Health & Fitness

To Skyros Run στο πλευρό του μικρού Λιουμπίμ

Άνοιξαν οι εγγραφές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skyros-run-2020.jpg
Skyros Run

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Skyros Run, που είναι στο πλευρό του μικρού Λιουμπίμ, που έμεινε ανάπηρος έπειτα από ατύχημα.

Oι λαϊκοί αγώνες δρόμου δεν είναι μόνο τρέξιμο. Είναι μια ευκαιρία αλληλεγγύης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το Skyros Run, που διοργανώνεται από τον Δήμο Σκύρου, τον Περιπατητικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο «Ανακαλύπτοντας τη Σκύρο» – «RediscoverSkyros», την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ «Αλιώτις», στέκεται στο πλευρό του μικρού Λιουμπίμ.

Στις 18.09.2017 o Λιουμπίμ Ζούρας έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στον μόνιμο τόπο διαμονής του στην Σκύρο και έμεινε ανάπηρος από το λαιμό και κάτω. Το παιδί έχει μόνο την μητέρα του στον κόσμο και μέχρι σήμερα έχει νοσηλευτεί σε 2 νοσοκομεία στην Αθήνα και στο Ιπποκράτειονοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές του Skyros Run αποφάσισαν ότι μέρος των εσόδων του αγώνα που θα γίνει στις 13 Ιουνίου στην Σκύρο θα ενισχύσει την οικογένεια του Ζούρα προκειμένου να γίνει ότι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει, για όποιον επιθυμεί να κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά και να βάλει στο καλεντάρι του αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα, ο οποίος ανανεώνεται και εμπλουτίζεται και με άλλες δράσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ