Αθλητισμος

Αυτός ο μικρός οπαδός της Γιουνάιτεντ μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι (video)

Μαθήματα ζωής από τον 11χρονο με την εγκεφαλική παράλυση και τα τεράστια ψυχικά αποθέματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Samuel: Never giving up #UnitedandSamuel #UnitedandMe Pogba, De Gea, Ibrahimovic

«Λέω στον εαυτό μου: ποτέ μην εγκαταλείπεις. Είμαι στο καροτσάκι και δεν τα παρατάω ποτέ. Απλά προσπάθησε. Προσπάθησε όσο πιο σκληρά μπορείς».

Μιλά ο Σάμουελ, ένα παιδί που δοκιμάστηκε τόσο αμείλικτα από τη ζωή, ώστε να έχει κάθε λόγο να σκέφτεται να τα παρατήσει. Ο Σάμουελ πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και στέκεται στα πόδια του μονάχα με τη βοήθεια καροτσιού.

Έστω και έτσι, δεν εγκαταλείπει το όνειρό του. Το οποίο είναι όμοιο με το όνειρο εκατομμυρίων πιτσιρικάδων σε όλο τον κόσμο: να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Σάμουελ αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη σχολική του ομάδα, ενώ τις ημέρες αυτές έζησε απερίγραπτη χαρά, καθώς μοιράστηκε το ίδιο γήπεδό με τα ινδάλματά του. Περιέγραψε ως ευτυχέστερη μέρα της ζωής του τη γνωριμία με τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Πογκμπά, τον Ντε Γκέα και τα υπόλοιπα ινδάλματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η προπόνηση στο Aon Training Complex πραγματοποιήθηκε μέσω του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Foundation και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα hashtag #UnitedandSamuel #UnitedandMe. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ