Αθλητισμος

Όταν ο Μανωλάς απέκλεισε τον Μέσι (video)

Γράφτηκε ιστορία στη Ρώμη, καθώς με γκολ του Έλληνα αμυντικού η Μπαρτσελόνα βίωσε ταπεινωτικό αποκλεισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
How did Santiago, Chile, Transform a Congested Street Into a Work of Art?

Το περσινό 6-1 της Μπαρτσελόνα θεωρήθηκε ως το μεγαλύτερο θαύμα από καταβολής Τσάμπιονς Λιγκ. Πια, είναι ήδη ξεπερασμένο. Η Ρόμα, μία ομάδα που δεν βρίσκεται στο πάνω ράφι της ευρωπαϊκής ελίτ, κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα με το εντυπωσιακό 3-0 που ανέτρεψε το 4-1 του πρώτου ματς και έτσι πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και το καλύτερο; Αυτός που έδωσε την πρόκριση ήταν ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος με κεφαλιά στο 82’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των Ιταλών!

Γενικά η εμφάνιση του Έλληνα στόπερ ήταν top class, όπως και όλης της Ρόμα, η οοποία αισθανόταν αδικημένη από το σκορ του πρώτου αγώνα. Αυτή τη φορά, όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Μπάρτσα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, εμφάνισε ένα συνονθύλευμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με παίκτες ανήμπορους και αδιάφορους, ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε τους Καταλανούς να παίζουν με γιόμες. Όσο για τον Μέσι; Άφαντος κι αυτός, όπως σε πολλά ακόμη ματς που κρίνεται ένας τίτλος ή μια πρόκριση…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ