Αθλητισμος

Πώς η Ρόμα έκανε αρένα το «Ολίμπικο» μέσα σε λίγα λεπτά (video)

Από την ησυχία στην παράνοια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
roma.jpg
EPA/ETTORE FERRARI

Βλέποντας από την τηλεόραση την είσοδο της Ρόμα και της Μπαρτσελόνα στον αγωνιστικό χώρο, ο απλός θεατής απορούσε με την ησυχία που υπήρχε στο γήπεδο. Οι 70.000 οπαδοί της Ρόμα δεν πίστευαν στην ανατροπή και είναι λογικό αυτό, καθώς ο αντίπαλος ήταν ένα τεράστιο όνομα και το 3-0 έμοιαζε άπιαστο όνειρο.

Μετά το γρήγορο γκολ του Τζέκο, άρχισαν να καλλιεργούνται ελπίδες. Όχι μόνο λόγω του γκολ, αλλά κυρίως επειδή η Ρόμα έπαιζε σπουδαία μπάλα και η Μπαρτσελόνα δεν βλεπόταν.

Μόλις έγινε το 2-0, το γήπεδο πήρε «φωτιά», καθώς άπαντες καταλάβαιναν πως το τρίτο τέρμα ήταν θέμα χρόνου. Όταν αυτό επετεύχθη, οι σκηνές είναι αδύνατο να περιγραφούν με λέξεις. Όπως και όσα συνέβησαν μετά το τέλος. Παίκτες, φίλαθλοι προπονητές να κλαίνε από συγκίνηση, πρόσωπα αλλοιωμένα από την ένταση, με πιο χαρακτηριστικό τον Κώστα Μανωλά, που είναι δικαίως το πρόσωπο της ημέρας. Ένας Greek God, που είπε πολλές φορές και ο Άγγλος σχολιαστής.

Incredible scenes as Roma complete historic Champions League comeback!

Κι αν δεν φτάνουν αυτές οι εικόνες, υπάρχει και η λήψη του 3-0 από την κερκίδα. Πέρα από τον πανικό, είναι και ο εκφωνητής που φωνάζει καμιά 10αριά φορές «Kostas» για να «απαντήσει» το κοινό, «Manolas».

Νεκρή φάλαινα βρέθηκε στις Κυκλάδες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ