Visual Browsing
Athens 102.5 Voice
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ
ADVERTORIAL

Μίλα μου θανάσιμα

Αυτός ο έρωτας θα με ξεκάνει...

Γράμμα από την κατσαρίδα σου

Αυτός ο έρωτας θα με ξεκάνει. Γι' αυτό και δεν ξέρω πια, αν σ' αγαπώ ή σε μισώ, καλό μου Baygon Boy. Ανάμικτα τα αισθήματα και τα συναισθήματα που σου τρέφω εγώ, η κατσαρίδα σου, η συγκάτοικός σου, σ' αυτή την πολυκατοικία της Πατησίων, που η μοίρα μας ένωσε να ζούμε παρέα. Γιατί εκεί που λέω σ' αγαπώ, σε λατρεύω, που παντού αφήνεις φαγητό ακάλυπτο, που δεν σε πολυαπασχολούν θέματα καθαριότητας και υγιεινής, αχ, μποέμ τυπάκι μου εσύ, που μου δίνεις τη χαρά να αλωνίζω όλο το σπίτι και να γεννοβολώ κι άλλα μικρά κατσαριδάκια, τα «παιδιά μας», χμ, μετά το παίρνω πίσω. Γιατί σε είδα με το Baygon Crawling στο χέρι χθες βράδυ και είπα, πάει, τελείωσε η σχέση μας. Δεν νιώθει πια αγάπη για μένα, αλλά μίσος. Σκέφτεσαι να μου κάνεις κάτι κακό, ε; Κάτι πολύ κακό, σωστά; Μίλα μου, Baygon Boy, πες μου τι σκοπεύεις να κάνεις με τον «έρωτά» μας, για να ξέρω έτσι κι εγώ τι να κάνω με μας.

Απάντηση

Κατσαριδάκι μου, σόρι αλλά τελειώσαμε. Ναι, το αγόρι σου πήρε ίσως την πιο σημαντική του απόφαση γι' αυτό το καλοκαίρι. Τέρμα εσύ κι εγώ. Θα σε αποτελειώσω, γιατί κουράστηκα τις μέρες και τις νύχτες να σε βλέπω να γυρνάς στο σπιτικό μου σαν βασίλισσα. Τι λες, κυρά μου; Σε σιχάθηκα, μ' ακούς; Σε σιχάθηκα. Φτάνει πια, θα την τελειώσω αυτή τη σχέση. Μαύρη μου έχεις κάνει τη ζωή. Κουράστηκα να αγχώνομαι, γι' αυτό και κατέφυγα σε σύμβουλο σχέσεων, που μου είπε μια από τα ίδια. Πως δηλαδή φτάνει πια με αυτήν την κατσαρίδα και τα «παιδιά» της. Με το ζόρι σού τα φόρτωσε, δεν τα διάλεξες. Στείλε την στο καλό, κι αφού δεν παίρνει από λόγια, άσε με εμένα να κάνω τη δουλειά. Κι έτσι το έφερα στο σπίτι, κι αυτές είναι οι τελευταίες μας κουβέντες: ψέκασα με Baygon Crawling κι έληξες. Αιωνία σου, γλυκειά μου, πάω εγώ για άλλα, κι εσύ στην κόλαση. Αρκετά αναμεταξύ μας, τέλος.


Σχετικα
Αυτό το Σάββατο η ανακύκλωση γιορτάζει στην Τεχνόπολη
Αυτό το Σάββατο η ανακύκλωση γιορτάζει στην Τεχνόπολη

Γράμμα από το μυρμήγκι του σπιτιού σου

Σ' αγάπησα από την πρώτη στιγμή που σε είδα. Παράφορα και παθιασμένα, ξέρεις, σε αναζητούσα παντού. Είμαι το μυρμηγκάκι σου! Γιατί πάντα έψαχνα έναν άνθρωπο που παντού να αφήνει ψιχουλάκια από φαγητό, παντού στο σπίτι, ώστε να φτιάξω τη φωλιά μου, και να καλώ άφοβα και όλα τα άλλα μυρμήγκια και καλά μου φιλαράκια. Ναι, χάρις σε σένα χτίσαμε αυτή τη φωλιά, αγαπημένη μου. Και γέμισε το σπιτικό σου, γιατί τέτοια είμαστε εμείς τα μυρμηγκάκια! Μόλις βρούμε άνθρωπο «φιλόξενο», το πάμε κατευθείαν για «γάμο» και ας ακούω από τους φίλους μου πως πρέπει να σε φοβάμαι. Γιατί λέει δεν μου είσαι τόσο πιστή, και τις προάλλες σε είδαν στο σούπερ μάρκετ να μιλάς με το Baygon Crawling. Πες μου, τι σου λέει για μας το Baygon Crawling. Μου τα πρόλαβαν, πως είναι πολύ κακό. Μίλα...

Σχετικα
Είσαι φοιτητής; Αυτός ο διαγωνισμός με δώρα αξίας €1.076 από τη WIND είναι για σένα!
Είσαι φοιτητής; Αυτός ο διαγωνισμός με δώρα αξίας €1.076 από τη WIND είναι για σένα!

Απάντηση

Είναι πιο κακό από ό,τι φαντάζεσαι, το φιλαράκι μου το Baygon Crawling. Γιατί μου άνοιξε τα μάτια, αλλά και εγγυημένα είπε πως θα με βοηθήσει. Γιατί, καλό μου μυρμηγκάκι, μάλλον μπερδεύτηκες. Ούτε έσένα, ούτε την παρέα σου κάλεσα στο σπίτι μου. Μόνα σας μπήκατε αλλά και σύσσωμα όλα μαζί θα φύγετε. Αυτό μου διασφαλίζει το Baygon Crawling: ειδική βοήθεια. Πως θα ξεκουμπιστείτε μια και καλή και το σπίτι μου θα ξαναγίνει το καταφύγιό μου, κι όχι κοινόβιο, που μου το καταντήσατε. Μόνη μου και χωρίς εσάς. Γιατί τα μυρμηγκάκια, δεν λέω, είστε ωραία, αλλά μόνο για ιστορίες και παραμυθάκια. Στην αληθινή ζωή, που μου πλημμυρίσατε το σπίτι, είστε αφόρητα και σιχαμερά. Τέρμα, λοιπόν. Baygon Crawling και γεια σας. Άκου εκεί που και καλά χτίσαμε σχέση. Βρε άντε..!


Baygon
Αν θες να απαντήσεις στα έντομα του σπιτιού σου, προμηθεύσου το Baygon Crawling και μίλα τους για τελευταία φορά, αλλά μίλα τους θανάσιμα.
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5