Αθλητισμος

Εκτός από τον Χίτλερ υπήρχε κι ο Τσαουσέσκου

Αρκεί να δούμε ποιοι στηρίζουν τον Λουτσέσκου για να μην ξανασχοληθούμε μαζί του

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4563890.jpg
© MOTION TEAM

Αν ο Λουτσέσκου ήταν τόσο... μάγκας όσο θέλει να δείχνει, θα έφερνε σαν παράδειγμα της... αδικίας που βιώνει ο ΠΑΟΚ, την Ρουμανία του Τσαουσέσκου αντί για την Γερμανία του Χίτλερ. Ξέρει από πρώτο χέρι τι γινόταν εκεί και με ποιο τρόπο κατάπινε τους υπόλοιπους η Στεάουα Βουκουρεστίου για ολόκληρες δεκαετίες, στις μέρες του υπαρκτού σοσιαλισμού. Δεν τον παίρνει, όμως, να το πει οπότε προτιμάει... άλλα παραδείγματα. 

Και επειδή μαθαίνω ότι αύριο - μεθαύριο θα του ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, νομίζω πως η καλύτερη τιμωρία θα ήταν να μην ασχοληθούμε ξανά με όσα λέει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να του βουλώσει το στόμα, αλλά και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάθεται να αναλύει τις σαχλαμάρες του. Έτσι κι αλλιώς, οι υποστηρικτές του είναι οι γνωστοί. Ο γιος Σαββίδη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκου (από επαγγελματική υποχρέωση φυσικά...) και οι λογής χουλιγκάνοι που αν είχαν πάρει αυτοί το πρωτάθλημα με τον τρόπο που το πήρε η ΑΕΚ κι έλεγε τα ίδια ο απέναντι προπονητής, θα τον έβριζαν ή θα γελούσαν μαζί του.

Από κοντά κι ένα γελοίο σύστημα μιντιακής προπαγάνδας που προσπαθεί να δικαιολογήσει όλα αυτά τα αστεία με τον ίδιο τρόπο που σιγοντάριζε τον Σαββίδη μετά την εισβολή με το πιστόλι, χωρίς να καταλαβαίνει πόσο ανυπόληπτο γίνεται.

Νομίζω, πως παραδώσαμε σημασία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ