Αθλητισμος

Προς διακοπή η Σούπερ Λιγκ λόγω κορωνοϊού

Η τελική απόφαση θα παρθεί στις 24 Απριλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στις 24 Απριλίου «κληρώνει» για το μέλλον της Σουπερ Λιγκ ελέω κορωνοϊού
Στις 24 Απριλίου «κληρώνει» για το μέλλον της Σουπερ Λιγκ ελέω κορωνοϊού/© EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Κορωνοϊός: Όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο της διακοπής για τη Σούπερ Λιγκ - Στις 24 Απριλίου «κληρώνει» για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Προς διακοπή  οδεύει το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ λόγω κορωνοϊού, μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων και όσων προέκυψαν απ’ αυτήν. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ήταν αυτός που έριξε την πρόταση της ματαίωσης, βρίσκοντας αρκετούς «συμμάχους».

Για παράδειγμα, σε αυτό συμφώνησαν Παναιτωλικός και Πανιώνιος (οι δύο ομάδες που παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού), προτείνοντας μάλιστα αναδιάρθρωση. Σύμφωνος επί της αρχής είναι και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός διά στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη υποστήριξε ότι «πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια και μετά να πάρουμε μια ομόφωνη απόφαση».

Αυτή η απόφαση αναμένεται να παρθεί στις 24 Απριλίου, όταν και δόθηκε το επόμενο ραντεβού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το πιθανότερο είναι να υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος, αφού το ενδεχόμενο να γίνουν αγώνες το κατακαλόκαιρο, δεν ευνοεί λόγω υψηλών θερμοκρασιών στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα ίσως «γονατίσει» οικονομικά αρκετές ομάδες.

Το μεγάλο στοίχημα, πάντως, είναι τι θα γίνει με την ανάδειξη πρωταθλητή. Δηλαδή αν θα θεωρηθεί η σεζόν ισχύουσα με τα μέχρι στιγμής παιχνίδια (όπως στο Βέλγιο) ή αν θα πάμε για ακύρωση όλης τη περιόδου. Αυτό θα έχει ενδιαφέρον και ίντριγκα… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ