Αθλητισμος

Οι λόγοι που έφυγε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος είχε αποφασίσει εδώ και κάποιες μέρες την έξοδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ
Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ / © INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κανείς δεν περίμενε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έφευγε από τον ΠΑΟΚ φέτος και μάλιστα τρεις μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ουδείς στη Θεσσαλονίκη περίμενε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έφευγε από τον ΠΑΟΚ φέτος και μάλιστα τρεις μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Ούτε οι ίδιοι οι παράγοντες της ομάδας δεν είχαν πάρει χαμπάρι μέχρι σήμερα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε… μαζέψει διάφορά μέσα του και από τις αρχές της εβδομάδας αποφάσισε να φύγει. Έστειλε τα απαραίτητα μηνύματα και χθες έφτασε η πρόταση από την Αλ Χιλάλ, που του προσφέρει χρήματα που δεν μπορεί να βρει στην Ελλάδα.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι, όταν και ο Λουτσέσκου επικοινώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο πρώην πια προπονητής των νταμπλούχων, εξέφρασε τα παράπονά του, αρνήθηκε την επέκταση συμβολαίου που του προτάθηκε και άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Τόσο πολύ, που ο ίδιος πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 2.000.000 ευρώ!

Ο Λουτσέσκου δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στον μεταγραφικό σχεδιασμό, κάτι που τον ενόχλησε, ενώ έδειξε να μην έχει καλή σχέση και συνεργασία με (πολύ) υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της ομάδας.

 

Το διαζύγιο δεν ήταν φιλικό και αυτό φάνηκε στις ανακοινώσεις. Η δήλωση αποχώρησης του Ρουμάνου μπορεί να ήταν αρκετά συναισθηματική, όμως αυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντελώς τυπική και ουδέτερη, λες και αποχώρησε ο… φροντιστής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ