Αθλητισμος

Κορωνοϊός: Ο Μέσι δίνει 1 εκατoμμύριο ευρώ σε νοσοκομεία

To ποσό θα μοιραστεί σε Αργεντινή και Βαρκελώνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός: Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, Λιονέλ Μέσι, προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ σε νοσοκομεία της Βαρκελώνης και της Αργεντινής
ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ | ΦΩΤΟ: EPA/QUIQUE GARCIA

Κορωνοϊός: Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, Λιονέλ Μέσι, προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ σε νοσοκομεία της Βαρκελώνης και της Αργεντινής

Aρκετοί σταρ του αθλητισμού προσφέρουν το τελευταίο διάστημα χρηματικές δωρεές στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο για το 2019, Λιονέλ Μέσι, κάνει τη δική του συνεισφορά με ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Κλινική στη Βαρκελώνη ευχαρίστησε τον Μέσι για τη δωρέα του και έτσι έγινε γνωστή η ενέργεια του σταρ της Μπαρτσελόνα, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα.

Όπως ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης αρκετές ιστοσελίδες της Ισπανίας, ο Μέσι δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά ο Αργεντινός το έχει σπάσει καυθώς το έδωσε σε μια κλινική της Βαρκελώνης και σε νοσοκομεία της Αργεντινής.

Ο Μέσι έδωσε τα χρήματα αυτά προκειμένου και τα δύο νοσοκομεία να επενδύσουν στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Η κλινική της Βαρκελώνης ανέφερε στο ευχαριστώ της: "Ο Λίο Μέσι έκανε μια δωρέα στη μάχη ενάντια στον Covid19 στην κλινική. Σε ευχαριστούμε Λέο για τη συνεισφορά σου και την υποστήριξη σου".

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως όπως ανέφεραν τα μέσα της Ισπανίας για πρώτη φορά χθες η Καταλονία είχε περισσότερους νεκρούς απ' ότι η Μαδρίτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ