντας τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βαλμπουενά (90'+3 Σισέ), Μασούρας (84' Χασάν), Ραντζέλοβιτς (78' Φορτούνης), Ελ Αραμπί (90'+3 Βινάγκρε).

Στον πάγκο: Καραργύρης, Σουντανί, Πέπε, Βρουσάι, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Τζολάκης, Σουρλής.

Μαρσέιγ (Αντρέ Βίλας-Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Τσαλέτα-Τσαρ, Άλβαρο, Αμαβί, Γκεγέ (85' Στρούτμαν), Σανσόν (76' Κουισάνς), Ρονζιέ, Τοβάν (82' Ζερμέν), Μπενεντέτο (76' Λουίς Ενρίκε), Παγέ (76' Ράντονιτς). 

Στον πάγκο: Μπαλέρντι, Πελέ, Ακέ, Ναγκατόμο, Περέν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ