Αθλητισμος

Νίκες για Ουαλία και Ελβετία στο Euro

Επί της Σλοβακίας και της Αλβανίας, αντίστοιχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130775-296578.JPG

Ουαλία – Σλοβακία 2-1

Και για τις δύο ομάδες ήταν η πρώτη τους εμφάνιση σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την Ουαλία να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της, παρότι

είχε σε μέτρια βραδιά τα αστέρια της, Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ. Παρ’ όλα αυτά, με γκολ του πρώτου άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ από ασίστ του δεύτερου προήλθε το νικητήριο γκολ.

Η Σλοβακία ισοφάρισε στο 61’ με τον Ντούντα, μετά από ασίστ του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, όμως οι Ουαλοί με πλασέ του Ράμσεϊ στο 80’ πήραν τη νίκη. Οι Σλοβάκοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και πάλι στο 85’, όμως η κεφαλιά του Νέμετς βρήκε στο δοκάρι (η φωτό είναι από το παιχνίδι Ουαλία – Σλοβακία).

Αλβανία – Ελβετία 0-1

Με γκολ που πέτυχε μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Σαρ η Ελβετία επικράτησε της Αλβανίας. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 36’ όταν αποβλήθηκε ο αρχηγός των Αλβανών, Λορίκ Τσάνα. Στο δεύτερο μέρος ο γκολκίπερ των Αλβανών, ο οποίος φέρει ευθύνη στο γκολ, έκανε τρεις σωτήριες επεμβάσεις, ενώ λίγο έλειψε να έρθουν τα πάνω κάτω λίγο πριν το τέλος, όταν ο Σόμερ βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Ελβετίας, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.