Αθλητισμος

Παριζιάνος και του χρόνου ο Μπέκαμ

Αλλά μόνο αν τα βρει με τη γαλλική εφορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38545-82777.jpg

Το ενδιαφέρον του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και για την επόμενη σεζόν αποκάλυψε ο Ντέβιντ Μπέκαμ, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από το αν κατορθώσει να συμφωνήσει με τη διοίκηση στα φορολογικά ζητήματα που θα προκύψουν από τη συμφωνία, καθώς ο ποδοσφαιριστής ζήτησε ξεκάθαρα εγγυήσεις ότι δεν θα έχει οικονομικές απώλειες από φορολογικές «υποχρεώσεις».

Όπως γράφει η εφημερίδα Le Parisien, τα διευθυντικά στελέχη της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τις γαλλικές δημοσιονομικές αρχές ώστε να συμφωνήσουν στο εισόδημα του πρώην διεθνή αφού με βάση το νέο νόμο, η φορολογία για συμβόλαια που υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο, είναι πολύ μεγάλη.

Εάν η παραμονή του Μπέκαμ ήταν μόνο για πέντε μήνες, δεν θα υπήρχε πρόβλημα, όμως στην περίπτωση που αποφασίσει να μείνει περισσότερο στο Παρίσι, τότε θα πρέπει να δηλώσει το σύνολο των εισοδημάτων του στην εφορία. Ο 37χρονος Μπέκαμ κερδίζει ετησίως περίπου 35 εκ. ευρώ, ενώ μεγάλο μέρος των εισοδημάτων του προέρχεται και από διαφημίσεις η παραγωγή των οποίων γίνεται εκτός Γαλλίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY