Αθλητισμος

Η σφαγή, η οργή και η (ύποπτη) σιωπή…

Πώς αντιμετώπισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα στο «Καραϊσκάκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ήττα Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης»
Ήττα Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης» / © ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και αφού βρήκε γκολ με τον Ελ Αραμπί, πήρε τη νίκη με 1-0.

Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και αφού βρήκε γκολ με τον Ελ Αραμπί, πήρε τη νίκη με 1-0. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο διαιτητής Γκεστράνιους έβλεπε μέσω του VAR και της τηλεόρασης τις δύο παραβάσεις που είδε όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Για τη φάση του 10ου λεπτού, υπάρχει μια αμφιβολία. Ο Καμαρά βάζει την κόντρα στον Μπουζούκη, η μπάλα απομακρύνεται και μετά με τη φόρα που έχει του πατάει το πόδι. Εκεί ας πούμε ότι ο Φινλανδός ρέφερι δεν είδε πρόθεση. Στη φάση του 53’ που ο Μπα πατάει του Μακέντα, τι δεν κατάλαβε και δεν έδωσε το οφθαλμοφανές πέναλτι;

Στα αποδυτήρια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλοι, το είπαν και στις δηλώσεις τους, ενώ ο Μπουζούκης έδειχνε το πρήξιμο στο πόδι από το τάκλιν του Καμαρά.

Αυτό που προξένησε μεγάλη εντύπωση ήταν η… σιωπή του Γιώργου Δώνη. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν έκανε καμία αναφορά (ούτε καν νύξη) στις δηλώσεις του για τις επίμαχες φάσεις, κάτι που έχει προκαλέσει απορία –για να το πούμε κομψά- και μέσα στο ίδιο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εννοείται πως η διοίκηση δεν έκανε την παραμικρή κίνηση, να βγάλει μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας έστω για τα μάτια του κόσμου…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ