Αθλητισμος

Παπαφωτίου: «Να κρινόμαστε για τις επιδόσεις μας στο γήπεδο και όχι για την εξωτερική μας εμφάνιση»

Τι δήλωσε η αρχηγός του Παναθηναϊκού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αθηνά Παπαφωτίου
Παπαφωτίου: Η απάντηση στα σεξιστικά σχόλια © Eurokinissi

Παπαφωτίου: Η απάντηση στα σεξιστικά σχόλια για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού - Τι δήλωσε η αρχηγός του Παναθηναϊκού

Απάντηση στα σεξιστικά σχόλια που είχαν γίνει προ ημερών για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έδωσε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 3-0 σετ το Σάββατο, δημοσίευμα ιστοσελίδας αναφέρθηκε στην εξωτερική εμφάνιση των παικτριών της ομάδας του Λορέντζο Μιτσέλι. «Οι παίκτριες του Ολυμπιακού μακιγιαρίστηκαν, στολίστηκαν και διασύρθηκαν», ανέφερε ο τίτλος.

Η Αθηνά Παπαφωτίου μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του τέταρτου τελικού της Volleyleague γυναικών έσπευσε να κατακρίνει τα σχόλια αυτά.

«Έτσι είναι ο αθλητισμός. Υπάρχουν στιγμές που θα βρεθείς με την πλάτη, υπάρχουν στιγμές που θα είσαι εσύ 2-0 μπροστά. Κάθε φορά που αρχίζει το παιχνίδι το χτίζεις από το μηδέν. όλη μας η προσπάθεια και των δύο ομάδων κρίνεται στο γήπεδο. Εμείς οι αθλήτριες θέλουμε να κρινόμαστε, όπως όλοι οι αθλητές για την προσπάθειά τους στο γήπεδο. Για κανένα εξωτερικό παρουσιαστικό, ούτε αν έχουμε φτιαχτεί, αν έχουμε βαφτεί γιατί κυκλοφόρησαν και τέτοια σχόλια. Μας θίγει αθλήτριες και ως γυναίκες. Μπορεί να ήταν προς την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά αύριο μεθαύριο μπορεί να είμαστε εμείς. Οφείλουν όλοι, οι δημοσιογράφοι, οι θεατές να μας κρίνουν για την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο. Αρχίζει και τελειώνει εκεί. Οτιδήποτε άλλο θίγει την προσωπικότητά μας και ως γυναίκες και ως αθλήτριες», ανέφερε σχετικά η Αθηνά Παπαφωτίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0sijjmlx23d)

Δείτε την παλαιότερη συνέντευξη της Αθηνάς Παπαφωτίου στην Προμενάδα της Athens Voice

Προμενάδα με τον Γιώργο Ψύχα | Guest: Αθηνά Παπαφωτίου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ