Αθλητισμος

Απαγορεύεται να ξαναπάμε σε γήπεδο

Ας μην ξαναπατήσει κανείς κι ας μην αγοράσει ξανά διαρκείας

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
numbered-stadium-seats-in-black-and-white-picjumbo-com.jpg

Να βλέπουμε παντού να γίνονται τα ματς σαν να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Όλα τα ματς!

Μετά τους τέσσερις ημιτελικούς του Champions League κανείς δεν έχει δικαίωμα να λέει ότι δεν ξέρει ποιο είναι το ποδόσφαιρο και να το μπερδεύει μ αυτό το καραγκιοζιλίκι που βλέπουμε εδώ. Πολιτισμός και υψηλότατο επίπεδο όχι μόνο στην απόδοση των ομάδων, των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, αλλά και στην ατμόσφαιρα, στην συμπεριφορά, στις απαιτήσεις του κόσμου που πληρώνει και στις δηλώσεις νικητών και χαμένων.

Ώρα να δώσουν όλοι το σύνθημα να αδειάσουν τα γήπεδά μας από τη νέα σεζόν. Να βλέπουμε παντού να γίνονται τα ματς σαν να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Όλα τα ματς! Με μαζική αποχή. Κανείς εισιτήριο διαρκείας, κανείς σε  παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Αύγουστο και μετά. Αφού δεν γίνεται να έχουμε παίκτες με την ποιότητα που παρακολουθήσαμε, ας διεκδικήσουμε τουλάχιστον τα υπόλοιπα. Την απαίτηση να μας σέβονται. Τον υγιή ανταγωνισμό. Το δικαίωμά μας να πηγαίνουμε και να φεύγουμε από έναν αγώνα σίγουροι ότι δεν κινδυνεύουμε εμείς, τα παιδιά, ή το αυτοκίνητό μας.

Πρώτο βήμα θα είναι να αφήσουμε όλο τον χώρο στην αλητεία που τον διεκδίκησε και τον κέρδισε με το σπαθί της έχοντας μολύνει πλέον και το μπάσκετ. Εκεί οι σκεπτόμενοι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν μια πρώτη απάντηση στο... συλλαλητήριο που θέλησαν να οργανώσουν οι... «μάγκες Αγγελόπουλοι». Άδειο το μισό και παραπάνω ΣΕΦ στο ματς με τον Προμηθέα. Έτσι και στο ποδόσφαιρο και παντού. Μπας και καταλάβουν ότι καταλαβαίνουμε.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ