Αθλητισμος

NBA: Ο Γκομπέρ «τρόλαρε» για τον κορωνοϊό και βγήκε τελικά θετικός

Οι εικόνες με τον Γάλλο αθλητή να ειρωνεύεται δημοσιογράφους και να κάνει πλάκα για τον επικίνδυνο ιό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρούντι Γκομπέρ βγήκε θετικός στον κορωνοϊό - Δείτε τον όταν «τρόλαρε» δημοσιογράφους και έσπαγε πλάκα για τον επικίνδυνο ιό
Ο Ρούντι Γκομπέρ βγήκε θετικός στον κορωνοϊό - Δείτε τον όταν «τρόλαρε» δημοσιογράφους και έσπαγε πλάκα για τον επικίνδυνο ιό/© YouTube

Δείτε τον Ρούντι Γκομπέρ να ειρωνεύεται και να κάνει πλάκα για τον κορωνοϊό δύο 24ωρα πριν διαπιστωθεί ότι είναι θετικός στον Covid-19.

Στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής έχει μπει τις τελευταίες ώρες ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Ρούντι Γκομπέρ είχε πάει σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 10 Μαρτίου. Σε αυτή δεν σταματά να «τρολάρει» για τον κορωνοϊό. Οι ειρωνείες προς τους δημοσιογράφους δίνουν και παίρνουν, το ίδιο και οι πλάκες του με τις οδηγίες για τα μέτρα πρόληψης, καθώς ο παίκτης του NBA ακουμπά συνέχεια με γυμνά χέρια τα μικρόφωνα.

Ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού της Γιούτα Τζαζ με την Οκλαχόμα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναβλήθηκε. Ο παίκτης της Γιούτα Τζαζ δέχεται τα πυρά και για το γεγονός ότι -αν και άρρωστος- ταξίδεψε κανονικά στην Οκλαχόμα με τους συμπαίκτες του και είναι πολύ πιθανό να μόλυνε αρκετούς με κορωνοϊό. Ήδη, ολόκληρη η ομάδα τέθηκε σε καραντίνα, ενώ το NBA ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρούντι Γκομπέρ
Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρούντι Γκομπέρ/© EPA

Οι εικόνες από τη συνέντευξh Τύπου όπου ο Ρούντι Γκομπέρ «τρόλαρε» για τον κορωνοϊό έκαναν τον γύρο των social media.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ